Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

jestem dziewczyny widzisz domi, to nie tak, że urzędnik wszystko umie, ja nie umiem postawic dziewczyn do pionu, za to aga....kuźwa ta to ma posłuch mattiago proszę sie nie wkur...., bo skoro sie jest inkubatorem to raczej niewskazane, wiem cos o tym (nie zebym była w tej chwili, ale kiedyś byłam) krysiu jak przyjade kopnę cie w kregosłup, ty paskudny babolu, odejsc z forum, tez mi pomysł:)))))i co ja bym bez ciebie zrobiła? iwonko zamieniamy sie, ja walę do ginekologa, ty za mnie do dentysty aga no nie powiem, szacuneczek-wspaniała jesteś catullus, a pisz chociażby i o dużych butach aguniu ja odpowiedziałam na twój post i to chyba 2 razy, nic do ciebie nie mam dziewczyno klaudio co tam słonko? małgos odezwij się do cioci a teraz zapowiedx:jeśli ktos jeszcze raz postanowi mnie wkur.... i odejśc z forum, sama własnoręcznie(czy może własnonożnie) nakopie w dupsko, mam nadzieje, że catullus mi pomoze
aga jestem ty kochanie nasze, widzisz czarna zadzwoni, poklnie troche, a ty od razu na forum i prostujesz kręgosłupy, cudowna jesteś agunia łapki na zgodę iwonka tobie się chyba tam bardzo spodobało na tym samolocie krysia , a ty co? myślisz, że masz luzy?o nie nie kobito, pisac nalezy i to juz
Jestem ,pewnie wszyscy za mną stęsknieni :)Catullus widzę ,że nawet nie wie co pisać...już ja wymyślę jakiś temat..chociaż w tej chwili nastroju to nie mam.Bo jak mam mieć do diabła przed tą wizytą? Czarna ! Ty nie obiecuj tylko idz za mnie bo się wykończę nerwowo...żeby to była randka to co innego... Fajnie ,że na forum robi się znowu miło i tym razem musi tak zostać i koniec! Bo ja naprawdę uważam Was za rodzinkę i jak jest tu coś nie tak to zaraz się to odzwierciedla na moim zdrowiu...Hej Aguniu! wszystkim nam potrzeba zarówno wsparcia,rad jak i radości,im nas więcej tym lepiej i miło że znowu będziesz z nami.. Aguś ...dzięki , a za co to Ty już wiesz :) Krysiu3 a Ty mi się nigdy nie martw musimy być w formie jak się spotkamy bo ja zamierzam się napić jakiegoś drinka... Dorotko jak dobrze,że Ci lepiej...
iwonka ja juz nie mam ochoty napic sie drinka, tylko ostro dac czadu po tym wszystkim:)))a co do ginekologa, to ja w ogóle moge codziennie chodzic, nawet bardzo lubie(i teraz wszyscy mysla, że ta czarna to jakas jest nie tego chyba) aga ja znacznie lepiej, wiem , ze u ciebie kiepsko, bo jak zadzwoniłam, to słyszałam, ze czujesz sie słabo, ale polepszy sie prawda? krysia juz mi na forum, przestan się lenic dorotka???????????????
A telefonów nie odbieram bo mój rozumek nie może pojąć tej komórki...więc luzik jak nie odbieram...hmmm ciekawe czemu to raz dzwoni,raz nie...już wiem jak możecie mi pomóc...jak będę siedziała na tym....czymś ...to dzwońcie i opowiadajcie kawały:)
no aga, aga, chyba nie jest tak źle maleńka, bo juz widzę, że czadu dajesz i tak ma byc a catullus co? buty sobie mierzy? a krysia? iwonko ty tu nie sciemniaj o rozumku, tylko kubus puchatek ma mały, a i tak kombinuje, wiec rozpracuj ta komóre i zacznij odbierać
iwonka mój boze jaka ty jestes wymagająca, no zamknij oczy, stopery w uszy i daj się facetowi zbadać, przeciez jak ty taka zestresowana, to on jeszcze nerwicy dostanie, a wtedy wiesz....może być róznie mój stary na wywiadówie hehehehehehe, wrobiłam go (po raz drugi hehehehehe), pytał mnie co ma tam robić(bo przeciez zawsze mama sie zajmuje takimi sprawami), uspokoiłam go, że pani na wywiadówce rodziców nie przepytuje, także jeśli sie nie wyrwie , to ma spokój do konca
Gość Dorota W
Aga ja już sama niewiem.Porostu mam jakieś trudności z oddychaniem, co jakiś czas kłuje mnie w klatce piersiowej tak po samym środku między piersiami ,trzęsę się jak galaretka i strasznie się boję tylko sama nie wiem czego. Już za jakieś 4 godziny przyjedzie wsparcie -może dam radę.Tak bardzo bym chciała do czsu ich powrou poczuć się normalnie,Niewiem co robić czy znowu się położyć spać czy siedzieć z Wami na forum