Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Catullus Mówi się ,że to co nas nie zabije to nas wzmocni,,,nie wiem ...jak rany są zbyt głębokie to według mnie to osłabia.A nieprzewidywalność? Jeśli jest taki moment,że wszystko traci sens to jedyna nadzieja,że zdarzy się coś nieprzewidywalnego i będzie jeszcze dobrze
Gość krystyna 3
Dziewczynki ja też mówię dobranoc przyszła właścicielka kompa to ja niestety muszę zniknąć ale jeszcze trochę i będę miała swojego kompa i będę z wami bez przerwy a narazie mówię wam dobranoc ŻYCZĘ MIŁYCH I KOLOROWYCH SNÓW
hej wszyystkim,widze sytraszne zmiany nie sledze wszystkiego tak bardzo ale probuje nadarzyc!!catullus mądre słowa!!!!kiedys troszke pisałam na tamtej stronce -nikt mnie pewnie nie pamieta ale ja Was tak!!pisałam ze jestem bez lekow miesiac i czuje ze powolutku zaczyna sie wszystkie pozaostałosici leku wyplukiwac z organizmu od dwoch dnie czuje rano niepokój,ale mam powody miało byc spokojnie ,miałam miec siłe i pomom=c -okazuje sie ze samemu trzeba walczyc choc jak to zrobic kiedy zycie nas nie oszczedza!!
Klaudiu czasem jak mi sie uda to owszem,ale brdziej cwicze w domu co nieco. Iwona nie pozbedziesz sie mnie,pamietaj! Justine czesc nareszcie jestes,juz zastanawialam sie gdzie sie podziewasz?Co u Ciebie? Andrzej podaj namiary co,na nasza klase? Krysiu dobranoc i calej reszcie spioszkow spijcie dobrze,a jutro na forum:)
Gość Małgosia1990
Ja też zmykam spać;) Już dawno po dobranocce a ja jeszcze nie w łóżku...hihihi;pp Dobranoc słodkich snów życzę wszystkim=*=* Iwonko proszę Cię nie smutaj się moja kochana ciociu=*=*=*=* Stanę na rzęsach żeby Ci humorek wrócił.Chcesz??;)