Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawialam z Krysia waw na gg i obiecala ze wroci,ale narazie caly czas pracuje.Powiedzialam o nowym forum zeby wiedziala gdzie szukac. Krysiu3 ciesze sie ze jestes,przekonalas Ewcie zeby na moment cie puscila;) Dorotko a Ty gdzie? Kurcze czemu tak musze sie czuc do d.....y a jest gorzej niz wczoraj,moze odpudzcze ale nie postanowilam,juz sama nie wiem.
catullus nie strasz dziewczyny, gastroskopie da się przeżyć ewa, on na łatwego mi nie wygląda iwonka patrzyłam na połaczenia z giza do krakowa i uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!(teraz fanfary, bo to jest autobus pospieszny) wyjezdzam o 19, jestem na 7.30 wszyscy zajarzyli? bo ja jeszcze nie bardzo
Sopko dziewczyny poradzimy sobie z paczusiem:) A gastroskopie da sie przezyc ja juz jjestem weteranka w tej dziedzinie i wiem co mowie. Czarna milego podrozowania do Krakowa:)Tak Czarnulko nie jest najlepiej,jest gorzej,ale coz jakos dam rade,chyba,najwyzej jutro nie wstane.
Gość Dorota W
kOCHANI ! Cieszę się ,że przynajmiej Wy macie świetne humorki. Ja pomimo tego ,że jutro wraca moja rodzinka nie potrafię sie cieszyć. Mam podły nastrój i kładę się spać. Może jutro będzie lepszy dzień! Przesyłam Wam buziaczi na dobranoc.Pa .pa!
Czarna! ja Cię zabiję! na jakim kurniku? mąż mi przyniósł nową komórkę i debatowałam czy ja chcę bo do mojej jestem przyzwyczajona,no i...czy mój rozumek obejmie jej wszystkie mozliwości? :)))Twoja podróż do krakowa to jakaś rąbnięta! kobietko sprawdz pociągi! chcesz żeby tyle godzin za toba siedział ten facet co ostatnio? swoją drogą jakby go kierowca wyprosił to by miał długą drogę :) Aguś ! a Ty do łóżka i spać ! bo się nam wykończysz!
iwonko dla ciebie moge jechac nawet i 20 godzin , i nawet z tym facetem, a co tam posłucham sobie, co mi ma do powiedzenia wiesz, przeczytałam posty pogódki na sasiednim forum, kuźwa no nie mogę, ja jakas nerwowa jestem czy co?:))))))