Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Spinka ,jak mój post został usunięty to ja wyraziłam swoje niezadowolenie na wątku; z nerwicy się wychodzi( bo tam go usunięto) to pani Administrator napisała mi ,ze ten post jest mało merytoryczny a na poważnym forum medycznym takich postów nie powinno być. Ile jest tu niemerytorycznych postów i jakoś ( nawet na tym samym wątku) nie usuwano ich tylko co niektóre( bo były niewygodne dla administratora), mam prawo wyrażać swoją opinię( nikogo chyba nie obrażam tym postem) a regulamin nie zabrania mieć własnego zdania , a może się mylę??! !

Spinka - nie usunęłam Twojego wpisu. Z tego co widziałam był zdublowany i usunęłam tylko jeden, niepotrzebnie powtarzający się wpis. Taka panuje tu zasada. Poza tym wszyscy chcemy mieć tu porządek. Jeśli zniknął i ten drugi to winić za to można jedynie system. To prawda, że posty niektórych użytkowników monitoruję bardziej niż innych, ale wynika to z faktu, że posty te tego wymagają. Jeśli kilkakrotnie zauważam u kogoś łamanie regulaminu to wypowiedzi tej osoby naturalnie muszę mieć na oku. Jak zawsze, proszę o zwracanie mi uwagi na to, co przeoczam. Na forum nie ma cenzury. Usuwane są fragmenty lub całe wypowiedzi, które łamią regulamin (a które uda się wychwycić). Pozdrawiam, Administrator

Witam poświatecznie! Nati trzymam kciuki za córe, ty sie nie denerwuj bo i jej sie udzieli, zajmij głowe i nie daj nerwicy i złym myslom dojsc do glowy.. majka55 Ja tez mam wesele w sobote swojej przyjaciólki i też mam juz gule i nerwy, gorzej spie bo ostatnio na slubie siostry nerwica mnie pokonała i poprostu po 2 wrócilam do domu i radziłam sobie do rana w toalecie..Mam nadzieje ze teraz mniej stresujace to bedzie, wtedy bylam swiadkowa teraz jako gosc i moge w kazdej chwili wyjsc..a jak sie pojawi nerwica to juz znam jej zamiary i mam nadzieje że sobie z nią poradze..Potem nastepnego dnia jedziemy z mezem, dziecmi i znajomymi na weekend majowy do Spa..moj oczekiwany wyjazd od dawna..I tez juz przeżywam jak dam rade jak Franca przylezie..czy odpoczne..czy bede musiala jechac na pogotowie, heheh...oj ciezko bedzie a jeszcze w maju chrzciny a ja chrzestna...Ja sie boje nowych sytuacji, zdarzen, chorób, wyjazdów i to bedzie wyzwanie. Byłam ostatnio u psychiatry i powiedzial że zobaczymy jak sobie poradze w tych sytuacjach bez leków. Pani psycholog za to chce poprowadzic terapie małzeńska bo podejrzewa że jak z mezem bedzie ok to moje lęki sie uspokoja i duzo mi to da... Trzymajcie kciuki bo jutro wysyłam cv na staż do Osrodka Pomocy jako aktywizator zawodowy!! Buziaki!

Hej WSZYSTKIM ! Spinka - fajnie, że się wyjasniło - teorie spiskowe niepotrzebne - no nie ? nie wyobrażam sobie dzionka bez Twojego śpioszstwa, budż leniuszków kochana !!! Tak miło Cię czytać na watku że hej!!!!!!!!!!!!!! Przecież nie samą nerwicą człowiek żyje ! - prawda co ?!!!! Nati- nic wcale dziwnego, że człek interesuje się życiem sieciowej rodzinki !!! ( może lepszej niż w realu ? ), troszkę długo sie znamy i zwyczajnie jestem z Tobą na maturze, w ogródku, o Krysi myslałam w swięta, z Marysia nawoływałam bociany,opłakałam Renkę, lubię Rolnika, całuję Nerwuska, Agusię gonie po sieci, a jej nie ma,Sylwia, Ciebie podziwiam i trzymam kciuki, a zresztą zależy mi na kazdym nerwusku ! Ja też dzieliłam sie informacjami, którymi cieżko by mi było sie otworzyc tak ot hoc..... Nie umiem pisac elaboratów, ale dobre słowo to i owszem !!!!!!!!!!!! Wiecie, za duzo chyba sie schylałam i cus mi do głowy uderzyło, ale kocham Was wszystkich, wielkie buziaki.....!

