Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No!!! najedzony i zadowolony)) a teraz napisz co się z Tobą działo przez te dni bo chyba nie za ciekawie? u nas też na forum było trochę zamieszania pewnie widziałeś , ale jakoś dalej się trzymamy...mamy tak fajna grupkę ,że nie można tego zaprzepaścić, ale niekiedy nie jest łatwo...najważniejsze ,że dziś jest wszystko dobrze, myślę że wkrótce reszta się odezwie
Gość AndrzejW
no u mnie to to co zwykle...miewam napady duszności i ściska mnie w gardle...ostatnio przez dwa dni budziłem się o 5 rano z kującym sercem,dzisiaj jest jak na razie spokój...poza tym czekam na wyniki z testu na helicobacter,ale wiecie co? jak zrobiłem ten test,żołądek mnie przestał boleć:) nieźle co? wkręcałem sobie pewnie,ale nie zaszkodzi zrobić:]
Gość catullus
Hm, od tygodnia na moim laptopie nie działa stronka mojego uniwerku, nie wiem, czy to kwestia netu, czy przeglądarki, ale na drugim komputerze działa bez zarzutu. A co do Walentynek jeszcze.. nie jestem w stanie pojąć tego *święta*. Wydaje mi się, że handlowcy żerują głównie na młodzieży (wszyscy wiemy, jak wyglądają *wielkie miłości* w liceach i wczesniej) i tak naprawdę chodzi o zarobienie pieniędzy na kartkach i innych pierdołach. Poza tym, wkurza mnie to, bo w listopadzie zakończyłem związek, a takie dni mi tylko o tym przypominają.
A od jak dawna zażywasz leki? nie pamiętam ,wybacz:) bo one najwcześniej działają po 2 tygodniach,a optymalny efekt ok 2 miesięcy...myslę ,że wszystko zacznie się uspokajać ,bierz też ten validol,to ziołowy więc Ci nie zaszkodzi.I nie nakręcaj się ! pomyśl o uroczych osobach na forum,a nie o tym co Ci może być :))
Catullus całkowicie się z tym zgadzam! ja dostaję życzenia czy prezenty natomiast sama tego nie robię bo tego nie uznaję.Pomysł handlowców na zwiększenie utargu...Zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny z pewnością milej jest coś usłyszeć czy dostać bez okazji niż dlatego bo tak wypada...A jeśli chodzi o zakończenie związku...jeśli był naprawdę poważny,trzeba czasu żeby nabrać dystansu...dobrze o tym wiem
Gość AndrzejW
no leki czyli Depakine i Trittico biore już z półtora miesiąca...Validolek ssie doraźnie jak serce mi wali... catullus nie jesteś sam...walentynki też mi to właśnie przypominają:/ lece do pracy,dziś wcześniej zaczynam coby wcześniej skończyć... miłego dzionka życzę:)
Gość catullus
Kapitalizm nas wykończy, nawet z uczuć można zrobić produkt. Hm, czy był poważny, czy nie - trudno powiedzieć. Nie był długi, ale mimo wszystko był inny niż wszystkie poprzednie. Boli mnie do dziś więc mogło być to coś poważnego. Udaję, że się tym nie przejmuje, ale to tak jak w jednym z utworów CKOD: *Wmawiam sobie, że jesteś ch-owa, i że mi nie zależy, Ale sam w to nie wierzę*. Tym bardziej, że stało się to w cieżkim momencie, kiedy potrzebowałem wsparcia. Cóż poradzić - gówno chodzi po ludziach. (cholera, nie wziąłem dropa..)
Andrzej życzę miłego dnia w pracy i wracaj do nas :) Catullus nie ważne jak długi był związek,niekiedy trwa krótko,a jest naprawdę silny i mocno się w niego wchodzi.A skoro boli do dziś to chyba był ważny...Ja radzę sobie w ten sposób...staram się nie dopuszczać wspomnień bo to tylko pogłębia złe samopoczucie,a i tak nic nie zmieni...I stara prawda choć się na nią oburzałam...czas leczy rany..jednak tak jest naprawdę... My naprawdę piszemy jak na gg....co jest dzis na tym forum...
