Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Czarna i Krystyna mam nadzieję że nie do mnie te epitety i gnidach i hienach?? Dziewczyny co z Wami?Przecież do Was napisałam a Wy traktujecie mnie jak powietrze,całkowicie ludzi przekreślacie? nie dajecie im szansy,co ja Wam zrobiłam.Mam napisać - przepraszam że żyje? Jesteście zadowolone z tego żeby tak ranić człowieka? ludzie ja nic nie zrobiłam. Napiszcie coś na litość Boską!
WITAM WSZYSTKICH Dzisiaj kiepska pogoda i smutno na forum ,jednak na nasze nerwy za dużo się działo,mnie też dziśiaj cholernie trzepie ale próbuje walczyć Bardzo się zmartwiłam Dorotką,musiała dopiero przejść w nocy i tak ją podziwiam ostatnio cały czas sama w domu jakbym była w jej sytuacji nie nie chcę nawet myśleć ,powiem tylko JESTEŚ DZIELNA AGA też się o Ciebie martwie ,napisz coś Iwonka szkoda że nie masz humoru ,ale to tylko chwilowe Krysiu3 cieszę się że dziś lepiej Olu a co u Ciebie? ZUZIU jesteś dzielna ,cieszę się że podróż się udała EWA co porabiasz? Czarna a ty jak nasz pracusiu a co u Andrzeja i Cotullusa? Matiaga skarbie nie denerwuj się ,bo dzidziuś też będzie nerwuskiem wiem to z swojego doświadczenia , KRYSIU WAW napisz do nas pozdrawiam wszystkich
mattiaga, jam urzednik - duś kochana!!!!!! agunia, ja do ciebie nic nie mam, zresztą wczoraj pisałam o pogódce krysiu humor ci się nie poprawił? domi, dzis faktycznie pracuś ze mnie, ale skonczyłam przetarg!!!!!!!!!!!!!!!!hura
Gość krystyna3
Domi Ja dzisiaj lepiej słoneczko a widzisz ,że marwimy sie o pozostałych ,a Ty się tak nie denerwuj i nie trzęś się tak bo to nic dobrego i sama sie kochanie nakręcasz Wciąż czekam ,aż się odezwie Aguś i Dorotka Iwonko Tobie już lepiej? Małgosiu jesteś jeszcze taka młoda i nie zadręczaj się chorobą bo całe życie przed Tobą!!! POZDRAWIAM!!!
Gość Małgosia1990
Krysiu ja nie zadręczam się chorobom bo już się do niej przyzwyczajam że jest i że kiedyś z tego wyjdę tylko dzisiaj mam taki paskudny dzień. Ja kochani zmykam z kompa coś w tv pooglądam później psychiatra (nie za bardzo lubię do niego chodzić bo czuje się jak jakiś czubek w tej poczekalni:/ nie obrazając nikogo) ,później zakupy z mamą to dzisiaj raczej już nie zajrzę ale jutro Wam opowiem jak było;) Pozdrawiam;) Miłego popołudnia;)
Gość matiiaga
Domi juz się nie denerwuję. Przynajmniej się staram. Wiesz dzisiaj jest chyba jakiś dziwny dzień, bo ze wszystkimi nie najlepiej. Krystyno 3 ty tez kobieto sie nie denerwuj. Co my bez Ciebie byśmy zrobiły jak by cię ten szlak trafił?:) Ale tak na serio to cos nie tak tu jest. Wszyscy zamilkli. Dorotko, Iwonka, Aga, Ola, Ewa26, Czarna co jest? No i reszta drużyny?
Gość krystyna3
Dziewczynki rozmawiałam na skeypie z Agą martwie sie z nią nienajlepiej:(( Niewiem jak jej pomóc obiecała ,że wieczorem jak poczuje się lepij to postara się coś napisać ale nie obiecuje, odnisłam takie wrażenie jakby chciała zrezygnować z forum pomóżcie mi ją przekonać żeby tego tego nie robiła!!! Matiiago mam nadzieję ,że jeszcze pożyję a jak nie to trudno!
