Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Basiu, niestety ale nie moje te storczyki :) Byłam w Łańcucie i tam jest Storczykarnia, no i nie mogłam się oprzeć........ Basiu, a jakie one piękne na żywo, och, zachwycalam się na każdym kroku :) Acha, jeszcze muszę napisać, że część tych storczyków jest pachnących, pachną np., czekoladą, cytryną, itd., ale też są wręcz śmierdzące, np., zgniłym mięsem ( ble ), stajnią ( ten nie najgorszy ), i inne różne........... A jeżeli lubisz zdjęcia kwiatów to u mnie w galerii ( tam gdzie byłaś poprzez link, który podałam ) są zdjęcia kwiatów z mojego ogrodu, jak masz ochotę to możesz sobie oglądnąć :)) Weteranko, dziękuję za miłe słowa :) Nerwusek, nie stresuj się tym atakiem, pomyśl, że to tylko jednorazowo i tyle, a nawet jak się zdarzy to i przejdzie, to tylko chwilowa niedyspozycja, każdemu się zdarzyć może i na pewno zdarza się, trzymaj się :) Dobranoc wszystkim.

Witajcie pare dni normalnosci i znow upal . Ja nadal kaszle i zmarkam po niedzieli koniecznie do lekarza.Dzis bede miala gosci , w poniedzialek meza imieniny,Antoni. Gril naszykowany, miesa sie mocza w zalewie.Nati i Weteranko bardzo chce zobaczyc wasze zdjecia ale no coz wstyt sie przyznac nie umiem , przyjecie corcia i mnie naumie .Weteranko dzis przez loenetke ogladalam malutkie bocianki, widac dwia malutkie lepki , moze jest i wiecej ale narazie nie widac. Pozdrawiam was serdecznie i zycze milych i spokojnych ZIELONYCH SWIAT u mnie w parku impreza DZIEN CHLOPA ,WIEC rolniku chlopie wszystkiego naj naj .

Wittam, Nati12 oglądnęłam sobie wszystko co miałaś na picasa i nawet 3 szt.kwiatków sobie skopiowałam hmm, chciałam jeszcze kilka sztuk ale się nie dało, nie wiem dlaczego...chyba się nie gniewasz?? Mam córkę we Fr i czasem na urodziny lub inne okazje wysyłam jej jakieś wirtualne kwiaty...hahah..inaczej nie da rady. Fajowski ten Twój ogród, ja nie mam ogrodu nestety, tylko doniczkowe hoduję i podglądam. Dziś niebardzo się czuję, nawet w klatce mnie kuło ale dziwnie, bo po prawej stronie to starałam się nie denerwować, bo serce przecież po lewej...a może promieniuje?? Pogoda znów nawet dobra, słońce i nie ma upału.

Dzień dobry moje dobre Duszki ! Wiecie jak sie cieszę, ze moje zdjecia się Wam podobaja ! juz nie bede o sobie myslec - jestes do dupy, nic nie umiesz, nic nie potrafisz......itd i itp..... choc to takie nic, a strasznia RADOCHA !!! mam chwilke, to opowiem Wam o moich * guzikach * - tym zbieractwem zaraziła mnie moja babcia.Przed wojna była modystką, robiła kapelusze ( sztuczne kwiaty, rajery,woalki i rózne duperszwance ) jezdziła daaaaaaleko po potrzebne dodatki, ale mówie Wam piekne to było ( szkoda że wiekszość znam tylko ze zdjęć ! ) miała 2 córki - blizniaczki ( moja mamcia i ciocia ) ( piecioro dzieci jej zmarło i wczesnie mąz ) i na nich testowała niektóre nowinki ( pofarbowała im włosy gdy miały 15 lat na blond - choc nikt wtedy nie wiedział, co to farba !!! ) ja sie jej troszkę balam ! jej domu pełnego manekinów i łysych głów .... brrrr ! kiedy juz troche zaniemogła, co drugi dzien miałam dyżur i nosiłam jej w garnuszku obiad, a taka mała bżdżwiągwa wtedy byłam ! może z 10 lat miałam, a ona przypominała se swoje czasy i...... boziu, do włosów kwiatki mi wpinała, fryzury dziwolagi wymyslała, jakies kapelusze przymierzała i inne cuda !!!! a, ja aby szybko uciekac i doprowadzic koafiure do normalnoci ! ale wiecie, NIKT w przedszkolu nie miał tak cudownych przebrań, kotylionów, jakie robiła dla mnie moja babunia !!!! ....ech, na wspominki mnie wzieło .... a miałam o guzikach ! no własnie u niej zobaczyłam cudowne guziki !!!! i sama zaczełam zbierac !!! i nawet dzisiaj, jak zobacze w lumpeksie wstretny łach z cudownymi guzikami to kupuje, ku zdziwieniu - hahahha ! ŁO boziu i znów mnie pełno !!!! ale nie gniewajcie sie, że nie merytorycznie !!! Marysiu, a myslisz, ze ja umiem !! znowu cos ponaciskałam i mi sie pochrzaniło ! szkoda, ze Natusia wczasowisko zalicza, bo by mi pomogła ! moim, to nawet nie mówie ! a bocianki, to sfotografuj i jak sie naumimy, to mi przeslesz !! - kocham to ! juz nie zawadzam rodzinko kochana !!! do poczytania !!! sciskam i przytulam jak zwykle wszystkich ! papapapapapa !

