Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie , gruszeczko bardzo mi Ciebie szkoda ze Cie meczy , miejmy nadzieje ze to tylko chwilowe. Potrafisz wszystkich wesprzec , wiec i my jestesmy z Toba , bedzie dobrze , musi byc . Moje figurki schna , sa smieszne ale moje dziela , moze cos sie zmieni jak je pomaluje, jutro pomaluje choc jedna bo w sobote wybieram sie do wroclawia na imieniny i chce zawiesc jedna , takiego aniolka na walentynki , sama jestem ciekawa wyniku. U mnie tez psycholog prywatnie za 45 min 100 zl , ale mi po paru razach nie kazala przychodzic , tlumaczac ze poradze sobie sama . Chodze tylko prywatnie do psychiatry ale teraz juz co 4 miesiace . Tez marzy mi sie ogrod pelen kwiatow , posadzilam pelno sadzonek u jak norka nie zezre to bedzie piknie.Pozdrawiam i caluje a snieg sypie i sypie.

Gość zabka1983

Witam moje kochane*podpory** w tym takze nowe osobki!!!!! Piszedzis drugi raz-wczesniej bateria mi padla i wszystko sie skasowalo :(( U mnie jak to u mnie-co sie polepszy to sie zaraz popieprzy,zawsze i z wszystkim tak jest.... Urodzinki sie udaly ja nawet lepiej sie czulam.Maly mial zapalenie oskrzeli i cztery razy bylismy u lekarza ,na dzien dzisiejszy juz jest zdrowy.Malo tego wczoraj bylismy z nim u dentysty Dominko ma dwa latka i jego jedna jedynka ledwo co sie przebila i miala nieciekawy kolor-zauwazylam ze nad ta jedynka ma dwa babelki z ropa-oczywiscie wpadlam w panike,przed oczami czarny scenariusz ze wyladujemy w szpitali itp itd Jakos sie ogarnelam i zaczelam szukac dzieciecego stomatologa no na szczescie po wielkich blaganiach i prosbach,przyjeli nas nastepnego dnia. Noc oczywiscie mialam nieciekawa,maly w ogole to ma syndrom bialego fartucha i kazda wizyta lekarska konczy sie jego histeria.... Sama wizyta byla ciezka,okazalo sie ze ta jedynka musi byc usunieta,bedzie to w poniedzialek,nie mam pojecia jak ja dam rade....no ale trzeba.... Poza tym mamy zepsote auto,maz juz wymienil piec czesci i dalej nie wie co tej francy dolega....Skad na to wszystko brac kase? Brakuje juz pomyslow :(( nie ogarniam juz tego wszystkiego.... Moje samopoczucie ostatnio nie jest ciekawe..... Mam wszystkiego serdecznie dosc.... Gruszeczko,dlaczego ja nie mam Twojego Gadu gadu????? Caluje wszystkich goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Witajcie, u mnie jako tako :( Wczoraj jak wracalam z pracy to mnie dopadlo, ale nei jakos silnie. Mowilam sobie, ze to tylko nerwica, i w miare szybko ustapilo. Mysle ze uspokoje sie po wizycie i badaniach u kardiologa. Zobko moj mail Kurcze ale sie maluszek nacierpi, dla mnie dentysta to koszmar. Trzymam za was kciuki. uciekam bo mam dzis troche do roboty, ale w ciagu dnia bede zagladac. Buzka

