Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Już wracam. Musiałam zjeść kolację, bo mały mi dał popali. Czarna straciłam przyjaciół praktycznie jak urodziłam synka. Na poczatku miałam depresję, a póxniej nie bardzo miałam czas wychodzic z domu bo dziecko, do tego mama zaczęła chorować. Ludzie nie rozumieją, że dziecko jest wazniejsze od imprez. No i przestałam pić alkohol, więc nie trzymałam kroku w towarzystiwe. Poza tym ludzka zawiść i zazdrość nie ma granic. Prowadzę z mężem firme, więc pierwsza myśl moich znajomych była że śpię na kasie. Rzeczywiście poczatek był ok. Więc ciągłe zapraszanie a to na piwko, a to do knajpki i płacenie za nich. No ale niedługo musiałam więcej inwestować w interes więc sponsoring się skończył:) i przyjaźnie się skończyły. Moja najlepsza przyjaciółka półtora roku temu założyła ze mną spółkę. Sponsor ja, ona tak aby coś robić. Niestety źle trafiony biznes i plajta. Oczywiście do dzisiaj spłacam długi, ona nawet nie dzwoni. Do tego powiedziałam jej wszystko o mojej chorobie więc i biznes i choroba bardzo nas oddaliły. Coraz rzadziej się odzywała, nie odpowiadała na tel i tak jakoś wyszło. Do tego zwolniłam jej męża od siebie z firmy, bo lewizna przysłoniła mu świat. Po co mi taki pracownik. I tak zostałam sama. Ale mam Was i rodzinkę i jakoś jeszcze się trzymam:) Ale się rozpisałam to chyba po tej kolacji:)
Wiecie już lepiej się czuję bo mój mąż z trasy wraca,będę spokojniejsza jak zwykle,bo nie przepadam za tym że tak na długo wyjezdza.No ale taka praca,cięzko mi z tym ale musze dawać radę.Widze że Wam humory dopisują. Iwona ja też za ginekologiem nie przepadam tzn.za tym badaniem ale ostatnio byłam parę dobrych razy to się nastresowalam jak nie wiem co.Musialam parę badań porobić i stąd te wizyty.Męczące ale potrzebne.Taki nasz babski los,że trzeba latać na tym samolocie.
agunia, iwonka, no przestancie z tym ginem, no ja normalnie uwielbiam i moge chodzić(czy tam latac) za was wszystkie, tylko prosze pójśc za mnie do dentysty umowa stoi?no!!!! mattiago oczywiscie, ze chcę twoj numer (jestem zboczona na punkcie numerów?????), dawaj na skrzynke, choc jak dzi s przeczytałas moj mail dupny jest:))) , ale to chyba nie przeszkodzi w wysłaniu numeru
Gość matiiaga
Iwonka jesteście o wiele więciej warte niż poprzedni:) I do cholery nie bój się gina, ja chodzę co miesiąc i za każdym razem nie mogę się doczekać wizyty. A jak nie byłam w ciąży to niekiedy tak sobie na kontrolę śmignęłam:) To fajniesze niż znużony mąż:) I tez mam faceta lekarza, do kobiety nigdy bym nie poszła. Aga już się robi:)
matiiago ja przerobiłam kilku facetów (no powiedzmy byli nieźli, choc jeden nie prowadził higienicznego trybu .zycia), teraz chodze do kobiety-rewelacja iwonka ja i smiech? a tym bardziej z ciebie*?kurcze ja jak wiesz zawsze powazna jak na pogrzebie, kamienna twarz i w ogóle teraz tak: wysłałam smsa catullusowi i on normalnie nic, znaczy sie byłam nachalna?