Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Wiecie co wam powiem tylko zaznaczam proszę się nie obrażac nie chcę nikogo bron boże urazić to tylko dobra rada: Różne osoby piszą na forum młode bardzo młode i te trochę starsze które już coś w życu przeżyły i mają troche życiowego doświadczenia i mogą o nie jednym problemie podobnym do swojego pomóc drógiej osobie przeżywającej podobne problemy a piszącej o nich na forum i wybaczcie takie jest moje danie że osoba nie mająca zielonego pojęcia i nie mająca żadnego doświadczenia w tak poważnych sprawach nie powinna się wypowiadać czy ktoś postępuje dobrze czy żle oczywiście na temat swojej choroby i samopoczucia to wszyscy mamy prawie jednakowe objawy ale te inne sprawy które nie dotkneły tak młodych osób powinny nie wypowiadać się w tej kwestji oczywiście nie chcę tu dyskryminować młodych osób ale wybaczcie mi szczerość poprostu muszą jeszcze trochę przeżyć żeby zrozumieć czym jeszcze życie może ich zaskoczyć czego nie życzę nikomu choć nie ukrywam że śa młode osoby którym życie dało już tyle przykrości ale to są wyjątki ktorym bardzo współczuje że w tak młodym wieku doświdczyły tylu przykrości od życia
Tak Iwonka jest bardzooooo wrazliwa osobka,ale kochana,jest moja przyjaciolka i nie zostawie jej chodzby nie wiem co sie dzialo i ona o tym dobrze wie. Catullusie u mnie bez zmian jak wytrzymam do juutra to musze Wam sie wyspowiadac. Krysiu dobrze ze jestes kochana.
Gość krystyna 3
Troche się wku....... m bo bardzo mi żal IWONKI mam nadzieje że nikogo nie uraziłam tym postem ale to jest tylko moje zdanie nie wiem czy zasne ja za bardzo się przejmuje a potem to wszystko odbija się na mojej słabej psychice och kurcze czemu to życie jest takie pogmatwane
Gość krystyna 3
ANDRZEJ W ja napisałam jak przeczyałeś post uważnie że nie jedna młoda osoba przeszła niejedno w swoim życiu i bardzo im wspólczuję i broń boże nie chciałam cię urazić a jeśli uważasz że cię uraziłam to przepraszam