Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

catullus melisa (poczwórna) + z pięć validoli i swiat pięknieje, uwierz starszej kolezance a co do twojej twórczości , to faktycznie całkowita swoboda, więc chyba z tym dadaizmem było trafione odniosę się teraz do tematu weekendu, mam zamiar przeimprezowac piątek za 2 tygodnie, moze do was wróce , może zejdę, jeszcze nie wiem iwonka erotyków ci się zachciewa tak?ja nie wiem , ale te wizyty u gina jakos dziwnie na ciebie działają...
A ja takie coś bezsensu , w pełni chaosu to lubię :)Co do dnia? u mnie w porządku,wczoraj ciężko pracowałam to dziś leniuchuję :) większość dnia przy kompie...Ty mi nigdzie nie schodz bo mamy razem pić , nie pamiętasz czy co??????Mój dzień jest fascynujący.....piszę na forum, na gg i w kurniku :)...jakoś się nie gubię
Jasne że zadzwonię ale albo jutro wieczorem albo w niedziele bo chyba pojadę do siostry i bedę gdzieś ok 17. a co do zgubienia..hmmm przez ta nową komórkę pomyliłam sms i wysłałam na odwrót....takie małe zamieszanko się zrobiło :))
catullus ale spaliłam?powinno byc w innej kolejności?no błagam wybacz, ze wystapiłam przed szereg, od tej pory postaram się pamietac, gdzie moje miejsce catullus opowiada kawał, kazdy zeznaje, że nie zna, albo się nie odzywa:) mój pies chrapie, ale łojezuuuuu jak bardzo, jeszcze jej nie znałam z tej strony
a ja tam melise lubię catullus, ze mna jak z dzieckiem, dawaj ten swój wiersz, co tworzyłes jak cię nie było słucham teraz takiej kapeli *ptaky* i on cos śpiewa, że mu serce stygnie, moze ja mu musze pomóc, czy słuchac dalej?
Gość catullus
Ja i wiersz? Dobre, dobre ;). Też lubię melisę, smakowo całkiem niezła, choć nie wiem, czy na mnie w ogóle działa. Obecnie jestem na etapie zatanawiania się, czy spróbować pójść do sauny, czy mogę tego nie przeżyć ;).
a , ze co?, że ja go mam rozgrzać tak?może chętniej bym catullusa rozgrzała, on taki młody.....(rozmarzyłam się) a co do żołądkowej moja droga, no pysznosci powiadam ci, tylko nie te wynalazki mietowa czy jakaś tam korzenna, zwykła stara żołądkowa catullus milczy bo (jak mówia babcie) zazdraszcza, przeciez on pic nie moze
catullus napewno nie przeżyjesz, nie idź, zakiś się w domu, nie idź pod żadnym pozorem.....no kurcze chłopie dawaj na ta ,(czy tę) saune , byc moze jakies laseczki niekompletnie ubrane się znajdą? z ta melisa i jej smakiem przesadziłes :) ja tez nie wiedziałam, czy działa, a teraz wiem, że 1 napewno nie:)))))
Gość catullus
Miętowa żołądkowa jest po prostu niepijalna (wolę już chyba się bolsem katować) - smakuje jak krople żołądkowe. Znajomy zakupił i chwalił, że to przysmak jakich mało.. potem nikt tego nie chciał pić. Nie ma jak stara dobra whisky.. Pić teoretycznie może, ale nie powinien.
catullus, jak byłam w ferie nad morzem to po raz pierwszy piłam żołądkowa miętową, no mój boże co za g...., smialismy się, ze jak ktos nie umył zębów, to moze po niej swobodnie chuchnąć, krople żołądkowe, masz rację ide się kąpać
No proszę , ale się nam rozwinęła dyskusja:) Catullus jasne że idz,jak Ci coś będzie to my Cię wrócimy do życia,no nie Czarna? Każda kuracja jest dobra na nerwice...Michał wspominał o kuracji tortowej:) nie wiem czy Ty juz byłaś jak był Michał? hmmmczemu nas opuścił on i _Ex...No ,ale teraz nasze ciacha z pewnością nam nie uciekną ,prawda? :) Co z tymi dziewczynami...z Dorotką ok, jest mąż,Domi szaleje za kuroniówkę ,Małgosia dalej w sklepach?? Ola milczy...Krysia i Aga widać dalej zle się czują...
iwonko no jak nie byłam jak byłam, pamietam, że michał pisał i nie wiem, czemu sie nie pojawił, my takie straszne? a catullusa, do życia?jak nie jak tak? krysia mnie bardzo martwi, nawet nie dzwoniłam, jak przeczytałam, ze tak xle z nią a aga? oj iwonko, czemu czasem musi byc tak xle?