Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Nerwusy!!!Ciesze sie Lena, ze wypad sie udal, oby takich wiecej. Ja dopiero za rok bede mogla sobie pozwolic na jakis wypoczynek. Jak narazie scielo mnie z nog. Od 2 dni mam takie zawroty glowy(po raz pierwszy), ze nie moge sama jezdzic autem, co mnie przeraza!!!Wczoraj wieczorkiem bylam u lekarza, a dzis opuscilam zajecia. Jutro bede miala krew pobierana i zobacze jak sie czuje, jak ciulowo to opuszcze jeszcze jeden dzien. Kochani a Wam od czego biora sie te zawroty???Czy sa tak od..., czy jakis impuls je powoduje??Kochani od lekarza dostala Serc firmy Abbott. Biore, ale wtedy mi sie jeszcze bardziej kreci w glowie. PawelPanika tez kiedys sie odwazysz i polecisz do ciepelka, tylko musisz uwierzyc, ze dasz rade, a dasz napewno. Buziaki, slodkich snow.

Witam kochani u mnie dzisiaj było ok tylko jakoś tak mi się słabo robi przedtem cała się trzęsłam al teraz mam taki w sobie niepokój boje się że coś mi się stanie przedtem jak robiłam obiad to bardzo mocno mi się zakręciło w głowie aż musiałam usiąść teraz też jak sprzatałam kuchnie to też robiło mi się słabo nie wiem dlaczego boję się. tak ogólnie bez tego to czuję sie naprawde fajnie dużo takich objawów mi przeszło poprostu w ogóle staram się o tym nie myśleć i jakoś jest lepiej zmartwiły mnie te takie osłabienia ale myśle że to nic złego. w ogóle ta pogoda jest do dup... mam jej dosyć i to ona też napewno daje mi popalić. MISSAJGON co się dzieje ja też miałam bardzo uciążliwe zawroty poprostu masakra na szczęście mi przeszły nie wiem skad mi się one brały ale bardzo ciężko mi się z nimi zyło kochanie bądz dobrej myśli wszystko będzie dobrze. a gdzie reszta kochani piszcie coś do nas smutno tu bez was paweł jak ty się czujesz nerwusek załamana edyta napiszcie coś czekam później jeszcze wpadę papa

Witam kochani pisząc to przeżywam leciutki atak paniki gorąco mi się zrobiło szczególnie z jednej strony głowy ale otworzyłam sobie okno, czekam na poprawę i mam nadzieję,że za chwilę nadejdzie. Lena jestem z Ciebie bardzo dumna, bardzo Ci gratuluję ale również z nadzieją na to patrzę tak jak ktoś tu powiedział,że *jedna z naszych* tego dokonała:) Super... pozdrawiam Cię. Missajgon zawroty głowy były moim problemem i są teraz też chociaż już nieco rzadziej pojawiają się znikąd w sumie... czasami mogę tylko zauważyć,że pojawiają się jak się naprawdę zdenerwuję ale przeważnie to mam wrażenie pojawiają się jak sobie chcą i tak też odchodzą... Życzę Ci powodzenia w walce z nimi jakoś da rade to zrobić:) KOchani... całuje Was... jakoś sobie staram radzić zaglądam tutaj i myślę o tym wszystkim jako o formie terapii dla Nas, że nie jesteśmy sami, rozumiemy się jak nikt... DO moich zmartwień troche doszło,że moja przyjaciólka ma nawrtót depresji i dostała leki psychotropowe jest w kiepskiej formie ale staram się jej pomagać...

Hej Nerwusy!!!U mnie tez pogoda do d... .Dzieki dziewczyny za odzew. Lena ja jestem dobrej mysli tylko czasami jakbym ta dobra mysl w zad kopnela. Trzymaj sie Lena nic Ci sie nie stanie, to tylko chwilowy spadek formy:)Edytko masz racje to forum jest pewna forma terapii dla Nas. Mi bardzo pomaga. Gdyby nie Wy tutaj to nie wiem jakbym sobie rade dawala. Edytko jak tam ataki, przechodza???Daj znaka!A co do kolezanki to zycze jej wszystkiego naj....,depresja to tez kawal francy. Kochani a co u pozostalych???Odzywajcie sie. Papaty i do nastepnego.

