Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej !!!! no nie !!! :) ale luzniutko sie u nas zrobiło :):):) a może potrzebna taka odskocznia, od francy w zyciu realnym ???? ja mam JEJ JUZ DOSYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! pasja, pasja, pasja ..... i ona nie bedzie miejsca miała w naszej głowie, bo tam najczęściej siedzi :):) kochani, w ostatnim letnim dniu Wszystkim nerwusiatkom, wygranej zyczę i nie poddawajmy się, choc ona kuka z ukrycia !!!!! da sie ją przechytrzyć, a nieraz sposobem trzeba !!!! do miłego !!!! i usmiechajcie się proszę, choć nieraz przez łzy :):):)

No hejka ludziska renka 30 ja jestem wielkim mixerem jesli chodzi o smaki muzyczne i wszystko wciagam dzis slucham http://www.youtube.com/watch?v=Lk3lQRmIkoM&feature=related jutro juz http://www.youtube.com/watch?v=9-mpheje8pc a jak sie wkur..ie to zalaczam http://www.youtube.com/watch?v=xMVTKOoy1uk nati jakby co to sie pisze na wypad do staroswieckiej diskoteki pobalujem oj pobalujem ;0;0 weteranko do ostatniej kropli potu wyciskanego przy roznistych atakach ,bede stawial zaciety opor tek lampucerze a i jak mnie pod ziemie wsadza t bede takie baki puszczal ze robaki pozdychaja ;0;00;;0 bawcie sie zyciem ludziska bo zycie cudem jest rolnik potrzeba mi 2 worki ziemiakow podrzucisz pod biegun? ;0 to od razu popijem ;0;0;0

Heh,ale wesolutko sie zrobilo :)) Ja to jestem i do tanca i do rozanca,jak tylko glosno muzyka leci to juz tancuje :)) zawsze kochalam muziiiiike..... A co do francy to dzis zaczelam brac drugie opakowanie lekow... Jaki dzis meczacy dzien,myslalam ze zasne na stojąco... ale zmusilam sie do zrobienia reszty buraczków i do widzenia juz nic wiecej nie zaprawiam,za rok znow od nowa :)) Buziolki!!!

Nati, mój rocznik 81. To jeszcze mi długo posłuży :)))))). Ale z tą jazą próbną to dobre !!!!!!!! :). Ja tańcujem to tańcujem: http://www.youtube.com/watch?v=kkNEmKTuLnA&feature=autoplay&list=PL191FE6EFE0A8A1C4&lf=mh_lolz&playnext=3 - teledysk mocno zmachany :)

Robo, dla mnie ten ostatni kawałek zdecydowanie za mocny!!!. Koszmary bym tylko po nim miała zamiast wyluzowania :)))) jak sie ktos do Biedronki wybiera to polecam aktualna ofertę:)))))))))). Polecam bardzo :))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=LmGll0vNv68&feature=BFa&list=PLFE710CFACC12B673&lf=mh_lolz

Witajcie! Luzik na forum!!!Tak trzymać:) Pozdrawiam wszystkich nerwusów !!!Kończę książkę którą ktoś mi polecił na forum 10 sposobów na panikę - jakbym czytała książkę o sobie!!!!Typowe schematy nerwicy, ataków paniki itp.teraz tylko wypróbować te metody - osobiście polecam (poczujesz się jakbyś nie był sam z tymi kłopotami)mozna kupic na necie za 20 dychy.miłego dzionka:)

Hej !!!! no, zafundowała Renka śmiechoterapię dzisiaj :):) przecież w naszych zmaganiach z franca BUZIOL USMIECHNIĘTY to baaardzo dużo :):) ja miałam taki trochę strachlwy dzien dzisiaj :( co nie Renka ! ale było minęło !!!! i do przodu !!!! Kamila, podziel sie czyms więcej z nami, a nie kąz płacić ! tak od siebie, co skorzystałaś :):0 Natus, co do rocznika, to sie nie wypowiadam :) hahahha Śpijcie dobrze kochane nerwusiątka Wszystkie :):)

Witam wszystkich:) Wszyscy sie śmieją ,a mnie tak od wczoraj trzyma że nie moge wytrzyymac ,ale nie panikuje bo to mnie zgubi biore leki regularnie i nie pomyślałam, że tak mnie dopadnie ,aż mnie duuusi takie to jest męczące że chwilami nie wyrabiam:( ale jak sie poddam to odjade .....musze sie trzymać ,przepraszam ale musiałam napisać troszkę mi ulży moi kochani życze dobrej nocki papapapa