Hej ha, hej ha, zabawa trwa !!!! , a ja przyszłam włahttp://forum.kardiolo.pl/temat2530,1521.htmsnie do domciu ! - dzieci wygoniły mnie na rozpustę - wiecie jak się wytancowałam !!!!! ło jezu i jestes szalona i ciułała i powiedz stary gdzies ty był i cyganskie i hip - hopy i rózniste takie !!! i wiecie i w kółko i w głowie zawrotów nie miałam - hej sokoły .... tralala ... i o francy zapomniałam i zdjęć narobiłam ! ( lepiej zeby nie wyszły ) tralalla...daaaaawno tak nie miałam ! a może ku lepszemu idzie ! łoj oby ! życzę Wam wszysciutim, aby ta franca i te pierońskie boboki poszły PRECZ !!! I ZNOWU MNIE PEŁNO !! - dobranoc kochani, ale to co Wam mówie, to tylko Wy zrozumiecie !!! ogromniaste buziole ! spokojnej nocki !

Witam Miło mi, że się ogród podoba, chociaż jak sobie oglądnęłam zdjęcia, a są one z 2009 roku, to muszę stwierdzić, że wygląda już zupełnie inaczej, zdecydowanie lepiej, to niesamowite, że przez 2 lata ogród się tak rozrósł, dzięki zdjęciom to widzę :) Basiu, oczywiście, że się nie gniewam, kopiuj sobie do woli :) Zazdroszczę Ci tej smykałki do szycia, ja próbowałam, kiedyś tam, dawno temu ale........ efekty marne ha ha ha. Aczkolwiek noszę się z zamiarem kupna jakiejś prostej maszyny do szycia, po, żeby móc sobie samej skrócić, zwężyć, czy też obszyć firanki. Każda taka drobnostka u krawcowej kosztuje nie mało i jeszcze trzeba czekać ........ Weteranko, super własnie, że piszesz nie merytorycznie :) Uwielbiam Cie za to ! O nerwicy jest juz tak duuuzo, a optymizmu nigdy za wiele, a Ty własnie wnosisz go na forum i to jest super fajne :)) A tym postem, ze ........tra la la zabawa trwa.............. ha ha ha rozbawiłas mnie do łez :)) W dodatku uwielbiam tańczyć :) Jesteś szalona, mówię CI .......... tak pozytywnie :)) Majko, miłego świętowania Ci życzę, pyszne jedzonko szykujesz, mam nadzieję, że pogoda dopisze na grillowanie :) Musze się Wam przyznać, że we wtorek lecę na 2 tygodnie, dość daleko, w miejsce bardzo egzotyczne, i chyba przez to nie śpię już od jakiegoś czasu........... Mam duży stres przed tym lotem, chociaż jestem już zaprawiona w lataniu, praktycznie co roku latam samolotem do różnych krajów, ale ........... Tym razem mam lot z międzylądowaniem, wiem, że to głupie ale jak pomyślę, że mam 2 razy lądować i 2 razy startować to mnie ............ ech, zwyczajnie się boję. Mimo wszystko chęć zobaczenia tego kraju przezwyciężyła wszelki strach :) No dobrze już nie ględzę, mam co sama chciałam, nikt mnie zmusza przecież, żeby tam lecieć. Miłej niedzieli kochani życzę Wam wszystkim :)

Dzień dobry wszystkim :) Trochę dzisiaj zamulona jestem i śpiąca, więc nie będę się rozpisywać. W najbliższym czasie mam TRZY ważne sprawy i troszkę nerwuję się. Powinno być ok, no ale wiadomo, nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem ;) Buziaki cmok!