Missajgon atak jakby przeszedł teraz pije drinka hehe chociaż powiem Wam,ze nie wiem z czego to wynika ale ostatnio to najmniejszej nawet ilości alkoholu mam skurcze brzucha co prawda chwilowe ale nigdy tak nie miałam może to przez to,ze odkad mnie dopadła ta nerwica to naprawde pije raz na kilka miesięcy ... ale chce normalnie zyc i pier...ta nerwice ktora mnie niszczy bo mam odczucie ze mnie cos omija przez nia a tego bym nie chciała w życiu:/ z moim chlopakiem zaczelismy juz dosc powaznie myslec o zyciu razem w sensie zamieszkaniu i tak dalej i powiem wam,ze czeka mnie masa decyzji do podjecia po wakacjach to mnie troche przytłacza nie wiem czy umiem z kims zamieszkac bo ja jak mam *atak* czy też zdenerwowanie to lubie być sama:(

Hajka kochani łukasz nie matrw się ja tez tak mam jak trochę popiję to na drugi dzień cała się trzęse a o lękach to nawet nie mówię okropne uczucia ale musisz dać radę mnie to trzyma cały dzień i nie odpuszcza ale dasz radę!!!! edytko ja też barzdo lubie byc sama jak mam jakiś atak ale wtedy wychodzę np. do łazeinki patrzę do lustra i się uspokajam.powiem ci tak jak będziesz się zamykałam przed chłopakiem to możesz go stracic a chyba byś tego nie chciała prawda??? musisz starać się zyć normalnie i zapominać o tych lękach i atakach. jak mozna wiedziec to ile macie lat ty i twój??? kochani u mnie bardzo duże postepy na budowie już malują ściany wczoraj byłam patrzeć na kafelki wybierałam kolory scian, oglądałam meble i już większość mam wybranych powiem wam szczerze że bardzo jest ciężko tak od razu cały dom urządzać w kolory meblei w ogóle na rynku jest tego wszystkiego tak dużo że masakra nie idzie się zdecydowac. a co do tego forum to ono mi też bardzo dużo pomaga macie racje że to taka terapia wiem że zawsze mogę na was liczyć a także wy na mnie. kochani biorę się do roboty mam sprzątanie. pozdrawiam i do później papa

Gość a28aga28

Witajcie wpadlam w ped zycia, glownie pracy, czesto tez mam nieco ograniczony dostep do kompa,po pracy cos sie ogarnelo zjadlo i filmek i sen. Niestety smutna wiadomosc, w poniedzialek zwolnili mnie z pracy tzn wszystkie osoby co byly na zleceniu eh, w lipcu 2 lata by bylo rowno eh ;-/. Jestem smutna, jeszce nie dochodzi to do mnie, zawsze gdzie zagrzeje juz miejsca to pozniej trach i znow na lodzie eh ;-/, jak wspomne sobie jak kilka lat temu bylam na bezrobociu to masakra ciarki mnie pzrechodza, pamietam jak wtedy mialam stany depresyjne;-/ dzien jak codzien eh. Moze uda mi sie na kuronia zalapac to choc tyle pozytyw tego wszystkiego, wyslali nas na tydzien , nic sie nie podejzewalo bo juz tez kiedys mialysmy takie postoje a tu dzownimy co i jak i info ze zwolnili nas...... jak nie ludiz nas potraktowali ;-(. Jestem przybita, znow jakies moje lęki sie odzywaja, chodze na terapie , wczesniej zadziej bo praca na 3zmiany byla,. Martwi mnie to wszystko, tak mi glupio i przykro ze z tej mojej paczki przyjaciolek, jak sie spotykamy zawsze u mnie cos nie tak, jak nie mam pracy to rozstanie z facetem badz jego brak, co takeigo nie tak robie?...... ze jakos tak pod gorke, one maja stale prace, mezow, kazda juz po 1dnym dziecku a ja mam nerwice.... i ciagle zal, rozdarcie czemu tak nijak sie wiedzie. Przeoraszam ale musialam sie wyzalic ;-(. Dzis ide na wieczor panienski, osattnia z mej paczki przyjaciolka a ja nie mam nasrtroju i humoru jak wszystko w srodku krzyczy...., smuci sie.....

