Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Dziewczynki mnie nie będzie na forum w niedziele tak do 19 taka uroczystość rodzinna najpierw msza w kościółku o 12 potem rodzinny obiad więc się nie przejmujcie wcale mi się nie chce jechać ale nie wypada najbardziej boję się żebym nie miała tych zawrotów głowy IWONKO ja też przepraszam może nie powinnam się wtrącać w twoje osobiste życie
Gość catullus
Dorota - wiem coś o tym. Małgosia - ale właśnie o to chodzi, nie można przejmować się tym, co będzie za n-lat. To, co stanie się za kilka lat jest sumą Twoich decyzji, decyzji osób, z którymi się spotykasz i praw natury rządzacych tym padołem łez. Tak naprawdę, to nikt Ci nie powie, co będzie za kilka lat, takie przewidywanie jest niemożliwe. I trzeba to afirmować. To w sumie trudne i mam z tym problem. Nie godzę się na to, że tyle rzeczy nie zależy ode mnie. I wcale nie jest to urok życia, raczej jego przekleństwo. Z drugiej strony, bunt przeciwko takiemu stanowi rzeczy jest po prostu bezsensowny. I nie wiem, czy dodaje sily, czy wręcz przeciwnie.
Gość Dorota W
skarby ja na troszkę się zmywam . Idę zobaczyć do moich panów co kombinują. Mąż urządza synom siłownie .2 godz. temu przyjechał samochód dostawczy ze sprzętem i jeszcze cały czas coś montują. Idę na przeszpiegi ( hihihihihi)
Można powiedzieć ,że Andrzej nieświadomie trafił w sedno...Jeśli jest się szalona wariatką z natury i nagle pozbawioną szaleństwa,zamkniętą,pilnowaną,obserwowaną...to jest ciężkie....Ale o tym koniec , przynajmniej na razie :))
Ja kończę na dziś tak mnie cholernie mdli myślę że mi to przejdzie jutro jedziemy nad morze powdychać jodu( najwyżej wezmę woreczek),dzieci poszykowały sobie szpadelki ,mieliśmy jechać na parę dni ale mąż nie może,tylko jednodnIowe POZDRAWIAM WAS GORĄCO I ŻYCZĘ WSPANIAŁEJ NIEDZIELI BEZ ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI DOBRANOC
Wiecie? a może w tym tkwi urok życia ,że jest nieprzewidywalne? że nie wszystko możemy przewidzieć...może czekają nas piękne niespodzianki, takie chwile dla których warto żyć....Bo nadzieja i marzenia powinny być zawsze , inaczej tak jakby człowiek nie żył