Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie wlasnie skonczyla i faszeruje sie persen:) ja przez te ostatnie dni zapomnialam naprawde,pojechalam do siostry,bylam tak zabiegana,caly czas w ruchu to lyzywy,to miasto,latanie za tramwajami:) i musze stwierdzic ze wysilek fizyczny niesamowicie pomaga,tak padnieta i zadowlona wrocilam ;) pierwszy raz od b.dawna dobrze mi sie spalo.ale znow szara rzeczywistosc :)
Gość catullus
A ja ze swojej pani jestem bardzo zadowolony. Dobrze się z nią dogaduję i nie boję się jej mówić o rzeczach trudnych, a to chyba jest najważniejsze. Mam wrażenie, że ona mnie po prostu rozumie i, że potrafi mi pomóc.. ale dużo też zależy ode mnie. Trzeba się spiąć w sobie :).
ja jak zawsze wywlekam ciezkie dla mnie sprawy to automatycznie tam placze...nie wiem czy mi cos to daje...dawno juz nie bylam..ostatnio pomylily mi sie godziny i juz psycholog skonczyla prace,wiec nastepna wizyte mam 18,zobaczymy jak to bedzie:)
Gość Dorota W
Witam!!!!!!!! Kochani nie mam pojęcia jakie samopoczucie przyniesie Wam dzisiejszy dzień ale życzę wszystkim dobrego humorku ,uśmiechu na twarzy i samych przyjemności. Ja niestety muszę wziąć się dziś solidnie do pracy więc o kompie muszę zapomieć przynajmiej do popołudnia.Nie znaczy to jednak ,że przestanę o Was myśleć ,wręcz przeciwnie tym bardziej ,że nie mam pojęcia jak się dzisiaj czujecie ,ponieważ jeszcze nikt nic nie napisał. Będę za Wami tęskniła.
Gość Dorota W
Jeszcze do KRYSTYNKI3. Przepraszam ,że nie odpisałam na Twój sms ale wczorajszy dzień u mnie to był jeden wielki zapierdziel.Jeżeli chodzi o tamten numer to owszem możesz go skasować ,ponieważ jest już nie ważny!!! Krysiu wczoraj obie nie miałyśmy okazji za wiele napisać więc chyba dziś to nadrobimy .Ja zacznę popołudniu jak tylko pozałatwiam ważne sprawy. Przesyłam Ci móstwo buziaczków! PA ! serduszko!
Gość Dorota W
CZARNA ,IWONKA ,AGA O Was martwię się najbrdziej,ponieważ wczoraj miałyście ciężki dzień.Mam nadzieję ,że dziś jest lepiej !!! MATIIAGO-Ty również masz problem !.Napisz co z synkiem! OLU- a z Tobą co się dzieje? O Ciebie także się nipokoję! DOMI-odezwij się!
cześć kochani walcze z internetem zgłosiłam awarie i zobacze czy facet sie odezwie U mnie w miare ok oprócz małego niepokoju i zawrotów głowy Jak tylko bedzie ok z kompem to do was dołącze Pozdrawiam was bardzo serdecznie i przesyłm miloin całusków Kurcze mam prawie 40 stron do nadrobienia ale dałyście czadu hihihi
Hej kochani! ja trochę jeszcze nieprzytomna popijam kawkę żeby mnie postawiła na nogi bo jak zwykle ciśnienie niskie.U mnie lepiej to znaczy uspokoiłam się , zresztą pisałam już wczoraj wieczorem...energii to może wielkiej nie mam w sobie,ale się zawzięłam ,że kolejny raz sobie poradzę.Zaraz idę na solarium,potem na zakupy i odezwę się do Was. Matiiaga napisz co z synkiem... Czarna,Aga jak tam u Was? Dorotko,Krysiu nie martwcie się...
Krysiu! ja dzis się bardzo staram żeby nie było smutków,będę na forum więc się o mnie nie martw, słonko świeci ,a to dobrze na mnie wpływa...Skoro ja się zawzięłam i daję rade to dziewczyny też muszą...Czarna,Aga odezwijcie się !
Gość krystyna 3
CZARNA nie obierasz telrfonu ani komórki ani stacjonarnego bo ci nakope włącz komórke albo odbierz stacjonarny przeciesz piszesz że jesteś w domu za chwilę zadzwonie chcesz żebym dostała trzęsawek martwie sie AGUŚ napisz wreszcie coś? IWONKO chociasz ty napisałaś to się tak nie martwie
Tak Krysiu jestem...też wysyłałam sms do Czarnej...może po prostu chce pobyć sama i nie ma ochoty teraz rozmawiać...ja tak mam często...dajmy jej trochę czasu,będzie gotowa to się odezwie...co się dzieje z naszym forum...takie pustki..
Witam Was serdecznie,mam nadzieje że może dzisiaj będzie lepiej.Ja z rana trochę stresów mialam mój synek trochę choruje i został w domu,ale powoli dochodzę do siebie.Głowa mnie boli,mąż w trase pojechał i już jest gorzej.No ale muszę dać radę,choć na nic nie mam dzis ochoty. Aga nic jeszcze nie napisałaś,martwię się.Iwonka i Czarna napisały,ale nie zadobrze z Wami dziewczyny,szkoda.Dorota trochę zalatana to nie czasu myśleć. Krysiu Ciebie witam,bo TY jesteś dzisiaj siła napędową forum ,może rozruszasz dzieczyny.Pozdrawiam Cię i wszystkich również.