Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim:) Lenka jak tam brzuszedk? Moze masz skurcz to wez sobie dwie nospy mi to pomogło ostatnio no i pij duze herbatki gorzkiej ostatecznie mzoesz sprobowac zwymiotować bo moze to jedyne co Ci pomoze jak cos mi na zołądeczku stnęło! CO tam u reszty? Missajgon skad Ty takich fajnych ludzi poznajesz;) Chce wierzyc ze z tego sie wychodzi i świadectw takich ludzi nam potrzeba;) Jestem w sumie troche z siebie dumna bo dzisiaj zjadłam poza domem, co prawda to była knajpa niedaleko mojego domu ale i tak.. a mialam z tym problem! Buziaczki wszystkim

Dziękuję wam za rady ale w domu nie mam ani rapacholinu ani amolu ale przed chwilkę mój A otworzył sobie piwo i napiłam się dużego łyka i trochę mi pomogło lekko mi się odbiło jest mi trochę lepiej ale czuję że jakby cos leżało na żołądku boli mnie trochę tak lekko z lewej strony nie wiem czy to żołądek czy może trzustka zobacze jutro jak mi nie przejdzie to pójdę do lekarza. EDYTKO dziękuję ale nospa tu nie pomoże bo nie boli mnie brzuch tylko żołądek. missajgon mi też dałaś nutkę nadzieji że z tej nerwicy można wyjść porozmawiaj z tym znajomym i daj znać ja dostosuje sie do jego rad bo tak naprawdę zrobie wszystko aby się jej pozbyć. też tak myślę ze ten żołądek to też przez nią bo ja przy niej nie umiem pomału jeść tylko łykam jak najszybciej bo za długo nie umiem usiedzieć na miejscu. normalnie horror kochani dziękuję za pomoc idę dalej odpoczywać myślę że jutro będzie lepiej a ten amol ta na prawdę pomaga??? nigdy o tym nie słyszałam pozdrawiam papa

LENA u nas amol zawsze się sprawdzała na problemy żołądkowe, zdrówka dla tych co dziś mdli. U nas już po gościach, kulig się udał, w sumie byliśmy równe 2 godziny bo córcia już płakała że jej zimno, w domu posiedzieliśmy do 18, mąż i córcia już spą to i ja zmykam:) poprawił mi się humorek bo sprzedałam 2 rzeczy na allegro, ciesze się jak małe dziecko:) zdrówka kochani!!!

Zdecydowałam sie wpisać na tym forum bo mam pytanie - ja też mam prawdopodobnie nerwicę lękową objawy takie same jak u was więc nie będę się rozpisywać na ten temat od lekarza rodzinnego dostałam Hydrxyzynę i biorę jeszcze coaxil na uspokojenie serca. skierował mnie do psychiatry ale teraz nie wiem czy tam iść poradzcie czy psychiatra,a może psycholog czytałam tutaj że ktoś dostał leki od neurologa może ktoś mi podpowie bo mnie złapał taki atak jakiego jeszcze nie mialam i trzyma już tydzień ratuję się tą Hydroxyzyną coaxil też uspakaja jakoś daję radę przezyc dzien mam problem ze spaniem zasypiam normalnie ale budzę sie nad ranem roztrzesiona i koniec spania juz pisałam to na podobnej stronie i tam mi odpisali ze to te moje leki mnie budza i nie daja spać pewnie tak jest ,bardzo sie ciesze ze sa takie strony i mozna nz nich napisac o swoich lekach problemach to bardzo pomaga konczac jeszcze raz poprosze doradzcie do jakiego lekarza sie wybrać trzymajcie sie wszyscy wieczorem tu wejdę moze ktos juz cos napisze

Czesc wszystkim.... co to sie wczoraj u mnie działo to był jeden wielki horror, głupia nerwica znowju dała się we znaki i to bardzo... Wielkie wypieki na twarzy, kręcenie w głowie, walące serce, trzęsące się ręce... Musiałąm 10 minut stać przy otwartym oknie zeby mi zeszły z twarzy wypieki a było chyba z -8 to jest jakas tragedia... Mam dosc myslalam,ze wyspie sie i bedzie lepiej ale wstałam i znowu czuje sie cała roztrzęsiona za jakie grzechy!:(((

