Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka kochani, ja już po badaniach i konsultacji z lekarzem, jako tako wyniki ,mam dobre za pół roku mam ponownie zrobić rezonans bo jednak jest coś w głowie ale jeszcze nie wiadomo co może być tak że coś jest wrodzone ale żeby to potwierdzić musze jeszcze raz zrobic rezonans. jeżeli chodzi o badania krwi to też za miesiąc mam je zrobić ponownie bo nie wiadomo gdzie ucieka mi krew i dlaczego hemoglobina jest niska. zwiększył mi dawkę citalu to 1,5tabletki dziennie i kazał mi sie więcej relaksować np. chodzić na basen dużo jeździć rowerem a przede wszystkim jeżeli mam jakiś atak to nie uciekać tylko wtedy z nim walczyc bo inaczej nigdy mi się nie uda z tego wyjść. bardzo bym chciała żeby się udało. aha i jeszcze musze brać tabletki na nadcisnienie bo ciśnienie mama bardzo wysokie. kochani a gdzie wy się podziewacie czemu tu nikogo nie słychać???? ZAŁAMANA ja też czuję się podobnie do was też chodzę jakby ktoś mi młotkiem przywalił chodze taka zamotana musimu być silni kochani bardzo się cieszę że jednak nie jest ze mna tak źle jak myślałam trzeba się wziąść w garść i pokazać kto tu rządzi haha żeby tylko chciało to tak być ??? kochani czekam na was piszcie cos papapa

Hej Nerwusy!!!Ja tylko na chwilke, zajeta jestem, ze nawet o francy nie pomysle. I to dobrze, nie mialam, ostatnio zadnego ataku, spie z tabletami, ale jednak spie. Od poniedzialku zaczyna sie kurs, wiec bedzie ostra nauka, mam nadzieje, ze dam rade. Zalamana, Mirku trzymajcie sie ,po kazdej burzy slonce wychodzi. Lena ciesze sie, ze wyniki nie sa zle, oby tak dalej. Kochana krew uciekac moze przez zle odzywianie na przyklad.Tak bylo u mnie, za malo potraw wiazacych zelazo. Polecam sertraline, juz o tym pisalam, ale jakos bez echa sie odbilo, a naprawde rewelacja.Udanego dnia zycze i do nastepnego.

Edytta mi sie tez ciagle chce pic,i znowu w nocy mialam atak porządny.pełna panika.teraz misie wydaje ze trudno mi sie oddycha i ziewam jak małpa , automatycznie,nie kontroluje tego i boje sie ze mam raka płuc i dlatego mi sie ciezko oddycha.co pół godz mam lekkie ataki paniki, nie mam siły juz czasami, tak sie boje ,że umre, że ten lęk mnie dobija.

Edytta mi sie tez ciagle chce pic,i znowu w nocy mialam atak porządny.pełna panika.teraz misie wydaje ze trudno mi sie oddycha i ziewam jak małpa , automatycznie,nie kontroluje tego i boje sie ze mam raka płuc i dlatego mi sie ciezko oddycha.co pół godz mam lekkie ataki paniki, nie mam siły juz czasami, tak sie boje ,że umre, że ten lęk mnie dobija.

No witam was u mnie jakos sie wiedzie daje rade chodz jak mnie bierze jakis atak robi sie słabo lub cokolwiek zawrót głowy to zaraz sobie mówie spokojnie nie nakrecaj sie raz pomaga raz musze sie polozyc i nieraz nawet czuje ze odjezdzam ale daje rade zauwazyłem ze lepiej jest odkad biore na noc jedna tabletke hydoxzyny ale mniejsza o to stajnia nieprzejmuj sie tymi wszystkim wariacjami organizmu bo to tylko ta cholerna nerwica co ja mowie nieprzejmuj sie łatwo sie mowi a sam mam z tym problem ale staram sie uczyc zyc z ta nerwica trzymam kciuki za ciebie ze tez dasz rade ale wiecie jestem strasznie nerwowy i zdarza mi sie wybuchnoc gniewem ale małzonka tez mnie dobija słownie i pije tak jak dzisiaj w tej chwili spi wiadomo upojona swoim kochanym trunkiem pieknie co nie,,,,,,,,,

