Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AndrzejW
no nie mówcie,że śpicie:) w końcu mam internet....ale napykałyście tych stron:] ja od dwóch dni budzę się tak o 5 rano z kującym bólem serca:/ wkręcam sobie coś i nie mogę spać...później chodzę przez cały dzień jak ta ćma:/ poza tym to czekam na wyniki testu na helicobakter...pozdrawiam wszystkich pa
Gość Dorota W
Moje najdroższe skarby !!! Mam nadzieję .że mi wybaczycie nagłe zniknięcie wczoraj wieczorkiem ,ale przyszła teściowa , która także nie mogła się doczekać powrotu wnuków i syna. Nie wypadało mi jej zostawić i usiąść przed kompem. Mam już swoją rodzinkę w komplecie--jestem bardzo szczęśliwa. Boli mnie łepetyna jak cholera ale to chyba od nie wyspania.Położyłam sie do łóżeczka dopiero po 2-ej. Pozdrawiam Was z całego serduszka. Myślę ,że się nie pogniewacie gdy Was w dniu dzisiejszym na troszkę opuszczę. Muszę się nacieszyć mężulkiem ,ponieważ już w niedziele wraca do pracy. Mimo tego postaram się zaglądną do Was przynajmniej popołudniu i napisać choć kilka słów. Życzę Wam miłego,spokojnego dnia,aby dobry humorek Was nie opuszczał.. Będę myślami z Wami i Wy także wspomnijcie czasem o Dorotce. PA,PA moje słoneczka--już za Wami tęsknię!!!!
Ciężko za wami zadążyć jeden dzień a tu tyle do czytania zajeło mi to godzine hihihi Domi to ty kochana jesteś mój rocznik - fajnie A i jeszcze jedno musze was wszystkie opierdzielić - nie czytacie ( albo nie pamiętacie ) wszystkich postów przecież calitus mówił na początku ile ma lat gdybym wczoraj była to bym wygrała bo wiedziałam hihihihi Miłego dzionka i całuski bo nie wiem czy sie później dostane do kompa Papapapapapa