CZesc nerwusy!!!!Wlasnie stracilam caly tekst bo moj komputer figle plata. Aniu tez chcialabym warzywka w ogrodku i bede miala tylko wszystko w swoim czasie.Poza tym mam rowniez nadzieje na pare kur, by jaja swieze miec codziennie.Ale to narazie plany.Aniu moge prosic o maila Twojego, w sprawie spotkania???Gruszko a po co Ci wizyta u kardiologa, czy serce oslabia sie po takim ataku????Zabko musze przyznac, zes oszczedzona nie zostala, dziecko i dentysta, auto wow, ale teraz moze byc tylko lepiej czyz nie?? Zabko, Majko a co wy myslicie o spotkaniu??Dziewczyny u mnie wizyta u psychiatry bagatela 1 godzinka 165 euro i zeby klienta nie narazac na za wysokie koszty to co dwa tygodnie taka wizytka. No niestety mnie na to nie stac.Za to stac mnie na upiekszanie ogrodu, co robie z zapalem i nie mysle o tej francy. Wieczory sa gorsze, ale jakos narazie idzie. Wczoraj ogladalam super film *50/50*. Mi sie podobal.Kochane koncze na teraz, bo dopuki nie pada to mozna cos zrobic. Buziaki i do klikniecia.

Hej, Missajgon ja Ci wysłałam już wiadomośc na maila. Żabko faktycznie los Cie nie oszczędza, ale już gorzej być nie może, wiec teraz musi byc tylko lepiej. Ja dziś krótko, bo żle sie czuję. Cała dygoczę i na zewnątrz i wewnątrz, boję się czegoś choć sama nie wiem czego, wzięłam ziołowe tabletki ale dalej jest bez zmian. Trzymajcie się ciepło i do usłyszenia.

Missajgon, ja mam tetniaka przegrody miedzyprzedsionowej wiotkowsc zastawki, do tego niskie cisnienie i wysoki puls. Musze kontrolnie chodzic do kardiologa co 2 3 lata. W prawdzie terminowo powinnam gdzies w czerwcu sie udac, ale teraz juz mi bardzo dokucza wiec musze sie upewnic czy nic tam sie nie dzieje zlego. Matko cena za wizyte u psychiatry u ciebie jest strasznie duza, wspolczuje. Dobrze ze w ogrodku znajdujesz zajecie, troche taniej cie to pewnie wynosi a i oko nacieszysz. Sciskam mocno.

Gość zabka1983

Ah,juz doczytalam.... Ja oczywiscie jak najbardziej jestem ZAAAA!!! Jejjjjjjjj,jak mi sie milo zrobilo :)) od razu przed oczami pojawil mi sie obraz tego spotkania,,,,,chyba bym Was wszystkich wysciskala :) Naprawde suuuuper pomysl :))))) Mam nadzieje ze sie uda!!!!!!!!!!!!!!! Chetnie sluze pomoca!!!!!

Dobry problemy z kibelkiem rozwiazane .mam teraz nowiuski, taki wysoki, blyszczacy taki amerykansky .nawet jak mi sie nie chce to mi sie chce...posiedziec ;0;00;0;;0 moje samopoczucie na zmiane ,raz ok a potem pieczenie w klacie ,pod klata pulsujacy brzuch a tu w szyi cos podusi a to kulka pod mostkiem zaboli ale potem znowu jest pieknie. dzieki takim akcjom ,czeso mozna na nowo docenic i posmakowac zycia ,gdy po burzy wyjdzie sloneczko tak tak,bycie zdrowym jest nudne;0 to tak jak z tymi odswierzaczami powietrza,gdzie uwalniane sa 3 rodzaje zapachu aby po wlaczeniu nastepnego poczuc zapach na nowo gruszko ciesze sie ,ze wiesz juz co ci doskwiera i jestem pewien,ze wszystko bedzie dobrze dziewczyny ja tez sie pisze na babski zlot, zawsze moge sobie przyszyc cycusia czy cos ;0 jak cos to walcie do mnie ,latem jest tu sympatycznie pozdrawiam i zycze zdrowia