Gość nerwusek30

Edyta, dzisiaj mam podobnie jak Ty. Pogoda niby super, a samopoczucie do d...:( Widzisz PAWEL, o tak mija sobota. Ale nie mozemy sie dac! Tak sobie powtarzam i jakos ciezko to w zycie wprowadzic:( Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, ale jakos nie moge sie zabrac, bo wlasnie wsluchuje sie w to, co franca ma mi do powiedzenia:( Wiem, ze nie powinnam, ale to jest silniejsze ode mnie:( MISSAJGON dzieki za wczesniejsze wsparcie:) Wiem,ze zawsze dawalam jakos rade, ale ostatnio mysle sobie, ze juz nie podolam, ze za duzo tego. Kurcze, co nas nie zabije, to nas wzmocni... Pozdrawiam Wszystkich i odzywajcie sie!:)

Hejka kochanki dawno mnie nie było ale to przez to że nie za brzdzo mam czas pisać bo czytać to czytam na bierząco u mnie nawet ok czuję się dobrze ale mam tak jak wy źle mi sie oddycha i jestem taka przybita ale to chyba przez ta pogodę bo raz świeci słońce a raz pada deszcz ale ostatnio byłam u lekarza i dostałam tabletki na nadciśnienie i muszę je brać codziennie i także neurolog podwiększył mi dawke citalu na 1,5tabletki bo cały czas jednak jestem znerwicowana w głowie tak mocno mi sie nie kręci ale mam problem z równowagą i jak jestem np. na poczcie i nagle przyjdzie dużo ludzi to odrazu dosteje leku i robi mi sie słabo i szybko muszę wyjść i teraz to mnie dobija ale jakoś daje rade mam nadzieje że mi to przejdzie a tak po za tym czuje się dobrze. wam kochani tez zyczę aby sie poprawiło bo aż zyć się chce. nie cieszę sie za szybko bo wiecie jak to bywa ale jestem dobrej mysli. PAWEŁ jak u ciebie jak żona poprawiła się ??? rozmawiałeś z nią o tym wszystkim??? a jak ty się czujesz???? EDYTKO kochanie co u ciebie jak zdrówko??? missajgon a ty gdzie się podziewasz ??? żebys się nie zapracowała??? załamana a ty gdzie??? nerwusek jak tam u ciebie ??? kochani piszcie coś , ja jutro jadę do niemiec ale się cieszę już nie chce mi sie siedzieć w domku a za półtra tygodnia lece do turcji ale to szybko zleciało a ja jeszcze nie mam nic przygotowane ani kupione. jak w turcji będę miała dostęp do internetu to do was napisze jak tam jest i jak daje rady. kochani odezwę się jeszcze do was pozdrawiam papa

No Lenka ja cie podziwiam wiesz nie jest tak zle jezeli jedziesz tak daleko i jestes pelna wigoru i zadowolenia ze jedziesz super a co do mojej zonki to powiem ze od 2dni jest oki na jak długo to sie zobaczy a jak sie czuje hm niech pomysle powiem tak raz jest dobrze raz jeszcze lepiej by zachwile był mały dołek takie jakies mam wachania ale nienarzekam bo bywało gorzej ale ja mam taki sytem opracowany ze jak czuje sie dobrze musze to wykorzystac jak najlepiej by naprzyklad jak najwiecej zrobic by jak przyjdzie dolek miec czas na polozenie sie i uspokojenie czyli naprzykład czuje sie na siłach zaraz wsiadam w samochod jade do sklepu by cos kupic nawet jak nic niepotrzeba ale by sie podbudowac psychicznie jak wracam ze sklepu to jestem w stanie nawet pojechac do brata jak czuje sie naladowany pozytywnie chodz mieszka on nie po drodze ale tak jak mówie wykorzystuje nawet ułamek pozytywnej energii albo jakies zabawy z dziecmi lub wyjde na chwile do ludzi ale na chwile bo co zaduzo to niezdrowo ja mam tak rozmawiam sobie ze znajomym ale czuje jakies zawroty lub cos to wtedy robie wyjscie awaryjne typu a wiesz uciekam bo cos tam ale i tak jestem zadowolony ze chodz chwile pogadalem..ja wam powiem ze duzo osob nierozumie tych naszych zaburzen i ja sie wstydze tej przypadłosci naprawde Nerwusku ja mam podobnie stoje w kolejce jest oki ale nagle pojawia sie za mna kilka osob i juz mam swoje jazdy masakra i wtedy walcze sam ze soba dasz rade spokojnie ale ciagle mysle szybciej szybciej i jak juz wyjde na powietrze to tak jak bym dostał dawke brakujacego tlenu juz mijaja powoli zawroty i tp dobra bo sie rozpisałem ze hej pozdrowionka