Gość krystyna3
Czerna ~~w takim układzie to ja też znikam z forum, dziękuję wszystkim którzy mnie wspierali ,dodawali mi otuchy bo to tylko dzięki forumowiczom czułam sie potrzebna komuś .Forum bardzo mi pomagało w mojej chorobie ale trudno skoro wszyscy ci ,dzieki którym jakoś funkcjonowałam postanowili jak widzę odsunąć się od forum to ja tu juz niemam nic do szukania . JESZCZE RAZ DZIĘKUJE WSZYSTKIM SERDECZNIE ZA WSPARCIE ~~ ZAŁAMANA KRYSTYNA3!!!!!!!!!!!!
Gość Dorota W
Witajcie kochani Rany Boskie ja dopiero wstałam. Obudziłam się i nie wiedziałam jaki to dzień-koszmar. Chyba czuę się lepiej ale serducho mi jeszcze wali jak cholera.Przespałam tyle godzin aż jestem w szoku.Nie byłam sama w domku siedziała u mnie pani ELA-ta ,która pomaga mi w piątki w pracach domowych.Przysłała ją moja mam abym miała opiekę.Klucz do domu dostała od moich rodziców a ja tak mocno spałam ,ze nawet nie słyszałam ,że ktoś się kręci po domu. Ugotowała mi obiadek i przygotowała jakieś pyszności na powitanie moich panów.Kocham ją ,jet wspaniałą kobietą-słowo daję. Kochani dzięki serdeczne za troskę o moje zdrówko i o mnie .Przeczytałam ,że dzwoniłyście do mnie ale ja nie mogłam odebrać telefonu ponieważ pani Ela wyłączyła wszystkie abym mogła porządnie się wyspać. Jeszcze raz najmocniej Wam dziękuję ,że byliście ze mną w tych trudnych chwilach. Teraz idę się wykąpać i coś zjeść.Zaraz po tem się odezwę.KOCHAM WAS
Gość catullus
Cześć i czołem, kluski z rosołem. Przepraszam, że się byłem nie odzywałem, ale miałem wycieczkę do babci, z bratem postanowilismy, ze ja odwiedzimy. Łeb mnie dziś napier... boli, to od tej pogody chyba. Poza tym - jakie odchodzenie? Mam was ogarnąć? Będzie lanie i się skończą głupie pomysły ;).
Czesc dziewczyny! Kurcze co z nowu sie robi,jak rozmawialam z Krysia bylo juz zle,ale przed chwila Czarna dzwonila taka zdenerwowana i musialam odrazu wchodzic na forum nie pozwole nikomu odejsc.Krysie juz sciaglam,bo odrazu do niej dzwonilam,Iwonka z tego co wiem ma dzis po poludniu urwanie glowy,odezwie sie pewnie dopiero wieczorem.Widze ze skarbeczki bardzo sie martwicie o mnie,ale ja naprawde zle sie czuje,niestety juz nie odejde od komputera dzisiaj,bo nie pozwole na takie akcje jak sa teraz.Dzieki ze o mnie pamietacie moje kochane!!!!! Domi co to sie z Toba dzieje? Dorotko lepiej juz? Iwona odezwij sie jak bedziesz miec chwilke! Zuziu nie spalam cala noc,wogole jest tragicznie dzisiaj. Ola gdzie sie podziewasz? Mattiago nie denerwuj sie juz bede,postaram sie zapanowac nad wszystkim,ale Ty juz sie nie denerwuj,prosze Cie,nie mozesz. Malgosia? Klaudia? Andrzej i Catullus?
Hej kochani! Przecież pisałam,że nie odchodzę! nie włączałam komputera bo fatalnie się czuję ,a po drugie mam sporo do zrobienia zanim przyjdą goście...co prawda w tym stanie to mi tylko gości potrzeba... Czarna ! sorki za telefon , ta cholerna nowa komórka nie wiem czemu mi coś nie dzwoni dopiero teraz zobaczyłam że mam nieodebrane połączenia... Krysiu , a Ty mi tu nie szalej...nasza grupka zostaje i już ! Catullus spoko nikt nie odchodzi... Miejcie wzgląd na koleżankę po nocy pełnej lęku, a do tego ginelolog,który wywołuje wręcz paniczny atak lęku :))Niech nikt się nie martwi,ja sobie poradzę...muszę skończyć te porządki i jeszcze nic nie jadłam od rana... O co chodzi z tą komórką???wezmę starą czy co... Aga słonko ! będzie dobrze...też tak zle znoszę odstawianie leków,ale pomożemy przetrwać