Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

aga no kurcze ty twierdzisz, ze sie nie martwimy?, a kto pisał, ze sie martwi o ciebie? aguniu, to ja zaczęłam temat o waszym forum, bo faktycznie pogódka pisała o nas i to bardzo niepochlebnie, kurcze nie bierz wszystkiego do siebie dziewczyno i nie miej pretensji do mattiagi
Wcale się do Ciebie Mattiago nie czepiam zresztą pisałam wcześniej że ja my nie byliśmy przyczyną Waszych potyczek na forum z innymi osobami tylko Wy cały czas nawiązywaliście do poprzedniej afery.To nie jest w porządku i po prostu nie chcę żeby było niesmacznie.
Zaczynam wierzyć w to,że nie mamy prawa mieć dobrego humoru...czy każda nasza wypowiedz musi być kontrolowana,śledzona...czuję się jak w domu wielkiego brata! Matiiaga,luzik...tak już będzie zawsze , zrozumiałam to.Nieważne czy ktoś nas lubi czy nie i tak będzie z nami...
Domi 110: Hej sloneczko. dzien spedzilam w pracy ale bylo fajnie, nawet nie chcialo mi sie wracac do domu. moglam sobie umowic jeszcze klientow na pozniejsza godzinke. jutro do szkoly ide.jeszcze czeka mnie noc nauki. A Ty jak spedzilas dzien?
Gość matiiaga
Ja już mam dosyć. A miałam taki fajny humor. Kurcze juz nie nadaję się do takich nie bardzo przyjemnych rozmów, bo chyba za bardzo biorę wszystko do siebie. Jakaś wrazliwa się zrobiłam. Agunia i dzisiejszego wieczora i póxniej też. Juz nie mam siły i sie poddaję. Nie chce mi się pisac. Pa.
Klaudio -ja musiałam znowu od nowa poskładać wszystko ,ostatnio w miare dobrze sie czułam ale wczoraj w skepie dapadł mnie cholerny strach i trzęsawki nie mog łam nad tym zapanować ale jakos to wszystko poukładałam i zamieżam dalej walczyć ,nawet poszłam dziś do kościoła co prawda nie byłam za bardzo skupiona ,najgorzej jak miałam podejść do ołtarza na posypanie głowy a nogi z waty ale dalej walcze i muszę nauczyć sie z tym żyć i traktować zmorę jak koleżanke