Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kasieńko, ja tak samo ( i wiele innych ) mam z tym kościołem. Nie jestem opętana :) ale przeraza mnie monumentalność, atmosfera, a nawet specyficzny zapach :):) zobaczysz, nasz Rolnik tez Ci to samo powie :):) wiesz ile razy on stamtąd uciekał ? a jakie poty go oblewały, oj aż się biedny rozchorował :):) a Ty myslisz i myślisz ..... i się nakręcasz i w kółko tak . Wiem, ze łatwo komuś doradzać, a z wykonaniem trudniej :):) zaburzenia wzroku, to tez kolejny znany nam objaw ) wiesz, ja to myślę, aby Cię depresja nie dopadała, bo to płakusianie, to mi sie nie podoba ! idz do lekarza i WSZYSTKO dokładnie powiedz, a my oczywiście czekamy na relację ! nie pij piwka myszko ! po co teraz ? jeszcze się napijesz, jak Ci lepiej będzie ! my tez przecież się od czasu do czasu napijemy czegoś mocniejszego, ale nie przy lekach !!!! szkoły się nie bój, jak Ci pomagało bycie wsród rówiesników, to i teraz będzie dobrze :):) masz nas, pisz, płacz w rekaw, będziemy słuchać i wspierać :):):):) miłego popołudnia kochane nerwuski ! u mnie upał niemożebny i burze zapowiadają znowu :(:(

Dzień dobry! Weteranka wszystko napisała, co chciałam powiedzieć, nie trzeba nic dodawać :) Aga, trzymaj się do końca w tej pracy, a szukaj nowej lepszej, jak najbardziej. Nikt nie powiedział, że trzeba tkwić w jednym miejscu. Ważne, że chcesz i pracujesz, bo znam takich których praca parzy... ;) Krysiu odzywaj się i reszta też. To nie forum humoru, tylko nerwicy - więc nie ma co się wstydzić złych nastrojów. Wszyscy je mamy! Ale w kupie raźniej, tak mówią :) I myślę, że to prawda :) Miłego dzionka!

Witam Was wszystkich ;) Dziękuję za te wszystkie słowa otuchy , naprawdę bardzo mi pomagacię ;) W kosciele nie było tak źle, wytrzymałam całą mszę ;) a nawet na spontanie poszłam do spowiedzi ;) ojj serce waliło, wszystko powiedziałam na jednym oddechu ale dałam rade, to się liczy :) Męczą mnie noce, ciężka głowa i zaburzony wzrok. Jutro mam nadzieje uda mi się dostać do lekarza. Niedługo wyjdę z koleżanka na spacer, bo chyba to jest najwazniejsze, żeby nie zamykać się w domu. Pozdrawiam Was Serdecznie ;*

Dzien dobry moje robaczki ;-) juz nie spie ;-0 to pzrez regulowanie organizmu tymi zmianami w pracyu 3ma, ale coz wyilam ciepla herbatke, wykapalm sie a teraz wcinam snaidanko. Ogolnie to ma rozstroj zoladka chyba wrzody mi sie robia znow ;-( przez te prace tzn raczej co w niej.kurcze nie weim juz sama, zcemu tak ciezko jest mi nabrac dystansu do niej ;-?? do ludzi tam ;-(, jak stworzyc zbroje swoja???wiem ze byloby mi napewno latweij owiele a tak bol brzucha nie do opisania ;-(, nie weim co sie dzieje ale cos czuje jakbym teraz byla owiele wrazliwsza niz spzred brania lekow na nerwice, nie weim czy to jest wynik tego ze jestem niewyleczona tzn niedoleczona i to ze zawiesilam terpie juz 2 miesiac czy efekt bycia dlugo bezrobotna i trzeba sie wdrozyc. opowiedzcei mi kochane jak to u Was bywa?? czy tez tak sie stresujecei jak idziecei do pracy i w pracy? bo ja bardzo ;-(. teraz robie na 2 zmiane jakos leci nie jest taka zla, najgorsze sa nocki ;-/. buzka kochani papappa

Aga, tak to już jest z nami nerwuskami, niestety... Ja miałam kiedyś bardzo duży stres w pracy i nic na to nie mogłam poradzić. Wręcz wtedy właśnie chyba zaczęła się moja jazda w dół. Poszłam do nowej pracy, super warunki, a ja nadal ciągle czymś się denerwowałam... Tak więc bez gruntownego przygotowania od strony psychicznej, tej *zbroi* właśnie, ciężko może być wszędzie. A z drugiej strony, w *siedlisku żmij* to nie wiem czy jakakolwiek zbroja pomoże... Życzę Ci dużo wytrwałości i siły, następna praca na pewno będzie lepsza, a Ty już troszkę zahartowana jesteś:))

Hej iskierki kochane :):) Aguś, też Cię nie pocieszę :( klimatu w pracy nie zmienisz :( reagujesz na nią rozstrojem żołądka :):) ta osoba o której mówiłam, ma tak samo : biegunka, poty,bóle brzucha itp...... po powrocie z kłębowiska * normalnieje * :) szukaj króliczku, szukaj nowej i trzymaj mi się ! :):) Kasia, marsz do lekarza !!!! wychodzenie z domku wskazane :):) buziak :):) Spinka, hahaha śniłaś mi sie dzisiaj !!! faaaaajne marzenie .... miłego dzionka Kochani WSZYSCY ! :):)