Dzień dobry śpioszki ;)) No tak, zawsze winny system... ja to od zawsze wiedziałam ;)) Trzymam kciuki za maturzystów, panny młode, oraz za wszystkich pozostałych! Ciekawe, czy Miłosz już dotarł do swej przystani.. Masz rację Weteranko, człowiek zżywa się z tą wirtualną rodzinką i chce z nią być :) Na majówkę chyba wyjadę z miasta, więc pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i całuję, i mocno ściskam, i miłego leniuchowania życzę. Pogoda niezbyt ma dopisywać, ale żeby chociaż humorki dobre były, to pokonają te (i inne) niedogodności. Buziaki!

Hej ! Ja dzisiaj kończę w ogródku, zdążyłam, bo ma być zimno, nawet z przymrozkami ! wrrrrr ! Spinka - miłej majówki - pogoda nieważna, obyś wspaniale odpoczęła ! U mnie będą Dni Mojego Miasta - fura występów, wznawiaja działalnośc ogródki piwne z muzykantami na żywo - na pewno gdzieś się wybiorę. Miłego dnia bezobjawowego !!!!! - Wszystkim oczywiście !!!!!!!

Witam wszystkich Dziękuję wszystkim za kciuki, myślę, że pomogą :)) U mnie własnie przeszła burza, deszcz, grad itd. A rano była śliczna pogoda, nawet sadziłam lilie w ogródku :) W tej chwili głowa mi pęka i idę się położyć. Wy tak wszyscy wyjeżdżacie na tą majówkę ale mam nadzieję, że ktoś dyżur będzie pełnił na forum :) Buziaki.

Witajcie kochani, u mnie swieta byly bardzo rodzinne, mile, spokojnie no pani nerwica ciagle siedziala mi na karku oj mocno ale jakos dalam rade ;-) choc ziolowek wcinalam sporo ;-). U mnie bez zmian, pracy nadal brak choc wysylam i szperam codzinnie w necie, na terapie jade niedlugo bo juz 5.5 ;-), zamowilam niedroga ksiazke ceinka pani kotarskiej jak wyjsc z zakletego kregu ;-) jeszce nie czytalam bo wciagnely mnie gierki na kompie hehe. Ogolnie mam sporo czasu weic pod katem zdrowotnym nadrabiam zaleglosci, musze zrobic hormony tarczycy bo kudly wylaza i tyje ;-/, lek biore dalej 1 tablete ;-) tych drugich na depresje nie biore-postanowilam jakos se radzic za wszelka cene ;-). Ciesze sie ze powoli wracaja mi odczucia, juz potrafie czuc teskone ;-) brak meskich ramion ;-) hehe co mnie cieszy bardzo ;-). Do urologa chyba musze isc albo nefrologa lepszego bo mam zceste zapalenia drog moczowych. Martin Ty to ejstes niezawodny, mile sa te Twoje pzrywitania poranne ;-), Weteranko Ty to super kobita jestes, tyle ceipla w Tobie i powera ;-), fjanie ze lubicie robic w ogrodeczkach ;-),Marcin ja tak mam zcesto ze budze sie w nocy kilka razy, czasem to jakis koszmar sie sni, zcase budze sie i czuje ze nie potzrebuje juz snu, a z jedzeniem tez tak mialam wnocy podjadalam-albo za dnia malo jesz i wychodzi w nocy albo tez ogolnie bywa tak ze w nocy nerwica puszca to normalne chyba. Pozdarwiam wszystkich bez wyjatku ;-) papap

