Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) Ale dużo piszecie, a mnie tak mało tutaj. U mnie nieźle, tzn. nie najlepiej, nie najgorzej, ale się trzymam :)) Podawałam tutaj gg i mail, ale chyba administrator usunął posta, więc mail tj. kochanamagdusia89@wp.pl Jakby ktoś chciał wymienić się gg czy cuś, to proszę na maila, bo jak podam gg to pewnie znowu post zostanie usunięty... buziaki, dobrej nocki, jutro kolokwium z angola ;/;/;/ :*:*:*:*:*:* ale Was wybuziałam hehe, pa :*:*:*:*:*
Gość matiiaga
Witam na nowym wątku. Mam nadzieję, że tutaj będziemy mogli tak na luzie rozmawiać o radzeniu sobie z chorobą i jej objawami w swoim codziennym życiu. Nie tylko od strony złej, bolącej, niszczącej, ale również tej jaśniejszej, radośniejszej, z humorem. O codziennym życiu w rodzinie, pracy, szkole. Zapraszam:)
Przy tym wstępie Matiiaga poczułam się jak w domu:) Przemyślałam to wszystko i taki wątek jest bardzo potrzebny...bo przecież wkrótce będę chciała znać wszystkie szczegóły o Twoim maluszku i znowu byłoby,że to nie na temat...
Gość matiiaga
No ja juz wczoraj pisałam nie na temat:) A jak bym miała rozpisac się jak poród, mały i wogóle, a potem jak jest na codzień to od razu by mnie wyrzucili:) Ale oczywiście tam tez chyba bedziemy pisali, tylko myślę, że bardziej o samej w sobie chorobie. A tu o wszystkim. Mam nadzieje, że Administrator zgodzi się na taki luźny watek:)
A ja myślę ,że to był dla nas dobry sprawdzian...zazwyczaj osobom z nerwicą ciężko przychodzą najmniejsze zmiany...a my sobie poradziliśmy! To najlepiej świadczy ile nam daje ,że jesteśmy w grupie i możemy liczyć na siebie
Gość matiiaga
Mam nadzieję, że reszta też do nas dołaczy:) Kurcze z takiej nieśmiałej prowadzącą się stałam:) nawet wątek założyłam:) Żartuje, ale mam dobry humor. Własnie przywieźli nowe łóżko więc dzisiaj wieczorem trochę roboty. A teraz sobie prasuję te małe materiałki do których żadne żelazko nie pasuje bo jest za duże:) No i te cholerne torby muszę spakować, bo wczoraj tak się wystraszyłam, więc wole miec wszystko przygotowane.
już jestem, juz jestem, juz jestem ale fajosko - mamy swoje forum!!!!!trzeba to jakoś opic , czy cóś mattiaga czy mnie obraziłaś? no kurczaki dziewczyno, ja nie jestem obrażalska, zreszta wiem jakie jest zdanie o urzednikach w polsce ja tam staram sie nie podkładać ludziom kłód pod nogi, chyba, ze ktoś mnie źle traktuje, ale takich na szczęście jest niewielu
Gość krystyna 3
Matjaga jeszcze raz dzięki teraz będzie można nie tylko o nerwicy pogadać wiecie co myślę że tamto forum teraz już nie będzie tak oblegane ale się ciesze że mamy swoje forum oczywiście każdego przywitamy serdecznie kto do nas zawita chip chip chura :::::::))))))
Gość matiiaga
no przerwa w prasowaniu. Czarna cieszę się że nie wziełaś tego tak bardzo do siebie. Dopiero póxniej kapnęłam się że Ty też urzędnik i głupio mi się zrobiło. Małgosia witaj. Dobrze że jest nas coraz więcej. Administrator poparł nasz nowy wątek i nawet link do niego wpisał. Dziekuję.