Witajcie zaraz wyjezdzam do dwoch lekarzy , psychiatra -skonczyly mi sie leki i do laryngologa bo sie wykanczam od kaszlu i kataru a do tego bol glowy .Nati za zyczenia dziekuje , w sobote bylo cieplo grilowanie udane a w czoraj juz chlodnie i dalsza czesc imprezy w mieszkaniu.Dzis ze tak powiem odpoczywanie po imprezie.Spinka zycze Ci abe te Twoje sprawy poszly po Twojej mysli.Po powrocie odezwe sie a wam zycze milego dnia i jeszcze spokojniejszego calego tygodnia.

Gość krystyna 3

Witam kochani Oj dawno nie pisałam ale wszystko w moim życiu do dupy nie dość że kłopoty z synem to jeszcze ten żołądek lekarz rozkłada ręce dał mi skierowanie do gastrologa ale terminy dopiero za cztery miesiące niech to szlak znowu będzie trzeba iść prywatnie i skąd na to wszystko brać już sił mi brak do tego wszystkiego po prostu odechciewa się wszystkiego Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Dobry wieczór,kochani! mam nadzieję że moja nerwica odpuściła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biorę leki w minimalnej dawce i jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczyna mnie wszystko cieszyć , zwykłe sprawy,jakie to piękne móc cieszyć się dniem codziennym!!!! zaplanowałam urlop na koniec sierpnia. Trzymam kciuki za Was z nerwicy się wychodzi! wierzcie w to bo jestem tego przykładem. nati życzę udanego wypoczynku Weteranko jesteś przykładem kobitki z wigorem. krysiu zawsze po burzy wychodzi słoneczko ! Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku

Witajcie wszystkie kobitki i chłopaki (pewnie czytają chociaż nas) Piękny dzień jest dziś, a ja musialam zaliczyć w szybkim tempie dentystę, dobrze że mnie przyjęto, bo pilnie potrzebowałam pomocy..hihih! Jutro za to mam ciężki dzień, oj ciężki, psychicznie! Majkak55, jak tam u lekarzy?...przeżyłaś chyba?-pisz co tam. Krystyna 3,z tym Twoim żołądkiem to może być tak, że od nerwicy Cię boli, ja miałam codziennie zgagi okropne, aż do gardła mi szło i gastroskopia nic nie wykazała, parę tat brałam leki na żołądek, a potem jak się odchudziłam i leki na nerwice regularnie biorę to na żołądek o dziwo nie muszę nic brać. Weteranko, Ty naszym tu słoneczkiem jesteś, stawiasz przynajmniej mnie do pionu i dobrze, że czasem coś wtrącisz i nastawiasz pozytywnie, bo mnie raczej pesymizm *zabija*. Nati to ma dobrze...tyle dni byczenia się Pozdrawiam wszystkich i miłego, nie stresującego dnia!!

Gość krystyna 3

WITAM SERDECZNIE Baskabaska Wiesz lekarz też przypuszcza że to od nerwicy też gastroskopia u mnie nic nie wykazała USG jamy brzusznej też nic wszystkie badania jakie tylko można było zrobić zrobiłam i wszystko w normie Wiesz zastanawia mnie tylko jedno w nocy mnie nie boli ale jak tylko otworzę oczy zaraz jest mi nie dobrze mdli mnie okropnie nawet jak zjem cokolwiek już nie wiem co o tym myśleć leki na nerwicę biorę cały czas i ten żołądek mam taki wzdęty jak balon ach już nie wiem pójdę jeszcze do tego gastrologa i zobaczę co mi powie Dzięki za odpowiedż Pozdrawiam serdecznie Nati Miłego spokojnego wypoczynku kochana i wracaj wypoczęta buziaczki Kochani pozdrawiam wszystkich bez wyjątku buziaczki

Asie25, ja brałam ten lek w ostrym stanie mojej nerwicy i z początku też tak się czułam zamulona (brałam na noc) ale wolałam to przetrzymać, żeby potem czuć komfort psychiczny. Jak na noc się weźmie to rano może jeszcze trochę zamulać ale w ciągu dnia jest coraz lepiej, trzeba przetrzymać...a możesz też zacząć od połówki tej dawki 0,25, a organozm stopniowo się przystosuje. Powodzenia.