Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
MATJAGA DOMI to mi się wydaje podejrzane coś jest nie tak a może nie chcą już pisać? IWONKA!!!!!!!!!!!!!!!!! DOROTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AGUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AGUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I RESZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA jeszcze troche poczekam
Gość matiiaga
Kurcze żebym ja mogła tak trochę bez jedzenia. Dzisiaj to chyba rekord pobiłam bo od samego rana coś podjadam. kurcze nie dobrze że dołek ciebie zalicza. Ja jakoś nie chwaląc dzisiaj ok. A co do kontroli to jak przejrzałam dokumenty to w dużej części mieli rację. Tak to jest jak nie jezdżę do fimy i sama nie przypilnuję. Ale w poniedziałek dostaną taki opieprz że zapamietają jak się wypełnia dokumenty. Wiesz ja prowadze firmę obsługującą samochody ciężarowe, autokary, robimy kontrole urzadzeń dosyć waznych w tych samochodach, więc nie możemy tak na odwal i wszystko musi być udokumentowane.Pisałas, że twój maż zdaje egzamin na prawo jasdy na ciężarówki więc na pewno on wie jakie ważne są legalizacje i tp. A kary za brak najmniejszego podpisu czy numerka są wysokie.
Gość matiiaga
Kurcze nie podoba mi się ta cisza tutaj. Zawsze o tej porze wszyscy byli. A może Wy tak potajemnie się zmówiliście i odeszliście hurtowo z forum???? No to ja dzisiaj wołam: Iwona Aga Dorota W Ola Klaudia Czarna Krystyna3 Małgosia chłopaki i cała reszta dlaczego nie chcecie tu pisać? Smutno mi. Domi weź ty też ich zawołaj.
Gość matiiaga
Domi większość kierowców którzy do nas przyjeżdżają to własnie jeżdżą za granicą. Tam jest poprostu bezpieczniej i bardziej się opłaca. Mój teść za nic nie chce jeździć po kraju. Wiesz ja pracuję w tym kierunku już 10 lat i jeszcze nigdy nie jechałam tirem:) Raz weszłam, ale musieli mnie z niego wyjmować bo bałam się:)
Gość Dorota W
Witajcie ponownie Wróciłam z bardzo udanych zakupów. Zjadłam kolacyjkę i zasiadłam przed kompem aby jak najszybciej zacząć czytać dzisiejsze posty.Muszę Wam powiedzieć ,że nie miałam zbyt wiele do nadrobienia ponieważ tych postów niema zbty wieleu. Mam zamiar teraz z Wami posiedzieć bo moi faceci kupili sobie nową zabawkę ,siędzą w piwnicy i coś montują a ja mam czas tylko dla Was i nigdzie się z tąd nie ruszam.
Gość krystyna 3
MATJAGO DOROTKO ja cały dzień na forum ale nie było nikogo AGA się na chwilkę pokazała i znikła dzwoniłam do niej ale ma dzisiaj silne zawroty głowy i nie za bardzo się czuje AGA mówiła że Iwonka u siostry a co z resztą nie mam pojęcia