Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Cześcć Inouke u mnie wszystko dobrze mimo wrednej pogody.Zazdroszczę ci że masz za sobą wizyte mnie to dopiero czeka. Ja też nie przepadam za wizytami i zawsze już kilka dni przed strasznie się denerwuje mimo to iż leczę się już 5 lat. Nieszczęśliwy miałam rację twój tato musial przyjąć to do wiadomości zobaczysz z czasem bedzie jeszcze lepiej.Co ze stajnią coś się nie pisze ostatnio.

Hej wszystkim, myślałam ,ze bedzie lepiej a czuje sie do d..., w sobote miałam straszny atak, myslałam ze umre juz na pewno. jutro ide do psychiatry i na przeswietlenie kregosłupa, boli mnie dzisiaj w klatce jakby mi mięsnie ściągnęło, to inny ból niz miałam w spbote i wczoraj . boje sie że tym razem to jakis stan przedzawalowy bo piszą ze jak sie ma zawał to jest taki tępy ból a mnie jakos dziwnie boli. na dodatek jestem sama z dziećmi w domu bo mąz pojechał do pracy na 21, boje sie strasznie. dobrze że przynajmniej czesc z was ma sie lepiej, tez tak chce

Stajnia-kochana sny nic nie znaczą to tylko twój strach, teraz masz dużo zmartwień bo jeszcze nie uslyszałaś diagnozy zobaczysz po wizycie poczujesz się dużo lepiej a a beznadziejne sny miną bo przestaniesz mieć lęki i już nie będziesz się zastanawiać co ci jest. Wszystko będzie dobrze nie możesz ciągle zadręczać swoich myśli tymi spekulacjami bo od tego można zwariować ,niestety objawy nerwicy są jakie są i można im przypisywać wiele chorób wiem coś o tym bo sama miałam podobnie jak ty więc mówię raz jeszcze :/chociaż objawy nerwicy są bardzo uciążliwe i nie pozwalają na wiele rzeczy to nie zabijają/tak że będziesz żyła i wszystko się ułoży...............;]

Gość Nieszczesliwy

No i na wieczór złapałem doła, ehhh. Nie wiem co się dzieje jest mi zimno, duszno jak otwieram okno to mi zimno jak zamyka duszno nie wierze i do tego migrena może to po tym sprzątaniu i w ogóle spałem chyba 3-4 godziny idę się położę przysnę a wy się trzymajcie stajnia koniecznie zrób wszystkie możliwe badania ! Nie po to bym myślał że poza nerwicą coś Ci dolega lecz dla samej siebie, dla pewności ta choroba ma to do siebie, że jest cholernie podstępna.Czytałem gdzieś, że w naszej podświadomości jest punkt odpowiedzialny za wyczucie *strachu* no niestety w naszym wypadku żarówka wysiadła i trzeba wkręcić nową teraz masz odpowiedź dla czego tak się martwisz i dla czego Cię wszystko boli, sama je sobie stwarzasz.

Gość Nieszczesliwy

Cześć z nów piszę :P Właśnie piję kawę i chciałbym powiedzieć, że czuje się dziś FATALNIE nic mi się nie chce, jest mi słabo nerwica dopisuje czuje ciągły strach nie wiadomo przed czym. Kiedy zszedłem pod prysznic oczywiście dziadek mnie zaatakował CO SIĘ TAK CZĘSTO MYJE i wgl, myłem się trzy dni temu to często ?! Później wypuściłem psa z kojca oczywiście druga awantura co to za zwyczaje, że o tej porze psa - Ja rozumiem babcia ma raka wszyscy cierpią ale ja się pytam jestem tutaj osobą do wyżywania się ? Na mnie wszyscy muszą się odprężać , wyładować? No chyba do cholery nieeeeeeee. W ogóle to znów miałem sen z tymi samolotami i śmigłowcami które zabijają i mnie gonią, odwiedziłem sennik i co wyszło Samolot - nieszczęście, Śmigłowiec - szczęście. Śnił mi się jeszcze most nad przepaścią oraz targ oba te wróżyły wielką przyjaźń oraz szczęście. Ale ja tu nic nie widzę i jak zobaczę to prędzej mi tu kaktus wyrośnie ! Nie mam z kim pogadać bo się wstydzę, boje lepiej jak dziś zostanę w swojej norce bo nie ręczę za siebie i swoje zachowanie.