Weteranko, wczoraj śniłam się mojej mamie, heh. Co za popyt na moją osobę hihhihi. A mnie codziennie się coś śni. I najczęściej pamiętam te sny. Pewnie przez to czuję się wciąż niewyspana. Tyle historii co noc przerabiać, to nie ma kiedy wypocząć ;)))))))

Witam serdecznie! Chcialabym z Wami troche popisac,bo wiem jak to pomaga.... rozmowa z kims kto *to naprawde rozumie* ma bardzooo ogromne znaczenie..... napisze troszke o mnie.... choruje na nerwice lekowa juz pare lat,ale lecze sie okolo dwa lata moze trzy...w zeszlym roku w styczniu urodzilam synka (gdy zaszlam w ciaze musialam przerwac tabletki.....ojjj bylo ciezko,no ale jakos dalam rade..... po porodzie musialam znow sie leczyc bo nie dawalam rady...no i tak bralam leki rok,po roku moja lekarz postanowila ze schodzimy z lekow.... po malu zeszlismy.... teraz minelo piec miesiecy ale dzis musialam zaczac brac od nowa bo nie daje ze soba rady.... boje sie wychodzic z domu,mam jakies zaburzenia widzenia,ktorych nie potrafie okreslic wlasnymi slowami!,gule w gardle Itd.... biore PAROGEN...... oczywiscie zaczynam od polowy dawki... czy ma ktos z Was te zaburzenia widzenia???? juz sama nie wiem czy to od tej diabelnej nerwicy,czy moze cos innego......

A na dodatek dzisiaj wrocilem z pracy i co? atak horyzontalny z potami i uczuciem ognia na plecach czyzby ta dyskopatia to prawda? w wyobrazcie sobie ,zoneczka smaczny obiadek podala ,ja glodny jak wilk ale nic nie moge przelknac tylko sie wszystkie miesnie trzesa moze za szybko chudne bo od rozpoczecia nowej pracy tzn od 2 miesiecy zniklo mi gdzies 10 kilo ....i znowu bede musial laksami uzupelnic niedobory ;0;0;0

Witam, Weteranko byłam dziś u lekarza, znowu dostałam Pramolan. Chodz dziś jest okey, wiem że muszę znowu zacząś go brać, bo nie wiadomo kiedy choroba powróci. :) :* Zabka, problem ze wzrokiem mam też i ja, widze jak przez mgłę, i mrużę oczy ;/ rano jest oki, łapie dopiero na popołudnie ;/ Pytałam Pani doktor o 5HTP dlatego dostałąm ataku poniki, bo jednych trzeba przyciszyc, a jednych pośpieszyć, a 5HTP jest takim pośpieszaczem, a ja z natury mam trzesące ręce itp... ehh to tez mnie meczy, czasem czuje sie jak jakis alkoholik jak ludzie patrza, a przeciez to nie moja wina ze sie telepie.. Pozdrawiam ;*

Hej iskierki kochane !!!! Robo, łoj znowu Cię kąsa ? coś bardzo jej smakujesz ! ona tyje, a Ty chudniesz :(:( trzymaj się i jak dawniej - na klatę bierz ! :):) Kasiu, ale się cieszę, że poszłas do lekarza :):) cmok !!! pobierz leki myszko i będzie lepiej i na spacerki wybywaj i ciesz sie wakacjami, bo szkółka bliziutko :):) Zabka, witaj wsród swojaków !!!! pisz kobitko i dziel sie i bolączkami i szczęśliwościami, bo i takie być muszą ! :):) popatrz, popatrz ! Tobie też w oczy włazi !!! ja to do dzis muszę okulary, zerówki nosić, aby mruganie nerwowe poskromić hahaha nieraz trza francę sposobem ! papatki kochani, do miłego :):) a trzymac się MOCNO !!!!!!!!!!!!

Właśnie wziełam 1 tabletkę ehh a wiec nie ma odwrotu. Mam nadzieję, że nie doznam żadnych skutków ubocznych... Kurcze męczy mnie ten mój wzrok, mam ciągle zmęczone oczy, i wszystko jak przez mgłę. :( W poniedziałek wyjeżdzam z chłopakiem nad wodę ;) Teraz leki , wiec alkohol nie wchodzi w grę ;p ale co tam, zdrowie jest ważniejsze ;d Dobranoc Dziubki ;*

Kochani,dziekuje za tak mile przywitanie! Jesli chodzi o moje zaburzenia widzenia...to ja mam takie cos,ze jak np ide prosta ulica i patrze caly czas przed siebie to juz cos mi sie zaczyna dziac,taj jakby mi sie tak dziko w tych slepkach robilo,albo nie moge dlugo patrzec w jedno miejsce...bo juz dziala na mnie....kurcze nawet nie wiem jak to dokladnie opisac.....mam tak co jakis czas....i przy tym odrazu przychodzi panika....wrrrr..jakie to jest okropne.... Wiecie co? Ja to jestem jakas taka durna ze nie wiem,dzis wzielam druga tabletke i juz sama swiadomosc tego ze jestem na lekach,dodaje jakiejs pewnosci..... A tak w ogole mam pytanko,czy ktores z Was jest z okolic Gdanska? Pozdrawiam serdecznie i zycze milej i spokojnej nocki!

Hejka.... u nas rano burze,a teraz duchota taka :) rano poszlam po zakupy i myslalam ze w sklepie nie dam rady,zaczelo mnie telepac,ale szybko wzielam z pólki wode i jakos minelo diabelstwo.... teraz obiadek i jeszcze ogorki zaprawiam.....ufff....ale przynajmniej czlowiek za duzo nie mysli.... milego dzionka zycze wszystkim...