Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

krystyna weż ty z tym odkurzaniem daj na luz, i nie udawaj , zes taka porządna 111000 u mnie pogoda do d..., ale ide cos sobie kupic, więc pewnie bedzie dobrze dorotko ty tam nie narzekaj na pogodę, masz cała rodzinke p[rzy sobie i narzekasz?ale moze my juz tak mamy z tym narzekaniem:) zmykam do miasta
Witam wszystkich jak wasze samopoczucie z rana? Widzę że Dorota od rana na nogach,dba o rodzinkę :)Zakupki,śniadanko.. Krysia też dobrze,no a reszta jeszcze nie wstali? Ja narazie w miarę,chociaż te odkąd odstawiłam lek antydepresyjny czasem dziwnie się czuję,to już tydzień minął a ja nadal tak sobie.. Też trochę dom ogarnę,bo potem mam psychoterapię 0 16.15,więc pewnie wieczorkiem się odezwę,ale może zajrzę jeszcze wcześniej jak mi się uda.Tym czasem pozdrowionka i miłego dnia.
Witaj Paulino,możesz jak najbardziej się dołączyć,pisz to pomoże Ci przetrwać trudny czas,każdy coś od siebie doda i poczujesz się lepiej.Wszyscy tu cierpimy na tą chorobę i jest nas dużo,trzymaj się i napisz coś więcej o swoim problemie.Pozdrawiam.
witam wszystkich..Rzeczywiście dyskusje jak na GG jak trajkotki.Ja również mogę tylko z rana pisać ponieważ wieczorem komp wolno chodzi no i mąż nie lubi siedzieć sam a komputer mam u dzieci.Wydaje mi się że trzeba go wyczyścić..komp-nie męża...dziś w nocy spało mi się jako tako bo zażyłam tabletki na sen..Iwonka byłam u psychologa ale nie umiałam się otworzyć być może nie budził mojego zaufania brakowało mu serca..do swojej pracy.Przyjął mnie tak olewająco ale będę probować ..Mówicie że walidol jest dobry?Również miałam holtera założonego niby wszystko dobrze ale pójdę jeszcze na wysiłkowe badania..wczoraj też mi się odwiedziny się udały.A dziś podjedziemy do taty- po morfinie lepiej się czuje a teraz będzie miał chemie...Teraz przyjdzie mi załatwiać urzędowe sprawy a pracowałam w drogerii..jestem amatorem fryzjerstwa i wizażu.po ile macie wiosenek dziewczyny i chłopaki?Ja żyję 34 latka ..Buziaki dla wszystkich na miły początek dnia
Witaj Joker. Zawsze możesz zmienić psychologa,jeśli czujesz że ten Ci za wiele nie pomoże.Trzeba mieć zaufanie żeby sie otworzyć przed obcym człowiekiem,a jeśli poczułaś od swego psychologa olewające podejście moze warto poszukać innego.Ja dl swego psychoterapeuty zaufałam,bo poczułam że jest w stanie mi pomóc i dlatego mocno wierzę w tą terapię. Dobrze że tata czuje się lepiej ale i tak pewnie bardzo cierpi.Potrzeba mu dużo ciepła i wytrwałości. Trzymaj się,pozdrawiam.
Gość matiiaga
Witam wszystkich Ja już tez wstałam, bo mały mi nie popuscił:) Wczoraj miałam jakis głupi dzień i jeszcze wieczorem niezbyt fajna wiadomośc, ale napiszę póxniej o co chodzi, bo muszę małego odwieźć do tesciowej. HIHI bedę miała znowu cały dzień samotny w domu. pa
Zuzia dlaczego tak piszesz?Przecież nie musisz odpisywać na tematy ,które Cię nie interesują..Nie wiem czy czytałaś to co miałam do powiedzenia -choć w skrócie.Niektórzy dostają od życia naprawdę solidnego kopniaka i zastanawiaj się co takiego złego uczynili że Bóg ich opuścił..Ja nie jestem bogata ale staram się wzbogacać życie miłością wiem co to znaczy utracić kogoś kogo się kocha znam stany nerwicowe i wiem że nie prosto jest z tego wyjść.Również często nie siedzę na komputerze ale to z ciekawości wchodzi się na takie strony ..Ja przez przypadek trafiłam na tą stronę i podoba mi się jak dziewczyny żartują uciekają od jakiś stresów..czy nawet gadają o bzdurach...Nie o wszystkim pisałam ale z czasem...Niektóre wypowiedzi nawet podnoszą na duch bo wiesz że nie jesteś sam aczkolwiek każdy ma prawo do wypowiedzi...Nie znam Cię Zuzia i nie mogę ocenić na pewno masz swoje problemy .KOtuś troszeczkę luzu..I uśmiechu!!!!!!
