Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

krysiuniu co jest?co z twoim zoładkiem? iwonka a ty co ?zamiast byc solidarna z kobietami , to catullusa tu na nas nasyłasz?nieładnie catullus jaki ffilm cie tak wciagnał? mattiaga a ty wysłałas, czy nie wysłałaś? aga nie współczuj jej , ona wie, ze my zazdroscimy, w końcu nie kazdy samolotem latać może
Gość matiiaga
Mój pierwszy urodził się cztery dni przed terminem i wygladał jak cienka, niedożywiona glisda:) 3170g i 58cm. Teraz też jakiś cienki 105cm i 15kg. Czarna no wysłałam. A i do dentysty bardzo chetnie moge iść. Juz wszytkie ząbki wylezyłam i bardzo mi się tęskni za wizytą:) Tylko proszę sobie nie mysleć że ja taka do lekarzy tylko bym chodziła!
mattiago reagowanie błyskawiczne, podobasz mi się, musze koniecnie zadzwonic, jutro oczywiscie(mam pierdol.... z tym dzwonieniem, jakbym 1 raz dorwala telefon) a stary mnie zabije za rachunek i wtedy dziewczyny wszystkie spotkacie sie na moim pogrzebie-obecnosc obowiązkowa
Gość matiiaga
Czarna reaguje tak szybko bo mały usypia, a mój kochany mąż ma nowego przyjaciela - kupił sobie nowy telefon i sie świetnie z nim bawi. A żona? Stwierdził, że mam czas popisać i żebym mu nie przeszkadzała. Ale szczery. A co do dzwonienia to nie ma sprawy. Dobrze że mój stary nie pilnuje mi rachunków. Mam na firmę i ja płacę więc on nawet nie widzi. Ale sam nawet w nocy dzwoni i śpi z tym tel więc wara mu od mojego:) Kurcze co się dzieje z Olą?
Domi no nie chomika sie boisz ja kocham zwierzatka mialam juz chomiki,myszy,zulwia,papugi rozne rodzaje,kanarki,psy,swinke morska chyba o niczym nie zapomnialam.Ale tak ogolnie kocham wszystkie nawet pajaki,robaczki i tego typu,nie mowiac o koniach,moje bustwo ale gdzie na blokach;)