Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kochani Dopiero siadłam, od 8 rano jestem na nogach, upiekłam 2 babki, 2 różne serniki, mazurka, ciasto czekoladowe, ciasto orzechowe z masą. Z reguły tak dużo nie piekę ale w tym roku dzielę się ciastem z rodzicami, moja mama niedawno wyszła ze szpitala i jej kręgosłup jest w fatalnej formie. Zabroniłam jej absolutnie piec, ma oszczędzać kręgosłup i basta ! Czy u Was tez taka piękna pogoda ? Normalnie cudna ! Słońce ogromne świeci, cieplutko, mogłoby juz tak zostać....... :) U mnie w ogrodzie kwitnąco, na same święta zakwitły tulipany, migdałek i śliwowiśnia :) Lecę kochani, zaglądnę jutro do Was z życzeniami, buziaki :)

Gość nerwusek30

Witam wszystkch,dawno sie nie odzywalam,bo rodzinka sie do mnie zjechala na swieta, a wczesniej jeszcze synek chorowal i nie mialam glowy do niczego. Ale mimo zmeczenia i poznej pory postanowilam zajrzec i zlozyc swiateczne zyczenia wszystkim nerwuskom:) Zdrowych i wesolych swiat i oby ta franca,jak najmniej o sobie przypominala. Buziaki dla wszystkich:)

Życia zabawnego W jaja bogatego I w ogóle kurde- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§_§§ ________§___§§_§§___§_§§§c§§§ _______§_____________§_§d§§§ _______§______§______§__§§§ _______§____§___§____§___§ ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §_§_§§____§_______§__§_§§_§_§ §____§_____§_____§__§__§____§ _§____§____§_____§_§__§____§ __§____§§§§_______§§§§____§ ___§____§___________§____§ ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,"*-*« "*-*«,_)) ((_,"*-**-*«,_)) ((_,"*-**-*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM *~*~*~*~*

Dzień dobry Kochane Nerwuski ! Wreszcie wiosna, a z nią Święta Dzisiaj o Was też pamiętam ! Życze jajek kolorowych, potraw różnych odjazdowych, niech dopisze Wszystkim zdrowie, ( czasem mieć zielono w głowie ), pogody ducha, słońca, radości, dużo fajnych świątecznych gości, duzo kwiatów kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych !!!!!!!!!!! Wielkiego lania w dzień mokrego ubrania !!!!!!!!

WITAJCIE Na poczatek wszystkich mocno pozdrawiam,tam gzdie mieszkam nie mam jeszcze neta wiec ,korzystam teraz z neta u mamy i szybko wam napisze co u mnie. Przeprowadzka ,byla naprawde mega ciezka zrobilam 12 kursow samochodem ,bylam tak zmeczona ,ze zero snu ,pies bal sie wejsc do domu po schodach ,a ja i Bartek na antybiotyku .Oj na samo wspomnienie ciarki .TERAZ jest juz dobrze tzn.jest duzo do zrobienia ale co dzien cos do przodu .ZYCZE cieplych rodzinnych Swiat i jak tylko bedzie net bede znowu z wami .A od srody ide do pracy bede zakladała ogrody na tym osiedlu co sie wprowadzilam .

Śmigus Dyngus śmieszne święto! Biegniesz z miną uśmiechniętą z wiadrem wody na sąsiada, by go oblać... -dziś wypada! Z kubła wodę lej ze śmiechem Jak nie z kubła , to ze dzbana Śmigus- Dyngus dziś od rana! ◊ Każdy dziś każdego leje, Każdy leje i się śmieje, Nikt dziś nie oszczędza wody, Leje stary, leje młody, Oblewamy siostrę, brata, Dziś oblewa się pół świata, ◊ Gdy skończymy wielkie lanie, Wysuszymy swe ubranie, Będziemy suszyć i wspominać, Jaka była kogoś mina, " «*" «*" « Wielu wrażeń, mokrej głowy, w poniedziałek dyngusowy. Miłego dnia dla Wszystkich nerwusków !