Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Dzewcczyny pomuszcie pokłóciłam się dzisiaj z synową siedze i płacze że nie mogę sobie poradzić musiałam wziąść dodatkową tabletkę na uspokojenie wypomniała mi że przycodziła do mnie całe lato jak się zle czułam a ja jej tak pomagam jak mogę cały czas gotuję obiady dla niej dla dziecka i co mnie spotyka taki mam szacunek a ja bym dla niej zrobiła wszystko jestem za dobra nawet nie powiedziałam tego mężowi bo to przeciesz on na to pracuje a teraz sidzi a ja mu nie chcę powiedzieć dlaczego płacze co mam zrobić powiedzieć mu czy nie powiedzcie?
Gość catullus
Tak pisuję, na tym forum na ten przykład ;). A jego erotyki są bardzo dobre. Chłopak miał pecha, bowiem najprawdopodobniej zkaochał się w kobiecie, która przespała się z połową Rzymu. I postanowił przelać frustrację na papier ;).
Krysiu !!! Ty mi w tej chwili przestań płakać,masz kochanego męża i oczywiście ,że mu o wszystkim powiedz, niby czemu masz ukrywać coś co Cię zabolało? Macie dobry kontakt z mężem,międzyinnymi dlatego,że nic przed sobą nie ukrywacie! Wytrzyj oczki,pogadaj z mężem,a po 18 zadzwonię do Ciebie
krysiu, powiedz kochana, myslisz, że jemu jeste lekko kiedy siedzi i musi sie domyślac co ci jest? catullus-buziulke to masz ty niewyparzoną, mam nawet stres, ze nie potrafiłabym cie przegadać, szacunek stary:) iwona wex ty wyjdx z tego kurnika, toc erotyki masz czytac tak?
Ale sie rozpisaliscie,no ladnie.Pisalam do Pana Administratora i dostalismy zielone swiatlo,mozemy pisac o czym chcemy,jest zadowolonyy z tego posuniecia. Fajnie nasza rodzinka sie powieksza,ciekawe kiedy beda wszyscy hmmm?Ciesze sie ze jestescie!!!! No dobra moi mili jak sie czujecie,bo nic na ten temat nie piszecie?Tak przympszczam ze nie najgorzej. Mattiaga.Ola.Malgosia?
A to biedak był z niego! aż z połową Rzymu...hmmm miała kondycję , nie powiem...zaraz poczytam z tej stronki;; Olu :) ja mam chyba 8 nicków już sama się gubię:) Niekiedy natrafiam na natrętnych facetów/i tak bywa na kurniku/ wtedy zmieniam nick:)
Gość Dorota W
No to bardzo się cieszę . Zrobiło mi się lżej n serduszku KRYSTYNO3-jesteś kochną kobitką i proszę Cię nie smuć się. Dziewczyny ja pozałatwiałam wszystkie swoje sprawy i nawet nie zdążyłam zjeść obiadu. Idę teraz coś wszamać i biegusiem do Was wracam
Krysiu3 zgadzam sie z Iwonka,powiedz mezowi dlaczego placzesz,a tak wogole nie placz juz moj skarbeczku,prosze Cie bardzo!Masz wyjatkowo dobry kontakt z mezem,w tej chwili on tez cierpi bo nie wie z jakiego powodu Ty placzesz i jak ma Ci pomoc.
Gość catullus
Hm, o ile pamiętam, to chodziła plotka po Rzymie, że spała ona nawet ze swoją siostrą, bratem, a swojego męża otruła. Jej brat raz przebrał się za kobietę żeby wejść do domu Cezara i zabawić się z jego żoną. Zabawne to były czasy ;].
Gość wyrozumiała
wiecie co? wogóle was nie rozumiem. nie chce was ani obrażac ani nic podobnego bo jestem wyrozumała i kazdy patrzy na świat inaczej ale chetnie napisze wam jak ja to widze: siedzicie tu na tym forum, sami sie nakręcacie o jakis nerwicach, że wam ciezko ,że nie umiecie z tym życ - inni ludzie mają operacje na sercach i przechodza naparwde ciezkie zabiegi a wy zamiast zajać sie czymś sensownym jakies hobby, mąż, rodzina itp poświecacie 60% swojego czasu na nakręcanie sie wraz z innymi. kiedys ludzie nie znali takiej choroby jak nerwica i żyli. powinniście skakać z radości ze to tylko *nerwica* a nie poważne schorzenia. Fajnie ze są ludzie na tym portalu którzy czują to samo ale ciagle opisujecie swoje objawy, jak czytam te wasze rady to mi rece opadają. jak czytam posta MAM 17 LAT, KŁUJE MNIE W KLATCE, CZY UMIERAM?? albo MOJEGO MĘŻA BOLI SERCA OD ROKU, CO ROBIĆ? to szlag mnie trafia. Po 1, nie rozumiem ludzi którzy piszą że sie boja itp rozpaczliwie szukają pomocy....na forum. przede wszystkim do lekarza. a tych których stac na prywatne badania to niech idzie i je zrobi. ja równiez bardzo boje sie o swoje zdrowie wiec pierwsze co to zrobiłam wszystkie badania i staram się zajać czymś innym a nie wkrecać sobie chorób. dlaczego się nieumówicie (osoby z tych samych miast) na wspólne zajecie myśli czymś innym? życze wam zdrowia i mnie stresów. pozdrawiam
Gość wyrozumiala
*Ręce mi opadają na takie posty....* szkoda że nie opadają Ci na takie --- *...nawet nie powiedziałam tego mężowi bo to przeciesz on na to pracuje a teraz sidzi a ja mu nie chcę powiedzieć dlaczego płacze co mam zrobić powiedzieć mu czy nie powiedzcie?* nie ma to jak żalić sie innym na forum a własny mąż nie wie o co chodzi. ludzie zamiast zajac sie rodzina czy pasją, siedza ne necie i sie nakręcają, powodzenia w walczeniu waszych *nerwic*
Gość Małgosia1990
Kochana podobno wyrozumiała te forum zostało założone po to żebyśmy mogły sobie tutaj rozmawiać o wszystkim nagłówek mówi sam za siebie.I na prawdę przestań się czepiać szczegółów bo zaczynam się bardzo denerwować.I chyba zacznę być nie miła...Bo jak do kogoś nie trafia po dobroci to po złości migiem trafi.Administrator wyraził zgodę na to abyśmy pisały tutaj o tym o czym mamy ochotę.Krytykujesz nasze posty a do Twoich też można się przyczepić...Jeśli na tym forum Ci się nie podoba to są jeszcze inne gdzie być może się odnajdziesz i lepiej będziesz się czuła.I kurde ludzie przestańcie się ans czepiać bo już mam tego serdecznie dość....
Przepraszam że do Was wtargnęłam ale znowu dziwna rzecz ciekawe czy ktoś zauważy,Wyrozumiała ma tekie samo ip.jak Iwonka.Dziwne prawda??Tak mi się jakoś rzuciło w oczy.Pozdrawiam i gratuluję nowego wątku. Ps.Dobrze że wcześniej to wyjaśnił pan informatyk bo znowu byłaby draka :)