Hej, Ja też ostatnio nie najlepiej sie czuje. Ale mi sie wydaje ze to coś jednak ze zdrowiem, dzisiaj w pracy na drugim sniadaniu sporo zjadłem ale po 15 minutach zrobiło mi sie żle typowe objawy nerwicy, wziąłem validol narazie to mi pomaga tak czy siak coś sie dzieje. EDYTTA u Ciebie już lepiej? jak tam reszta? Moze to ta pogoda tak na nas działa (nagłe ocieplenie) no i weekend czytałem ze popiłyście troche. A nerwica wykorzystuje kaca by sie nami bawic:)

Witam u mnie dzisiaj już dobrze od rana wzięłam się za sprzątanie bo syf w domu że masakra później ok 15 przyszła po mnie koleżanka i poszłyśmy z jej córeczką na spacer trochę mnie lęk zjadał bo lekko mi się nogi uginały i tak dziwnie mi się patrzyło czasem to bałam się że padnę ale jakoś dałam rady dojść do domu staram się walczyć z tym ale ciężko jest a z tym nie da się żyć wszystko można znieść ale nie te zawroty i problemy z chodzeniem dobija mnie to strasznie. no cóż jakoś damy radę!! dobrze wiedzieć że amol na tak dużo rzeczy pomaga. dzieki DORA napisz coś więcej o sobie czy robiłaś jakies badania np. morfologię. badania głowy. moim zdaniem powinnaś pójść najpierw do neurologa to znaczy poproś lekarza rodzinnego o skierowanie i idz do neurologa powiedz co ci dlega on najszybciej ci pomoże . tak mi się wydaje ja tak zrobiłam i to neurolog stwierdzi czy potrzeba ci psychiatry. lekarz rodzinny nie powinien leczyć takich chorób od tego są specjaliści. nerwica obejmuje bardzo dużo objawów i problemy ze spaniem też ja kiedyś to spałam tylko po 2-3 godzinki bo reszte nicy cała suę trzęsłam serce mi waliło bałam się ze umieram. przeszło mi teraz nie radze sobie z zawrotami głowy i mam duży problem z równowagą. nerwica jest okropna. ale kochana musisz być silna postaraj się może pójśc później spać mocniej się zmęczyć wypij sobie na noc melise napewno troche pomoże. napisz nam więcej coś więcej o swoim życiu. skąd jesteś?pozdrawiam i do później jeszcze wpadnę MISSAJGON jak zdrówko co kochanie u mnie pogoda dzisiaj była piękna słoneczko świeciło i jest odwilż. czekam na ciebie papa EDYTKO kochanie nie płacz u mnie też czasem jest tak bardzo źle ale nie możemy się poddawać ja dzisiaj też miałam takie wypiki że myślałam ze buzie mi spali. ale przyłożyłam sobie zimną szkalnkę do twarzy. nie załamuj się jesteśmy z Tobą ale się rozpisałam kochani czekam na was pozdrawiam wszystkich

Edytta ja biorę pramolan, najpierw brałam połówkę na noc, bo mnie się po nim chce spać, po tygodniu zaczęłam brać całą, teraz mam przepisane 2 razy dziennie całą ale ja biorę tylko na noc tuż przed snem. czuję się po nim dobrze, jestem wyciszona i mniej nerwowa, mnie pomaga ale trzeba go brać regularnie nie wtedy gdy coś się dzieje tylko codziennie wieczokiem. Byłam dziś z mężem na zakupach i dostałam płaszczyk, bardzo mi się od dawna podobał ale kosztował 330zł a teraz są wyprz, i kosztował 60zł ciesze się jak małe dziecko

Hej Nerwusy!!!U mnie wichury niesamowite, ale jakos dalo sie poruszac. Kochani co sie dzieje, czy ta pogoda czy pelnia, ale zeby tak prawie wszystkich zlapala franca???!!!Ja musze przyznac, ze po ostatnim tygodniu slizgawicy, gdzie panikowalam teraz jakby wyciszenie przyszlo, wiec odpukac ale narazie oki. Zalamana super, ze kupujesz sobie ciuszki, robisz przyjemnosci, zdradz sekret gdzie takie przeceny???Co prawda u mnie tez jest mnostwo wyprzedazy i jak tylko do miasta wyjade to cos sobie kupie:)To juz chyba nasza babska natura. Dziewczyny, chlopaki trzymajcie sie, nie dajcie sie tej francy.Slodkich snow buziaki.

