Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Tak w ramach rozluźnienia, przypomniała mi się pewna bajka: Pewnej srogiej zimy wróbelek stał sobie na polu. Był przemarznięty do szpiku kości, wiał mocny wiatr, był okropny mróz. Nagle, stojąca nieopodal krowa nasrała na wróbelka. Wróbelkowi nagle zrobiło się błogo i ciepło, zaczął więc ćwierkać. Los chciał, że obok tego miejsca przechodził pasterz, słysząc ćwierkanie ptaka, wyciągnął go z gówienka, zaniósł do domu i zjadł ptaszynę na kolację. Jaki z tego morał? Nie każdy wróg, kto na ciebie nasra i nie każdy przyjaciel, kto cię z tego wyciągnie. To tak w ramach mądrości ludowych na weekend.
Małgosiu! jaka samotność...jeszcze znajdziesz bratnią duszę , a na razie masz nas:) Aguniu...cóż ja nie raz na psychoterapii zalewałam się łzami,ale musi się dotrzeć do wszystkich przykrych wydarzeń z życia tylko wtedy jest rezultat.. Czarna ! nie poszalałaś z tym pisaniem!
Dorotko! no co Ty! za co przepraszasz...ja Tobie mogę wszystko opowiedzieć,ale pomyslałam ile osób wrednych przewinęło się przez forum i każdy to czyta...co innego gg czy telefon...przed Wami nie mam tajemnic problem w tym,że to każdy może przeczytać. Catullus! znałam to :)
uffffff zmartwiłam się ,że pomyślałaś ,że Ci nie ufam...a to nie chodzi o nikogo z naszej grupki tylko obce osoby.. Małgosiu! to nie pocieszenie,ale nie wiesz co Ci los szykuje...równie dobrze może byc przy Tobie ktoś wyjątkowy i nie będziesz sama...nie ma co martwić się na zapas...I pamiętaj,że nie ten jest samotny przy którym nikogo nie ma w poblizu, tylko ten , którego nikt nie rozumie...Można być otoczonym ludzmi,a być samotnym
Witam Was Sloneczka,ja tylko chcialam sie przywitac,chcialabym dzisiaj z Wami popisac ale nie dam rady,od rana mnie zoladek strasznie boli,juz wszystko wzielam co bylo mozliwe,nie wiem,moze to jakas grypa zoladkowa czy co,ale ledwo zyje,ide sie polozyc,obiecuje ze nadrobie wszystko:) Milego wieczoru:)
Gość Dorota W
Małgosiu każdy wiek jest piękny trzeba tylko umieć czerpać radość z życia. Może będziesz Małgosią ze zmarszczkami ale nie siedzącą przy kominku lec piszącą na forum z nami. Już sobie wyobraziłam jak siedzimy w okularach grubych jak denka od butelki i trzęsącymi łapkami stukamy w klawiaturę.
Gość catullus
Hm, popieram Iwonę. Nie należy martwić się na zapas, a życie potrafi zaskoczyć i pozytywnie, i negatywnie. Pewne rzeczy się dzieją i są od nas niezależne. Najlepiej się skupić na najbliższej piłce.. Poza tym, pisałaś dziś, że masz przyjaciela więc chyba nie jesteś aż tak samotna?
Dorotko ja uwielbiam wystroje świateczne ,wiosenne to mi sprawia tyle frajdy ,najgorsze że jak przejżałam alegro to normalnie kaszana nic mi w oko nie wpadło ale muszę sobie załatwić wieżbę kręconą ,ptaszki ,motyle ,ładne teraz są robutki szydełkowe ,maniaczką jestem woali,draper kiedyś potrafiłam co 2 tyg zmieniać w oknach i w mieszkaniu