Hej! Za chwile spadam do kuchni,ale cos napisze zebyscie sie nie martwili.Denytsta zalatwiony tzn dwa zeby,mial byc jeden ale drugi obok mial mala dziurke wiec juz z glowy.Za tydzien jeszcze jeden i koniec fajrant z zebami.Dzis u mnie bez rewelacji podobnie jak wczoraj.Rehabilitacje tez juz zakonczylam narazie,a wiec luz totalny.Kurcze musze chyba znow wziasc p/b tabletki dlaczego tak boli?no coz nie marudze juz.Widze ze u Was wesolo no i Andrzejek wrocil fajnie,teskniles za nami? Iwona Ty to sie pogobisz z tym dentysta:) Catullus co do walentynek jestem takiego samego zdania co Ty! Andrzej dasz pierozka? Czarna a Ty co,juz mi tu! Krysiu3 gdzie sie podziewasz mam Cie scigac?jak sie czujesz i jak twoj brzuszek? Dorotko ciesze sie ze wszyscy w komplecie,ale napisz w wolnej chwili. Ola spisz czy co? Malgosia tez zaginela z tym zwolnieniem szkolnym? Aguniu jak dzis?humorek niezly bo masz meza to oki,a poza tym? Domi na wakacjach jestes? Klaudiu jak ten holter,zalozony juz? Jocker witaj pisz ile wlezie,my tu bedziemy!
Gość Kasieńka
Catullus-* to mamy chyba ten sam problem,mnie tez juz jakis czas drapie w gardle (nie pale od 9 dni) ale wczesniej,jeszcze przed rzuceniem mialam to samo,laryngolog mi mowi, ze mam sucha sluzowke a ja sobie wkrecam niestworzone choroby ale on mowi ze wszystko jest ok,skoro tak twierdzi to chyba tak jest...ale chwilami to mnie to gardlo doprowadza do szału!
Gość catullus
Kasieńka, dobrze słyszeć, że ktoś ma podobny problem. Ja cały czas żuję jakieś gumy, cukierki, piję coś, bo mam taką suszę w gardle, że szkoda gadać. Badał mnie pulmonolog, laryngolog i wszyscy twierdzą, że jest ok. Czasem aż próbuję odkaszlnąć, ale to jeszcze pogarsza sprawę, bo podrażnia gardło. Może się uspokoi - na samym początku miałem jeszcze takie wrażenie, że coś mi utkwiło w gardle. Przynajmniej utwierdzam sie w przekonaniu, że nigdy więcej nie zapalę fajki.
Witam wszystich Dopiero teraż mogłam do Was zajrzeć ,cos mnie dziś energia rozpiera byłam w terenie i nawet wzięłam swoją wypłatę(kuroniówę )kurcze nie wiem co mam z tyloma pieniędzmi zrobić(hihihi) jak u Was słoneczka z zdrówkiem Aga widze że też dzisiaj śmigasz po dworku , OLA fajnie że ten sam rocznik ,ale młode laski z nas a co u Ciebie Czarna tylko dużo nie pij bo do domu nie trafisz Iwona ty fuksiaro załapałaś się na Andrzeja Krysiu3 co z Tobą odezwij się Matiaga jak tam nerwyprzeszły ,ostatnio w takim napięciu skarbie byłaś COTULLUS co u ciebie? Andrzej widzisz jak to można sobie wkręcić ,test wykonany i dolegliwości przeszły ja też tak mam ,2 miesiące temu umarła znajoma w wieku 39 lat ,miała pieprzyka na ramieniu i to złośliwego to ja też sobie wkręciłam a mam dużo pieprzyków ,normalnie popieprzona też od razu mnie piekły i taki tam ,tak więc to jest wkręt i tyle Małgosiu1990 co u CIIEBIE DOROTKO nie dziwię Ci się że jesteś szczęśliwa Joker miło Ciebie poznać Zuzia a co z Tobą Agunia ja jak jestem z mężem w domu to robota się nie klei
Jestem ,jestem...słuchajcie ledwo mam czas żeby zrobic zakupy i coś zjeść bo wciąż siedzę przy komputerze:) uzależnienie się to nazywa:) Domi,co za energia!! Z Agą to już troszkę pogadałyśmy na gg:) Czarna jesteś ! jak tam imprezka?