Witam kochaniu co słychać znowu taka tu cisza nikogo tu nie mam?? gdzie wy się podziewacie. jak sie czujesz Edytko lepiej juz dzisiaj? bierzesz ten pramolan? MAMDOŚĆ a co u ciebie??jak samopoczucie??? MISSAJGON a u ciebie coś ostatni piszesz tak skromnie jak tam wichury byłaś na zakupach??? jak tam z oddychaniem? u mnie kochani dzisiaj nie ciekawie to znaczy jak zwykle kręci mi się w głowie od rana byłam na zakupach bo mój A chciał żebym mu kupiła perfum oryginalny na urodziny ale nic sobie nie wybrał , byłam oglądać drzwi u stolarza, byłam załatwiać prąd do nowego domu ale nie mogłam swobodnie chodzić miałam problem z równowagą i cały czas w głowie mi się przewracało miałam dosyć teraz w domu też oglądałam wiadomości aż poszłam do łazienki się popłakałam bo tak mi się w głowie kręciło masakra ale później wkurzyłam się na siebie i powiedziałam że nie będę płakała przez tą france. jakiś czas temu już było tak fanie te zawroty mi przeszły aż mi się żyć chciało a teraz znowu przeje..ne!!! mam dosyć z resztą jest ok lęków już jako tako nie mam bo wiem że to ta franca ale te zawroty mnie dobijają. co tu robić żeby się ich pozbyć??? jak możecie to pomóżcie ZAŁAMANA gdzie to takie wyprzedaże są. fajnie ja też lubie kupować w promocjach haha ale stolarz mi piękne drzwi zrobił jeszcze nie są do końca zrobione bo jeszcze będą malowane ale i takie surowe są piękne no w końcu ja je wybierałam haha. kończę na razie!!! później jeszcze wpadnę do was piszcie co słychać

Czesc wszystkim, parę dni do Was nie zaglądałam, ale juz jestem :) A moze inaczej, juz jestesmy, ja i moja nerwica :) Nie odpuszcza nawet na krok, Teraz mam gule w gardle, jakbym miała jakies obce ciało w szyi, no porazka, ręce mi sie trzesa jak u alkoholiczki, no ale cóz, trzeba zyc dalej. Ostatnio pisałam o mojej znajomej, która cierpiała od wakacji na bol brzucha i wymioty, lekarze jaj wmawiali, ze to nerwica, ze to przez stres w pracy. W koncu mąz ja zawiózł do szpitala i powiedział, ze nie wyjdzie dopóki jej nie pomogą, w ciągu paru dni wyladowała na onkologii a w piatek mają ja przewiezc do hospicjum :( kurwa mac, za przeproszeniem, przez pół roku mowili jej ze to na tle nerwowym, a teraz wyrok ma juz podpisany. Jestem tak tym przejęta, ze nie mogę o niczym innym myslec. Moje lęki się pogłębiły na maksa, mimo iz mam porobione szereg badan ja i tak sie boję, nie ufam naszym lekarzom, ta historia tej dziewczyny poprostą mną wstrząsneła. Ona jest młodą kobietą mającą małego synka, jeju jakie to zycie jest niesprawiedliwe :(((

Nadia bardzo dziwne to jest nawet zadnych badan jej nie zrobili tyllko od razu ze to nerwica? kurwa co za kraj... LENA nie biore jeszcze pramolanu chce sie skonsultowac z moja pania psycholog z zrobie to w piatek. Tez dzis mam straszną bezslinośc i płaczę prawie jak Ty przez je zawroty bo one sa straszne ku...chyba jedne z najgorszych co moze byc. Swiat dzis jawi mi sie jako czarno biały nie ma nic posrodku a moze wlasnie raczej ta czern... Wydaje mi sie,ze to tez ta pogoda tak na nas działa jest bardzo brzydko, mokro, snieg sie stapia syf na ulicach Jutro mam bardzo wazny egzamin USTNY i nie wiem jak dam rade... po prostu koszmar... Trzymajcie sie wszyscy!!!!!!

Edytto trzymamy kciuki za Twoj egzamin. A pogoda naprawdę do d, mokro, zimno i cisnienie chyba tez chusteczkowe, od wczoraj borykam sie z bolem głowy :(Jak tam minąl Wam dzien? Mirku co u Ciebie? Dawno nie pisałes? Witam równiez naszą nową kolezenkę Dorę, napisz cos wiecej o sobie i o swoich dolegliwosciach. Mamdoscjakie leki bierzesz? Mi ręce pocą się przy nadczynnosci tarczycy, sprawdzałas swoj poziom tych hormonów? A te tiki moze od kregosłupa? Kręgosłup tez moze dac popic i popalic. Te dolegliwosci o ktorych piszesz, zawroty głowy, to wszystko moze byc od kręgosłupa. Sprawdzalas to? Pozdrawiam gorąco Was wszystkich i zyczę dobrej nocy