Czesc nerwusy. Wchodze na forum i co widze, wiecej nas chce sie spotkac, az sobie palca nie wybilam ze szczescia jak to wyczytalam. Ale mi humor kochani poprawiliscie. I Robo tez chce.Robo potrzebujemy maila zeby sie skontaktowac.Zabko dzieki!!!! Aniu jak sie czujesz? Zaczelas brac leki to teraz tylko bedzie lepiej. Glupiutkie mysli (jak to ja je nazywam)pojda precz i swiat pokryje sie szczesciem. Nie ja nic nie bralam (oprocz standardu), ale mam wysmienity humor dzieki Wam. Aniu poza tym dzieki Tobie na powaznie zaczynam suszyc glowe mojemu M odnosnie warzywek na ogrodzie. Gruszko co Ty na to, wiecej zapalencow?! A tak poza tym skonczylam nastepna ksiazke pana Remaruqa, troszke porobilam w ogrodzie i deszcze pochlonal reszte zapalu.Cwiczylam, dzis sobie szczegolnie dalam w kosc bo loda z czekolada wcielam, ale troche od zycia tez mi sie nalezy nie prawda?Ogolnie dzien na plus. Mam nadzieje, ze u Was mimo strachow tez nie najgorzej. Buziaki do jutra.

Gość krystyna 3

Witam kochani Nareszcie mogę do was napisać syn zrobił mi komputer tylko nie wiem ile jeszcze pochodzi trzeba chyba będzie kupić nowy ale zobaczę ile pochodzi jeszcze ten Tak po krotce U mnie na razie w miarę nie byłam u lekarza bo do poniedziałku jeszcze go nie ma tz w poniedziałek ma być ale na sto procent nie wiem Pierwszego lutego syn miał sprawę rozwodową no i na pierwszej sprawie dostali rozwód Byłam za świadka czy synowa dobrze zajmuje się dzieckiem Wiecie nie mogłam powiedzieć że zle bo bym zgrzeszyła Powiedziałam że oboje rodzice zajmują się dobrze dzieckiem bo taka jest prawda No ale już ten stres jakoś przeżyłam Po za tym wszystko u mnie po staremu raz jest lepiej raz gorzej Bardzo przeżyłam tą tragedię z tą Malutką Madzią u nas w Sosnowcu ale co zrobić Kochani Poczytam co u was bo tylko tak przeleciałam strony Pozdrawiam wszystkich serdecznie Aha Napisałam esemesa do Nati ale nie odpisała trochę się martwię co tam u niej może jeszcze odpisze Zyczę wam spokojnego wypoczynku sobotnio niedzielnego Buziaczki

Hej. Przepraszam, ze nic sie do Was nie odzywalam przez taki dlugi czas, ale mialam problemy ze zdrowkiem i .... zapomnialam dodac, że jestem w ciaży i obecnie czekam na dzidziusia :) moj problem w ciazy jeszcze sie zwiekszyl. Mam straszne napady lękowe :( moja tachykardia przez to towarzyszy mi codziennie. Napiszcie jak u Was sie to objawia? Moze u mnie to nie stany lękowe tylko cos innego, sama nie wiem.... Pozdrawiam Was cieplutko

Witajcie kochani Ja tak na chwilke. Wczoraj mnie dopadlo z deka, moze nie ataki, ale slabo sie czulam. Dzis nie mam za bardzo sily pisac. Robo dzieki, ale jeszcze kawal pracy przede mna Ofelia koniecznie porozmawaij o tych dolegliwosciach z lekarzem. Mozesz tez popatrzec na watek nerwica w ciazy. Trzymam kciuki za ciebie i dzidziusia. Krysiu ciesze sie ze sie odezwalas. Kurcze postaraj sie jakos skontaktowac z Nati bo na prawde sie zaczynam martwic. Zabka odezwij sie na maila. Ania, Monia, Missajgon sciskam Was dziewczynki Aga buzka Majeczko jak dzis?? Kochane uciekam. Za pominiecia przepraszam. Nie bardzo mam sile i czas. Wybaczcie. Buzka. Jestem myslami z Wami