Witam Wszystkich Jak u Was skarby zdróweczko,bo u mnie po japońsku takiego miałam wczoraj po południu stresa az mnie powaliło z nógi dalej nie mogę dojść do siebie Moje dziecko oskarżyli że na przerwie na parkingu brał udział w demolacji samochodu nauczucielki,oglądałam u wożnego to nagranie fakt że to było straszne normalnie skakali po dachu,wbiegiwali sobie 5 uczniów,ta kamera jest taka beznadziejna że nie widać dobrze ,moje dziecko niedość że odebrało samo taki telefon od nauczycielki jest roztrzęsione bo twirdzi że tego nie zrobił i ja mu wierzę ,nigdy nie miałam z nim problemu zawsze na wywiadówkach rosłam od pochwał teraz na półrocze ma 5,6 srednią .Nie rozumiem jak można rozmawiać z dzieckiem o takich sprawach przez telefon od tego jest rodzic.Unas od poniedziałku zaczynają się ferie ale nauczyciele powinni być w szkole ,zrobie dym .jego koledzy twierdzą że to nie prawda że Mateusz był z nimi Aga ,Ola ,Czarna,Krysiu3,Iwonka ,Catullus,Andrzej i reszta co u Was Zuziu nie złość się w tym forum piszemy o lużnych rozmowach ,kadży może pisaś
Gość catullus
Doberek, domi. Dzieciaki zdemolowały samochód nauczycielce? O tempora, o mores! I dobrze, zrób rozróbę, nauczycielom też się w d...ach poprzewracało ostatnimi czasy. U mnie też jako tako. Niby pogoda ładna, ale ja nie do końca dobrze się czuję i chyba powoli osiągam stan, w którym mam wszystkiego dość. Ciągle się czymś stresuje i mnie to już wykańcza. Zastanawiam się, czy nastanie taki dzień, że wstanę rano i nie będę czuł,że bolą mnie plecy, żebra, łeb, czy jeszcze coś innego.
Gość krystyna 3
DOMI ja cały czas śledzę forum ale cóż nie ma prawie nikogo AGA słonko gdzie ty jesteś!!!!!! IWOKO a ty !! CZARNA no musze troche udawać że coś w tym domu robie bo małżonek mnie wyklnie (to żart) MATJAGA co u ciebie? Pozdrawiam cię AGUNIU
Widzisz Cotullus tak to jest ,nigdy nie jest z górki . Ja też zawsze myślę czy nastanie kiedyś taki dzień ,to jest wegetacja a nie normalne życie .Wiem że to dla Ciebie musi ciężkie ,młody jesteś ,koledzy ,koleżanki się bawią aTY nawet nie możesz wypić głupego piwa .Musisz sobie powiedzieć dosyć tego ,nie poddam się
Czesc! Czarna jak wczorajsza impreza? Joker nie wszyscy psychologowie sa tacy sami,moze zmien na innego,bo naprawde duzo pomagaja.Kurcze morfina i chemia,znam to w zeszlym roku zmarla moja tesciowa,ja jej podawalam morfine itd.wiec wiem co przechodzisz.Ale trzymaj sie jakos bedzie. Mattiago co to sie dzieje? Domi zrob zadyme nalezy sie! Catullus jak tam? Aguniu gdzie sie podziewasz? Dorotko? Krysiu dzieki za telefon i smsy!wskakuj na forum. Iwona u siostry! A Malgosia to jeszcze spi czy co? Ola tez milczy?