Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Catullus odpowiedz?pewnie ze jestes waleczny! Aguniu niewazne jak ja sie czuje,wazne ze zapanowal juz spokuj na forum i z tego sie ciesze.A ja sobie poradze.Wlasnie najadlam sie tabletek. A jak Ty sie czujesz? Klaudia tutaj byla na moment i znikla sie polozyc.Martwi sie chyba jutrzejszym hollterem,niepotrzebnie bo bedzie dobrze.
Gość Dorota W
Dziewczyny ja idę zjeśc kolację bo mnie skręca z głodu. Mam nadzieję ,że z Klaudią nie dzieje się nic poważnego i w krótce się do nas odezwie albo do Was Aguniu. No niestety nie mam do niej nr tel. i nie wiem co poradzić. Klaudia jak poczujesz się lepiej to odezwij .
aguniu przeciez wiesz, że raz lepiej jest raz gorzej, moze kiedys będa same dobre dni?:) catullus ty tam z tym gardłem nie wymiekaj i powiedz ile masz lat chłopie, i co z tym telefonem domi ja tez tam wchodziłam i jakos pusciutko, puściutenko, dziwne co? mattiago?rodzisz?mam nadzieje, że nie, bez nas?:)
Gość Małgosia1990
Wróciłam nie dawno od psychiatry;) Pani mnie pochwaliła że jest ogromna poprawa i że jak tak dalej pójdzie to wakacje będę mogła zacząć bez leków:D Nie wiem czemu ale jak czekam w poczekalnie na wizytę czuję się jak jakiś czubek oczywiście nikogo nie obrażając
Gość catullus
Tronkę mi isę poplątał ostatni post, ale wiadomo o co chodzi. Co do telefonu, może na razie gg? Nie będę rzucał swoim telefonem na forum publicznym (już raz zmieniałem numer, bo do mnie jakieś dziwne osobniki wydzwaniały).
Gość krystyna 3
CZARNULKO coś ty nie za bardzo jeszcze za mało AGUŚ kochanie ja to się martwie o ciebie żeby ci to już wreszcie przeszło i nigdy nie wróciłó DOMI a jak u ciebie nerwy ci się uspokoiły? IWONCE nie zazdroszcze ale ja mam wizyte 22 lutego pewnie też się będe stresować
catullus nie ufasz nam?myślisz, że z nas dziwne osobniki? cóz ... przykro, przykro 22 lata? syneczku, to ja jestem starszą panią:), nie mam gg, wiec chyba zostaje nam forum(wiesz miło jest usłyszec kogos z kim sie pisze, uwierz) krysiu juz niedługo będzie wiecej , w realu; bedziesz spała w wannie i dostawała lanie
małgos co z tobą?no przestan kochanie a agunia gdzie? a moja aga kochana?do d.... czy juz lepiej? iwonka wiadomo:))))) krysiunia kurcze ty dla mnie jak powietrze mattiaga no weź przestan się pakowac domi?? olu no gdzie poszłas sobie? dorotko jak samopoczucie? dalej galaretka?