Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Tylko jedna rzecz do osoby zwącej się wyrozumiałą. Przeczytaj jeszcze raz swój post i przeanalizuj ton swojej wypowiedzi, a następnie zastanów się, czy podpada on pod wyrozumiałość lub tolerancję. Czy ton *moja jest tylko racja* świadczy o tolernacji? Nie wydaje mi się.
Aguniu masz racje jestesmy zdenerwowani,ale jak tu nie byc wscieklym sama powiedz.Kazdy ma prawo tu byc. Riki pewnie ze mozesz co za pytanie,a dostalo Ci sie slusznie,prawda? Moni witaj!my sie juz znamy prawda,fajnie ze jestes z nami.mam nadzieje ze bedziesz zagladac? Czarna uspokuj sie po co sie wkurzac?
A ja jestem teraz na odstawianiu leków i powiem Wam że się zdenerwowałam,ale staram się zachować rozsądek i nie powtarzać tego co juz wszyscy razem przerabialiśmy.Jest mi ciężko i mam trudny czas a tu takie historie,ja na serio chcę wyjść z tej choroby.Mimo wszystko pozdrawiam Was wszystkich.
Gość Dorota W
Dziewczyny ja już chyba mam tego wszystkiego dosyć. Te złosliwości , ciągłe atki,obrażanie nas wyprowadza mnie z równowagi Pewna osoba za wszelką cenę postanowiła nas skrzywdzić- a mnie to bardzo boli. Wystarczjąco dużo tragedii mnie spotkało a teraz gdy mogę powolutku wracać do normalnego życia -ktoś mi żyć nie daje. Pragnę tylko być szczęśliwa czy to tak wiele? Dlaczego ktoś mi to szczęście ma zamiar odebrać? Nie moge tego znieść. Wybaczcie!
Chwilke mnie nie było i co się tu dzieje! Dziewczyny spokojnie,luzik..nie ma co się przejmować...odesłałam wyrozumiałą do hasła...tolerancja ...i pewnie to studiuje. Małgosia wróciła, Krysia już w dobrym humorze,z Czarną się pośmiałam ... Dorotko! co to miało być w tym ostatnim poście? nie przejmuj się w żadnym wypadku bo nie ma kim!!! Ktokolwiek chce nam psuć humory to ze zwykłej zazdrości,że się tak zgraliśmy,możemy na sobie polegać,sobie ufać,żartować...cieszmy się naszą rodzinką i koniec!
Sorki,że pominęłam , witam Moni,jasne dołącz do nas :) Riki:) tak , Tobie już się dostało i jest oki Klaudia , fajnie,że nas znalazłaś poczytaj trochę się tu działo stąd zmiana strony,ale jak widzisz dalej nie mamy spokoju...znaczy niektórzy , ja tam jestem spokojna..
Co znowu sie dzieje.Wiecie co ja chyba wybuchne,tez odstawiam leki,skonczcie juz prosze,ja juz nie reaguje,mam dosyc chce pisac normalnie. Klaudiu co u Ciebie? Moni gdzie sie podziewasz sloneczko? Riki az tak sie nas boisz,no cos Ty nie zartuj,pisz co u Ciebie? Dorotko nigdzie nie uciekaj,ja tez jum mam dosyc ale nie zrezygnuje,jestes jedna z nas i nie mozesz tego zrobic,bardzo Ci PROSZE wracaj. Czarna gdzie sie podziewasz? Mattiaga,Ola,Catullus? Malgosia bo spi? Krysia3 pozniej napisze rozmawialam z nia na skypie!
osoba, ktora ma nick Wyrozumiała jest wyjątkowo tępym człowiekiem, dawno nie spotkałam sie z taką płytką wypowiedzią jak jej. jej słowa są marnymi i śmiesznymi słowami, dlatego nie warto sie przejmowac i gówno ją to obchodzi kto i ile czasu spędza na forum. przeciez to nie jej sprawa, a dobre rady niech sobie w dupe za przeproszeniem. nie zna nas i nigdy nie pozna, bo ja bym nie chciała poznac tak podłej osoby jak ona.