Hej Nerwusy!!!U mnie dobrze, nie moge zlego slowa powiedziec. Mam 2 koty, jeden bialo-czarny drugi bialy. Oba sa super, chociaz dwa indywidualne charakterki hehe. Kochani ja dzis mam urodzinowe przyjecie mojego M. Juz zdazylam sie przejesc, mimo, iz nie jem stalych pokarmow zupki mi wchodza i wlasnie dlatego. nie wspomne o ciastach, ale nie bede biadolic. We wtorek mam spotkanie z psychologiem na terapie. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Poza tym w poniedzialek zaczynam kurs oj bedzie sie dzialo:)Kochani musze Wam powiedziec, ze zycie z nerwica jest mozliwe. Trudne,ale mozliwe. Jestem tego zywym przykladem. Choc caly czas walcze z franca, wiem ze wygrywam bitwy. Jestem tylko ciekawa czy wojne uda mi sie wygrac. Nerwusku zawsze z Toba. Lena udanego wyjazdu do Niemiec. Kochani mam nadzieje, ze weekend bedziecie mieli udany, do nastepnego. Papaty.

No witam wszystkich gdzie sie wszyscy podziali pogoda za oknem to pewnie wszyscy na swiezym powietrzu sie dotleniaja u mnie jakos leci dzis jade do psychiatry do ktorego od dluzszego czasu szukalem dojscia dzis sie udalo zobaczymy jestem dobrej mysli pozdrowionka dla wszystkich dzis znow czulem sie ospaly wzilem w rece hantelki i zaczolemcwiczyc jakos dobrze to na mnie zadziałało przed objawami nerwicowo depresyjnymi regularnie chodziłem na siłownie i moze te miłe wspomnienia na mnie tak działaja ze jak sie ruszam toi cos sie dzieje w moim organizmie pozytywnego hm sam niewiem ale dodam ze niemam takiego zapału do cwiczen jak kiedys

Hej Nerwusy!!!PawelPanika rzeczywiscie pustki tutaj. Coz zrobic jak pogoda piekna, u mnie tez sloneczko swieci, az chce sie zyc. Kochani dzis drugi dzien kursu, ludziska fajowi, nawet jeden okazal sie sasiadem, dobrze jest ktos kto bedzie mi prace domowe odrabial hehe. Poza tym juz mamy na jutro zadane, co prawda nie duzo porownujac do przyszlego tygodnia, ale zawsze cos. PawelPanika ciesze sie, ze udalo Ci sie zalatwic psychiatre i trzymam kciuki za wizyte. Kochani a co u pozostalych slychac???Jak zdrowka????Buziaki i do nastepnego.

Gość nerwusek30

Przed chwila zakrecilo mi sie w glowie i serce tak dziwnie drgalo i juz nie moge sobie miejsca znalezc. Boje sie,ze cos sie stanie, nie moge mysli odwrocic. A jestem sama tzn. z dziecmi i ich kolega. Juz to kiedys mialam, nie jest to nowosc, ale teraz strasznie sie boje! Ze tym razem to jest cos!