Hej Nerwusy!!!Zalamana co jest???Jak z coreczka wszystko oki to juz pol klopotow odchodzi:)Kochana jestesmy z Toba. PawelPanika dasz rade i nie zawiedziesz, trzymam kciuki. Lena pochwal sie jakie kolory beda krolowaly w nowym domciu??Aga nie ta praca to inna. Ja sobie tak tlumacze, ze jak cos sie wydarzylo to musi byc po temu powod, tak (jak dla mnie)zycie jest znosniejsze.Edytko to dobrze, ze franca puszcza, ja balabym sie po ataku drinka, ale nie powiem nie odmawiam sobie winka. Lukasz 6 piwek i wodeczka o kurka, troche duzo jak dla mnie, ale kac przejdzie. Musze Ci powiedziec, ze jak wiem, ze impreza sie szykuje to krusze sobie wit.C z 10 tabletek i na drugi dzien kaca nie mam.Polecam. Kochani a u mnie pogoda jaka byla taka jest, zawroty rowniez nie zawodza, tylko caly czas sa. A w srode kanalowe leczenie zeba mnie chyba czeka, wiec nic dodac nic ujac. Co ma byc to bedzie:)Udanego weekendu i do nastepnego.

No no missajgon dobra rada z ta witamina??? kochani mam taki problem bo ostatnio boli mnie kolano i czuje w nim taki dyskomfort ze nie moge do konca go zgiąć ogólnie mnie boli i napuchło mi nic mnie nie ugryzło ani sie nie uderzyłam czy nie wiecie co to moze być co powinnam zrobić. bo jeszcze jutro jade do niemiec. dajcie kochani jakąś rade. pozdrawiam

No witam kochani mimo że pogoda niedopisała to dałem rade na Komuni obyło sie bez ekscesów nerwicowym poza małym zmeczeniem na przyjeciu ale tak sobie delikatnie drzemłem z 30 minut i jakos przetrzymałem potem juz było tylko lepiej brat zadowolony ogólnie fajnie wypadło byle tak dalej a bedzie dobrze a wogóle to jak czytam że pijecie alkochol przy braniu tabletek to powiem wam ze jestem w szoku że macie odwage na taka mieszanke.......bo tłumaczenie sobie że cos mnie mija przez nerwice jeżeli chodzi o alkochol bo ja jestem szczesliwy że niemoge pic bo biore leki i tak mam wpojone w głowe że sie nienapije chodz kazdy zna na tyle swój organizm i wie czy sobie moze pozwolic na chwile słabości

Cześć :) Widzę że jakoś sobie radzicie fajnie ze przelewacie swoje uczucia na ten portal człowiek ma swiadomość że nie siedzi w tym sam :) Jakiś czas temu około 2 miesięcy wyczytałem gdzieś na forum *jak zachować się w czasie ataku* mam tę stronke zapisaną na telefonie, pomyślałem jak mnie atak weżnie to otworze stronke i poczytam. I wiecie co... jak by oczekując na atak paniki nie dostane go...! troche to dziwne ale jak jestesmy gotowi i przygotowani jakoś pod swiadomie to guzik nic nie bedzie ja to tak myśle :) Moze ataków nie mam ale idąc do pracy myśle znowu ze bedzie zle dlatego lęki są niestety te podświadome :/ mimo wolny kaszel on mi pomaga na chwile, ciągły niepokój on akurat bierze sie z faktu że w pracy musze byc i co by nie było nie moge z niej wyjść( taka klatka w której jestem zamknięty i nie ma ucieczki w razie zagrożenia ) Pozdrowionka dla wszystkich

