Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ proponuje wrzucić w google słowo ...tolerancja...bo to co przeczytałam to jest całkowity brak tolerancji...Nawet się nie chciało poczytać uważnie,skoro padło stwierdzenie,że się tu tylko nakręcamy...swoją drogą terapeuci popierają takie forum twierdząc ,że wiele ono pomaga...e tam...Małgosia ma rację ,lepiej się nie wypowiadać... Poczytałam sobie te utwory, przyznaję ,że pierwszy raz w życiu,jedne mi mniej przypadły do gustu , inne więcej,ale ogólnie to mi się podoba...W niektórych wyraznie widać ,że facet cierpi z miłości...hmm romantyczne..A co najbardziej mi zapadło w pamięć...nie wiem,lecz czuję,że to się dzieje i jestem torturowany.....to bardzo zbliżone do tego co tak często czuję.Jeśli chodzi o 37:)) nie powiem dość..odważny,swoją drogą miałam niezły przeskok jako,że ostatnio wciąż czytam utwory kogoś bardzo mi bliskiego Stachury..niekiedy mam wrażenie,że ten człowiek przelał na papier moje myśli..może stąd to wrażenie,że podobnie jak ja miał to poczucie osamotnienia,nie mógł zaakceptować współczesnego świata..jak się to dla niego skończyło.mam nadzieję ,że dla mnie skończy się lepiej,no przecież mam Was. Ale się rozpisałam...ale jeśli chodzi o poezję,literaturę i marzenia...mogę pisać bez końca :))))))
No troche przegielas z ostatnim postem,moja droga.Moze nie wiesz ale wiele osob nas nie rozumi,w tym moj maz chociaz mu ciagle tlumacze,a niektorzy maja to szczescie i oparcie w najblizszych czy to zle?bo ja uwazam ze nie,ja tego nie mam i walcze sama,pomagaja mi ludzie z forum.I nie prawda ze mamy tylko nerwice w tym sie mylisz bo ja mam o wiele wiecej i tez sie z tym zmagam,a pomagaja mi ludzie mi bliscy ktorzy mnie rozumieja,ludzie z forum.Wiem ze nie jestem sama z calym dziadostwem swiata,a naprawde nie jest mi latwo.Gdyby nie Oni juz by mnie nie bylo na tym swiecie!
Gość Małgosia1990
Kochani ja rezygnuje z forum....Mam już dość tego ciągłego czepiania się nas.Może jeszcze kiedyś tu zajrzę jak ludzie zaczną się zastanawiać nad tym co piszą i zrobi się tutaj jak dawniej.Wystarczy że muszę walczyć z chorobą a z ludzi nie mam ochoty już walczyć.Ale jak to mówią są ludzie i ludziska....Dziękuję Wam wszystkim że mnie wspieraliście,doradzaliście i byliście ze mną.Dziękuję Wam również za dobroć która mi okazaliście,zrozumienie,wsparcie i za wszystko co dla mnie zrobiliście.Zwłaszcza dziękuję Iwonce,Adze,Czarnej,Klaudii,Oli.Nigdy nie zapomnę co dla mnie zrobiłyście.I życzę Wam wszystkim abyście jak najszybciej pokonali tą chorobę i znowu mogli normalnie funkcjonować i z uśmiechem iść przez życie.Mimo tego że znam Was tylko wirtualnie to bardzo Was kocham i zawszę będę o Was pamiętać=* Papa=*=*=*
Aguniu nigdzie nie wtargnęłaś każdy może tu pisać i jest mile widziany...Swoją drogą zerknęłam i masz rację takie samo ip ...jak pomyślę ,że ktoś mógłby pomysleć ,że to ja wypisuję takie głupoty jak ....wyrozumiała....to aż coś mi się robi... Miałam nie komentować,ale nabijać się z jednej z nas,która jest od Ciebie nieporównywalnie więcej warta! to Ty masz problemy...kobieto ta złość do ludzi Cię zniszczy...poszukaj w sobie miłości,radości,dobroci , a nie ziej jadem
Gość Małgosia1990
Słuchajcie ale ja nie umiem nie reagować jak ktoś pierdzieli głupoty jak potłuczony no kurde nie umiem.I przede wszystkim nie będę pozwalała na komentowanie Waszych postów bo każdy ma swoje problemy z którymi sobie nie radzi.Ile ludzi na świcie tyle różnych problemów.A ten babsztyl nawet nie umie tego uszanować.I wali takimi tekstami jak łysy główką o parapet.Rezygnuję na jakiś czas z forum.
Gość Dorota W
Ktoś ,dziś na forum napisał,że jest osob ,która próbuje zniszczyć relacje i więzi między nami. Dziewczyny nie dajmy się wkręcać. Nie zwracajmy uwagi na złośliwości skierowane pod naszym adresem . My się rozumiemy ,jesteśmy sobie potrzebni i to powinno wystarczyć. Osoby ,które mają do nas uwagi niech piszą ale my przecież nie musimy na nie odpowiadać. Nie przejmujcie się kochani to manipulacja. Ja ten temat uważam za zakończony MAŁGOSIA WRACAJ--jesteś nam potrzebna
Gość matiiaga
Do cholery jasnej. Czy KTOŚ musi wtargnąć wszędzie tam gdzie jesteśmy? Jakos dziwnie się składa, że na nowym wątku, który założyły Pogódka i reszta nikt nie wpisuje takich postów. A przecież tez *różne* sprawy piszą. Czy nikt tego nie zauważył? I oczywiście wszędzie gdzie cos zaczyna się dziać pojawiaja się dziewczyny z tamtego forum i zaśmiewają się z nas. Dziwne. Odeszłyśmy z tamtego forum to pojawił się komentarz z usmiechem. teraz tutaj. Ale nie będę drążyła bo poprostu mi się już nie chce. Małgosia nie czytaj głupot bo niewarto. I nie odchodź z tak błahego powodu. Zauważ kto prosi:) podobno w takim stanie jak ja się nie odmawia:)
Gość Małgosia1990
Dobrze zostanę ale tylko dlatego że Wy mnie o to prosicie i przede wszystkim nie chce żeby mnie myszy zjadły jak odmówię Matiiago;) A jak znaleźć wątek Pogódki?? Ja już zmykam z kompa ale jutro z samego rana sie odezwę.Dziękuję Wam kochani=*=* Dobranoc=*=*
Mattiago nie rozumiem Twojego podtekstu do mojej osoby,czy ja Ci coś złego napisałam?A Ty od razu z taką zgryzliwością.Na naszym wątku przecież nie ma żadnego zdania o żadnej z Was.Ale widzę że jesteście zdenerwowane tymi sytuacjami i od razu wyżywacie się na osobach które pojawiły się na Waszym forum.Tak jakby tu nie było nikomu wstępu z poza paczki.Sorki ale tak to odebrałam i to jest przykre.
noz kuźwa weszłam i mna zatrzesło, ty kolezanko wyrozumiała, wejdź na inne forum, bo zaczynasz robic tu dym jak masz pasje i swietna rodzine to badx z nia i daj nam spokój nie chce cię obrazac, ale gdybym mogła napisałabym zupełnie inaczej