WITAM WSZYSTKICH Jak zajrzałam dzisiaj na stare forum to poprostu niewierzyłam ,dosłownie przez dwa dni tyle się działo, oj działo ...Niewiem czy to wynika z zazdośći czy z nienawiści?Kurcze każdy gdzieś szuka wsparcia ,pomocy ,człowiek w takich chwilach wie że nie jest sam a tu specjalnie GRAJĄ NAM NA NARWACH.Nienawidzę takich ludzi poprostu ZNIECZULICA ,Jeśli komuś sie to nie podoba niech założy nowy temat EGOIŚCI a da nam święty spokój *WYROZUMIAŁA*jak masz takie wspaniałe zioła to dlaczego tu nam nie możesz podać ?czy to pic na wodę albo od sprzedaży dobrze płacą a to tylko melisa z cytryną Cieszę się że Was odnalazłam czy mnie przyjmujecie do paki ( hihihi)
dobrze ze mi sie nawinęłas Wyrozumiała, bo nawet nie wyobrazasz sobie jaka mam ochote sie z kims pokłócic a mam prawo bo w koncu mam nerwice !!!! wredoto jedna i spieprzaj z tego forum bo takich intrygantek nie potrzebujemy tutaj. niepotrzebnie podnosisz dziewczynom cisnienia. nawet nie zdajesza sobie sprawy ze jedna z dziewczyn jest w ciazy i potrzebuje spokoju !!!! wiec wypad bo jak nie......
ewa no wreszcie jesteś i widze, że wkurzylas sie tak jak ja riki pewnie, że to nie piaskownica, ale nikt nie lubi jak go ktos obraza aga no kurde jestem, obiad robiłam na jutro dla mojego meża(a wkur.... mnie dzis niesamowicie, zasługuje na głód i to przynajmniej przez tydzien, ale ja serce mam dobre), poza tym gadałam z iwonką, co do postu wyrozumiałej, to wiesz kochana, ja tam wyrywna jestem , jakby była gdzies obok , to bym biła oj biła krysiu gdzie sie podziewasz, mówiłam ci jaki jest sposób na ciagły dostęp do kompa-łancuch kochana łancuch, poza tym pedx dziewczyno samogon, bo nadchodzimy z iwonką domi jak to mówia kolezanki mojej mamy-zazdraszczają catullus napiszesz nam jakis erotyk? iwonka czytała mi przez telefon poezję catullusa, no koleś był niezły, ale jak panna jego puściła sie z całym miastem, to sie nie dziwię iwonka skończ juz z tymi facetami na kurniku, bierz sie za pisanie
No juz sie uspokoiłam ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie, nie jestem ostatnio w komfortowej sytuacji. ale czytajac dzisiejsze posty żal mi sie zrobiło Małgosi. biedactwo, ona tak sie wszystkim przejmuje. boze jak ja byłam w jej wieku to nie wiedziałam co to jest katar a co dopiero nerwica. moja mama zawsze sie smiała ze ja to jestem jak mały rusek, zawsze zahartowana, zdrowa jak rydz. a teraz szkoda gadac. jak miałam 18 lat to biegałam od imprezy do imprezy, szkoła, znajmoi, po prostu sielskie zycie. a nie zamartwianie sie. szkoda mi Małgosi. Ale mam nadzieje, ze po mamy to forum aby wzajemnie sie wspierac .
bo ja to jestem spokojny człowiek ale do czasu he he he. niech mi tylko ktos na odcisk nadepnie. szkoda ze nie jestem spod znaku skorpiona he he he. ale nie cierpie jak ktos wtyka nos w nie swoje sprawy. a własnie podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. moze ta wyrozumiała jest jakims dziwnym stworem he he he
Ewo26 i Domi ciesze sie ze jestescie!I nie denerwujcie sie juz po co,nie ma sensu. Domi a co u Ciebie ostatnio nie najlepiejj sie czulas? Catullus a co robiles? Czarna tez nareszcie jestes? A Ola to gdzie co? Dorotko czekam na Ciebie!!!!! Krysiu ma Ciebie tez i na cala reszre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!