Gość nerwusek30

Witajcie kochani, Nieszczesliwy, gratuluje podrozy do szkoly:) Jak bedzie Cie bralo, to rzypomnij sobie te droge- bylo ciezko,ale dalem rade, wiec teraz tez tak bedzie.No i mimo wszystko, probuj wysunac lepek z norki;) Stajnia, tez tak mam,ze boje sie o dzieci, ze jak mi cos sie stanie, to co z nimi?Ze sie wystrasza itp. Za kazdym razem, kiedy mam atak paniki, mysle sobie, to pewnie juz koniec (to jest pierwsza mysl), pozniej sobie tlumacze, mialam juz to, to tylko panika, zaraz minie. I mija, ale lek zostaje na dlugo, no i pojawia sie dol, ze to juz nigdy nie minie, ze oszaleje itp. I tak wlasnie teraz sie czuje,bo kiedy prowadzilam dzicko do szkoly dostalam ataku, myslalam,ze do domu nie wroce.Ale wrocilam:)Czuje sie potwornie zmeczona, takie ataki mnie strasznie wykanczaja. Trzymajcie sie kochani!

Gość a28aga28

Witajcie W zwaizku kaszana bo jzu go nie ma ;-/, wypomniano mi 2 ata-czyli zcas nawrotu nerwicy i ze nic nei robilam aby pchnac do pzrodu ten zwiazek;-/. trudno, wczesneij bilam sie z myslami nie powiem, szukalam winy, probowalam jeszce poagdac 1 po , ale ze skutkiem marnym,skoro sie nei akceptuje 2 osoby w pelni to chyba nei ma sensu??? dokonal wyboru, powinnam to zaakceptowac.Zobaczymy jak to bedzie musze isc dalej choc altwo popasc w humory, zajelam sie swoimi sprawami zdrowotnymi, dzis laryngolog, staram sei nei zamykac na swiat bo teraz latwo to zrobic. Glowa jak garbek, ucisk w klatce, sennosc to mi teraz towarzyszy.

Gość a28aga28

Nieszczesliwy nie wolno tak snow tlumaczyc!!!!!1 ze w nich jest zagrozenie naszego zycia. Seidzialam tez trochu w czyms takim, poprostu zle na nei patrzysz.Pzrerabialam moje sny dawniej z innym terapeuta a tez wczesneij sama je analizowalam. W snach odbijaja sie nasze lęki czyli wszelkei emocje, zauwazylam u siebie ze jak w normalnym zyciu mam sporego stresa to i bardziej chaotyczne sny, zrywam sei etz w nocy.Sny sa wyrazem naszych pzrezyc i emocji. gdy spokojneisze sny to spokojneijsze zycei prywatne u mnei tak jest i ebdzie. Jesli sny sa chaotyczne, zlepek roznych snow popzreplatanych nie doszukuj sie na sile zcegpos zlego, sny to tak naparwde to co seidzi obecnei w anszych glowach ;-), cos eid zieje i zcego boimy. jesli zaczniesz dlzuej je obserwowac to bedziesz umial odnalezc sny kluczowe-bardzo symboliczne bo takei sa ;-) tez ;-), i nie wal do sennika i szukaj czegos z nich!!! tylko popatrz sei an s woje zycie osobiste i odnies wtedy tylko do siebie~~~pozdrawiam

Cześc wszystkim właśnie znowu mnie wzieło,czuje jekby moje ciało już moje niebylo.Chce podnieść ręke-niemogę,chcę wstać- niemoge,towazyszą mi też mdłości i zawroty glowy,cały czas mam wrażenie że umieram ale pierwszy raz się tego nieb boję i czekam co bedzie dalej z wielką cierpliwością odziwo.A u was co słychować,stajnia- martwię się bo się nie odzywasz jak dasz radę to napisz co kolwiek.