Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Iwona, miło, że tak uważasz.. Ale to po prostu spostrzeżenia z mojego życia. Oczywiście, nigdy nie byłem w sytuacji, w jakiej jesteś Ty i Czarna.. I wam szczerze współczuję, mogę tylko podejrzewać, jak wam trudno. A najważniejsze - nie poddawaj się. Pamiętaj, że każdy problem ma rozwiązanie.. a jeśli rozwiązania nie ma, to nie ma problemu.
Witam ponownie. Jak się czujecie,jakoś tak Iwonka chyba trochę smutna i Czarna,a Aga też kiepskie ma samopoczucie.Wiecie co zbliżająca sie wiosna chyba ma takie działanie,te przesilenie i zmiana pory roku może dzialać na samopoczucie. Ważne aby się temu nie poddać,walczmy z tą chorobą za wszelką cenę.POzdrawiam.
Gość krystyna 3
Jestem dziewczynki nie to nie dla mnie takie imprezy ja nie nadaje się już na takie towarzyskie spotkania wprawdzie wypiłam lampke szampana, ale nie potrafiłam się śmiać siedziała jakby mnie posadzili za kare wszyscy żartowali opowiadali kawały a ja jak ten mrók ach szkoda gadać Czarna strasznie mi przykro że masz takie problemy ale nie załamuj sie napewno się to jakoś unormuje Aguś słoneczko ty moje widze że nie najlepiej z tobą Iwonko kochana twoje problemy terz mnie martwią gdybym tylko mogła wam jakoś pomóc Dorotko dzięki skarbie za esemesa już sobie zapisałam A tak to ciesze się że już jestem w domu małżonek napewno by jeszcze został posiedział ale cóż jak się ma żonę do d....... y ale cieszę się że mnie rozumie posiedzę jeszcze trachę z wami bo mam wolnego kompa ewcia nas przywiozła i pojechała jeszcze posiedzieć pogadać z kuzynkami bo nie często się widują
Catullus naprawde mardzre piszesz!!!widze ze dzien nie najlepszy.dziewczyny trzymajcie sie mnie tez os bierze wypiłam herbatke ziołowa musze małej kolacje zrobic!Caltullus miło mi cie poznac-nigdy tego nie brałam ja skonczylam anafranil-ale na pocztaku sa nasiolne objawy ale pozniej minie zobacvzysz pozwola ci zyc normalnie
Justine ostatnio zle sie czuje tydzien czasu juz,ale odstawiam tez jeden lek moga byc to jego skutki ale wydaje mi sie ze nie tylko.Z dnia na dzien jest gorzej,moja mama i maz wywalaja mnie juz do lekarza bo kiepsko podobno wygladam,jak stanelabym przy scianie to mnie nie znajda.
Smutno zrobiło się i pusto na forum...Coraz częściej mam te nastroje,za każdym razem coraz silniejsze,i coraz trudniej wrócić do życia.Tyle razy mi się udawało,że i tym razem się uda... Czarna,Aga każdej z nas jest zle z różnych powodów...i mamy dość wszystkiego,ale może się jednak postarajmy...nabrać nadziei i wiary że będzie dobrze..w końcu tyle razy się śmiałyśmy i tak będzie pewnie znowu niedługo... No i mam wyrzuty,że się rodzinka na forum martwi ...Dziś coś zażyję na sen ,wyśpię się i jutro może wszystko będzie inaczej
Krysienko widzialam Twoj jeden post,ale myslisz ze mi to wystarczy o nie kochana,zapraszam do pisania! Iwonko no tak widzisz czasem bywa,ale masz racje kiedys jeszcze sie posmiejemy mam nadzieje! Czarnulko moja co Ty na to? Aguniu zawsze trzeba sie starac!
Aga wyniki jutro powinny byc ale ja odbiore dopiero pod koniec tygodnia albo w nastepnym tygodniu co bedzie. bo przyjedzie ten lekarz i mam mu dac. wiec nie ma pos[iechu i sensu jutro odbierac. zreszta jutro w pracy jestem i duzo ludzi jest
Gość krystyna 3
Agunia czy ty jesteś zła na mnie nie odpisujesz mi na moje pytania już od dawna czy ja cię czymś obraziłam nigdy o tobie nie miałam złego zdania bardzo cię prosze napisz mi Aguś jestem trochę zmęczona ale dla was zawsze znajdę czas martwie się o Iwone i o Czarną nie wiem jak im pomóc one tyle się zawsze o nas martwą pocieszają a my jesteśmy bezradne myślę że dobre słowo tu nie wystarczy one są naprawde załamane IWONKO CZARNA BŁAGAGAM nie zalamujcie się
Gość Dorota W
Dziś mam urwanie głowy. Najpierw niespodziewani goście,póżniej pracownica z jakimiś papierami ,mnóstwo telefonów i za mało czasu dla Was.Tak wygląda mo dzisiejszy dzień. Szczerze mówiąc nawet nie wiem co się dzieję z Wami bo nie zdążyłam przeczytać postów.Teraz niech się wali,niech się pali a ja od kompa nie odchodzę. Zaraz przeczytam i piszę dalej