Witajcie u mnie po weekendzie nawet dosc dobrze , z brzuchem tez nie najgorzej , oby tak dalej .Dzis juz mroz puscil i az milo wyjsc na dwor , nawet moj piesio nie ucieka do domu.Dzis zrobilam male zakupy i przymierzam sie do pieczenia paczkow w czwartek z rozana konfitura . Krysiu juz to co najgorsze masz za soba , chodzi mi o rozwod syna , a Ty zachowalas sie bardzo uczciwie w stosunku do nynowej .Jak u Ciebie z zoladkiem czy chodzisz do gastrologa bo jak mocno meczy to nie ma co chodzic do rodzinnego tylko trzeba szukac fachowca , tak przynajmniej jest w moim przypadku .Gruszeczko mialam do Ciebie napisac ale dopiero wrucilam z miasta i widze ze jestes zajeta wiec tutaj Cie pozdrawiam i zycze odwrotu choroby . Weteranko tez cos malo sie udzielasz pisz kochanie , Nati daj choc znak ze nas czytasz , Rolnik aTy juz orzesz ?co tak cicho?Wszystkich nie wymienionych i wymienionych serdecznie pozdrawiam i oby do wiosny .

Czesc wszystkim, Krysiu cieszę się ze już po wszystkim,ze dałas rade i przetrwałas. Miłe to na pewno nie było. ale już teraz bedzie tylko lepiej. Ofelio gratuluję Ci serdecznie. Dużo zdrówka życzę Tobie i malutkiej pociesze:) Ja po weekendzie jako tako, raz lepiej raz gorzej, cały czas siedzi cos we mnie ale sie trzymam jakoś. Ja też dzisiaj króciutko, wiec pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Dziewczyny o co chodzi z tym spotkaniem? Od dłuższego czasu Was poczytuję i z chęcią bym się spotkała z Wami, u mnie zdiagnozowana fobia społeczna, bez problemu wychodze z domu, urzędyitp ale jak już jade do kogoś znajomego albo ktos przyjeżdza do mnie wtedy się zaczynają akcje. Mój repertuar nerwicowy jest dużo bogatszy. Jestem na lekach i jakos sie trzymam. Napiszcie proszę kiedy palanuje siespotkać i w jakim mieście a po dokłądnie informacje sie odezwę. Pozdrawiam wszystkich cieplutko

Hej nerwusy!!!!Jak dzien minal??Mnie nie najlepiej.Tempo patrze na swiat, ale bedzie lepiej, jeszcze nie wiem kiedy...Rybciu pytasz o spotkanie, chcemy sie spotkac, jeszcze miejsce nie jest znane hehe, gdyz chcialybysmy ustalic srodkowa, zeby dla wszystkich w miare dogodnie bylo.Dlatego tez podalam maila do mnie, pisz wytlumacze szczegoly. Jesli chcesz podaj mi swojego maila i napisze wtedy do ciebie.Kochani nie pocieszam dzis kazdego z osobna, gdyz sama jestem niepocieszona (ale egoistka ze mnie), w kazdym razie buziaki dla wszystkich serdeczne, udanego wieczorku i do nastepnego klika. Buziaki.

Hej Emila ja mialam takie jakby nabieranie powietrza, jakby mi go brakowalo. Wzdychalam sobie wtedy jak np.po placzu i na troche przechodzilo, jednak po kilkunastu takich westchnieciach na dzień zaczynaly mnie bolec pluca i tak po srodku klatki piersiowej. Musialam na sile chamowac te oddechy, oczywiscie jak zaczynalo bolec to swirowalam ze to pewnie cos groznego, zrobila przeswietlenie pluc i nic nie wyszlo. Co do zawrotow glowy tez je mialam i teraz znow mi sie pojawily, robilam tomografie, bylam u laryngologa i tez wszystko w normie. Napisz cos wiecej o swojej chorobie. Calusy walentynkowe dla wszystkich. Dzis ide do kardiologa, ale sobie dzien wybralam :D. Mam nadzieje, ze rozwieje wszystkie moje watpliwosci, ze to co mam nie jest dla mnie grozne i ze to *tylko* nerwica. Buzka