Heja banana ludki krasnoludki :-) jak tam po dniowce? WETERANKo- kulka rozrabia . Skad ona ma tyle sily . Tylko z przechadzek trzeba ja czasem na rekach zaniesc do domu bo pada hi. Hm powiadasz ze kleszcze at akuja . Dogladam ja dokladnie i narazie nie znalazlem zadnego robala AGA28- Super ze podobaja sie moje przywitania :-) staram sie godnie Was witac zyczac zawsze spokojnego dzionka

Hej moje kochane Skarbeńki ! Ledwo żyję, ale jeszcze do WAS zaglądam ! Będę chyba ja pełnić dyżur na watku, bo cuś mi za bardzo krew z nosa leci, kurde, po weekendzie mam badania, niech powiedza CO TO ? ŁOJ starość nie radosc ! Martin, Marcin - fajne chłopoaki jestescie - nie dawać sie tej fr.....y ! Agusia - zawsze myslę, co u Ciebie - jestes silna babka, dasz radę tej ....onej....tak lubię Cię czytać !!!!!!! Rolnik - ja z Tobą, mimo winy systemu !!!!!!!!!! Natuś - ja musze być zdrowa, choćby dla Twojej Hani - niedługo - zobaczysz ile jej przekażę dobrości !!!!!!!!!! Dobranoc Kochani - idę spać, bo znów mnie ta fr...a obudzi nie tak jak trzeba ! Buziaki i przytulanki dla Wszystkich Nerwusków !

WETERANKO - jej jej zamartwianko o twoje zdrowko . Juz nie moge sie doczekac jak zrobisz te badania . Napewno beda wporzadku a ta krewka to tylko jakies zmeczenie . I nie dajemy sie tej fr...y walczymy z nia z calych sil :-):-) Nati- nie stresuj sie dodatkowo , napewno corka zda maturke bedzie dobrze zobaczysz dobranoc forumkowiczna rodzinko

Gość krystyna 3

Dzień dobry kochani Ja też w domku spędzam majówkę Weteranko ja też myślę że ta krew z nosa to po prostu przemęczenie trzymaj się kochana Mnie też ta fr.....ca od paru dni dusi ach szkoda gadać Pozdrawiam kochani i życzę tym co wyjeżdżają na majówkę miłego spokojnego wypoczynku i tym co zostają w domku też spokojnych dni jeszcze raz pozdrawiam wszystkich buziaczki kochani

Gość matiiagadomi

Witajcie ja nie wypoczywam:) Standardowo na budowie. Dzisiaj tzn w niedzielę jedziemy rozgarniać ziemię - nawieźli 15 ciężarówek i trzeba to jakoś rozłożyć. W poniedziałek powtórka. Kurcze nie wiedziałam że tyle czasu będę spędzać na budowie:) Ale plus jest taki że jak muszę pilnować robotników to i budowa im lepiej idzie, i opaliłam się:) Buziaczki wszystkim życzę:)

Witajcie ja tez majowke spedzam w domku ;-) jakos nie nazrekam, tak sie zlozylo ze mam dluzszy dostep do kompa weic nadrabiam zaleglosci w filmach ;-)_ wlasnie teraz ogladam 2 czesc zmierzchu ;-). starsznie dzis u mnie padalo i blyskalo sie ;-/ ale teraz wreszcie cisza. Narazie odpukac nerwica siedzi cicho ;-) niedlugo terapia, moze uda mi sie jakiegos grosza zarobic na mych kolczykach oby ;-/ bo wkicze z takiego malego kuronia i cale szcescei ze mieszkam z rodzicami dzieki nim mam dach and glowa, dostep do mediow i jedzonka ;-) kuron 400 ale brutto eh. Fajnie matiago ze sie opalilas ;-) fakt budowa pochlania sporo czasu a zobaczysz kochana ile wykonczenie zajmuje kolejne tyle. gruszko, Magdo,Biel,Robo,Rolniku,Sylciu,Nati,Freciu,Jadwigo,Weteranko,Marto co u WAs?pozdrawiam ;-), wracam do ogladania filmu ;-) pewnei kolejna godzinka zlew=ci ;-)