Hej Nerwusy!!!Jak dzionek mija??Jaka pogoda w Polsce??U mnie pada i pada i nie moze przestac:(Kochani zawroty ciagle sa, ale jakos leci. Jestem na antybiotykach bo mi zab nawala. W srode mam sprawdzanko czy zadzialaly a jak nie to kanalowka:( Poza tym dzis mialam zaliczenie, slowna prezentacja i zaliczylam, jeszcze nie wiem na jaka ocene, ale juz po:) Lena jak wyjazd i samopoczucie?Czesc Mirku, dawno nie pisales i juz myslalam, ze dales rade francy!Kochani co u reszty, nie wymieniam bo duzo nas:) Papaty i do nastepnego.

Gość a28aga28

Witajcie Missjagon na dolnym slasku ladnie, nawet dosc sloneczny dzien ;-). Dzis bylam na terapie dopiero wrocilam, umordowalam sie tymi nyskami i miejskim ;-) ale juz w domku nastepna wizyta pod koniec czerwca ;-/. Kupilam sobie male drobiazgi;cieN do powiek popielaty metalik, gumki fajne tez w tym kolorze do wlosow i owocki winogronka. Jutro ide sie w uzredzie zapytac odnosnie kuronia..... zobaczymy, oby wyszlo ok,tez mam wizyte kontrolna u dermatologa, mialam na uchy malego wlokniaczka ogolnie wymrozony ale ladnei zeszlo ;-). Znow mam pzred kazdym posilkiem fazy i jem dla swietego spokoju jeden posilek aby cos bylo w brzuchu, ale sporo sie nawarstwilo.....narazie nie bede sobie narzucala presji odnosnie szukania pracy bo to nic dobrego nie daje, tyle w kozi rog sie zapedzam, przyjmuje ze tak widocznie mialo byc ;-)..... oby sie na kuronia zalapac i choc pzrez chwile zlapie oddech bo pzrez te 2 lata ani jedengo dnia urlopu nie mialam taki zapiernicz na 3 zmiany jak robot....., staram sie duzo chodzic, to po drobne zakupy, to cos w domu ogarniam aby nie myslec ;-). pozdarwiam kochani buziole!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka kochani u mnie spoko wyjaz do niemiec wypadł mi ok bez leków bez niczego całkiem normalnie. pogoda u mnie ok wczoraj i dzisiaj jest słonecznie i bardzo ciepło ja lubie jak jest ciepło. missaajgon jak u ciebie zdrówko jak zawroty przeszły??? paweł jestem z ciebie bardzo dumna że dałes rade z komunią wiesz co ja myslę że jak człowiek nie ma wyjścia i musi gdzies iść to wtedy jakos ta franca daje spokój. dajesz rady!!!! edytka co u ciebie czemu się nie odzywasz jak się czujesz???? i cała reszta co u was załamana coś dawno cię tu nie było jak sie czujesz doły przeszły???? czekam na was i zyczę wam udanego dnia!!!!!

Hej kochani no ja mam dzisiaj wolny dzien czuje sie w miare dobrze tylko jak zwykle doskierwa mi szybki puls co mnie męczy i niepokoi w przyszłym tygodniu pójde do lekarza bo i tak musze mu pokazac wyniki krwi to niech przy okazji mnie osłucha albo zrobi ekg. przez to serducho to jestem dosc zmeczona bo cokolwie nie zrobie bardziej energicznie to mi puls skacze a przeciez nie mozna lezec 24 godziny na dobe pozdrawiam...

Hej wszystkim dzionek minoł bez wiekszych ekscesów choc miałem jakis atak paniki bo mi jakos nogi sie z waty zrobiły ale jakos to opanowałem i doszedłem do domciu w sumie to niepamietam dnia w którym bym niepomyslał o tej francy chodz nnieraz dzien mija bez zadnych dolegliwosci to i tak ta franca siedzi w głowie .....edytko co do tego pulsu to jaki masz ten puls? pozdrowienia dla was nerwusy