Witajcie Kochani :) Mam nadzieje , że nikt o mnie nie zapomniał;d Jakoś leci po woli :) Franca wlazła w żołądek ściska go robi z nim co chce, ale jakos jeszcze nie umarłam, chodz napady lękowe zdarzają się przez to za bardzo często. Co bym nie zjadła zaraz zgaga , wybulony brzusio itp... ehh Mysle czasem że mój PRAMOLAN juz na mnie nie działa :( Czy ktoś z Was bierze taki sam lek ? W szkole jakos leci, troche sobie nie radze, przez brak koncentracji ;( Z chłopakiem okej, weekend razem także noce będą spokojne :) Buziaki dla Was Kochani :**

Dzień dobry :) Przepraszam, że mnie tak długo nie było. Nie wiedziałam, że mnie Wam brakuje ;)) To miłe, że pamiętacie i nie zapominacie :))) Poprzednio pisałam, że mam nawał zajęć, ale teraz to istne szaleństwo :))) Na razie się wyrabiam, mam nadzieję, że nagrodzą mnie efekty moich działań :) Oby!!! Weteranko, spóźnione ale za to GORĄĄĄCE życzenia z okazji 18-tych urodzin :)))) Słoneczne (tak jak za oknem) buziaki dla wszystkich!!!

Witajcie No ja myslalam, że tu będzie nie wiadomo ile czytania po weekendzie, a tu ??? Cieniutko !! Co to ? Wszyscy sobie urlop wzięli od forum, czy co ??? :)) Ja byłam zawieźć córę na drugi koniec Polski na studia i wróciłam wczoraj w nocy i już mi tęskno za nią, pobeczałam się jak bóbr :(( Moja Hania wnosiła do domu tyle energii i radości, że będzie smutno bez niej, bardzo ! No i będę się martwic o nią......... Oj, znów marudzę.......... sorki. Poza tym to piękna pogoda, umyłam dzisiaj parę sztuk okien, resztę jutro. Dzisiaj jest do wygrania 50 milionów w totka, graliście ??? Ja zapomniałam wysłać........... szkoda, przydałoby się trochę grosza, wystarczyłby mi jeden skromny milion, po co mi pięćdziesiąt........ :))) Buziaki wszystkim :)

Hej, hej ! a ja Natuś, to bym całą pule chciała i na grupowa terapię z Wszystkimi kosianymi wami przeznaczyła !!!! jakby co zostało, to by my inaczej zagospodarowali :):):0 Spineczko, w moim 18 o letnim przezyciu, jeszcze takich zyczeń przez klawisz nie dostałam :):) wielkie dzięki ..... i do tej przysłowiowej 100...... to mam nadzieję... franca da pożyc :):) fajnie, ze jesteś :):):) spokojnej nocki żabki kochane :):) fajny ten nasz domek :):) co nie !!!! :):) Kasia, zołzo, buziaczek dla Ciebie specjalny :):) a bo taki mam sentyment :):) Megi, leki trza pobrać !!! i zobaczysz, ze ze smiechu pękac będziesz razem z nami :):) papapappa nerwusiatka roztomiłe :):0

Witajcie moi najmilsi, nie ma to jak z wami ,mozna i posmiac sie i poplakac. Od dwoch tygodni mam zmiejszona dawke leku i z poczatku wszystko super a potem zaczela sie mala jazda , lekarka mowila ze jak bedzie gorzej to zwiekszyc ale nie daje sie jade na tej mniejszej.Czy dopiero po dwoch tygodniach organizm odczul mniejsza dawke?Widze ze u was tez piekna pogoda oby tak dluzej , Nati w jakim miescie studiuje Twoja corcia.Pramolan ja biore tz bralam ale juz go odstawilam , biore czasem na noc bo za nic nie moge zasnac, przewracam sie nawet do 3 w nocy co za cholera.Ciesze sie ze chlopaki sa z nami .Pogoda przesliczna . Mam pytanko odnosnie mojego pieska, bardzo biegal i naderwal sobie palec z pazurkiem u lewej przedniej nozki , teraz krwawi i kuleje, bardzo mi go zal moze mieliscie podobny przypadek i poradzicie co zrobic aby bo nie bolalo i sie zagoilo, bede wdzieczna, bo to tez mnie niepokoi , tak bardzo go kocham.50 MLN wygrane , dwie osoby szostki a jeszcze nie wiedza jakie szczesciare , nie sprawdzily , moze to ktos z nas, weteranko a puscilas losa?pamietaj ze obiecalas nam leczenie .Pogoda przesliczna czasami az goraco , w niedziele bylam na swiecie miodu, impreza ogromna no i mam miodu do koloru do wyboru a wieczorem zespol KOMBI .Trzymajcie sie i piszcie bo cos tak malo do czytania, wszystkich sciskam i przytulam papa.