Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Tak margo napewno napiszę. Sporo ludzi chwali sobie tą metodę. Chciałam bezposrednio napisąć do ADMINISTRATORA, ale nie moge znaleśc linka odsyłajacego. Prosze o reakcję w związku z postami użytkownika o nazwie ZDROWA. Osoba ta dopuszcza sie od dłuższego czasu używania obraźliwych i poniżajacych zwrotów wobec innych uzytkowników tego wątku oraz wątku * Z nerwicy siewychodzi*. Narusza notorycznie regulamin tego forum, punk 6., kóry brzmi *Korzystanie z Serwisu nie może naruszać ogólnie obowiązujących przepisów prawa, zasad współżycia społecznego oraz powszechnie uznanych norm społecznych i obyczajowych, w tym również reguł użytkowania internetu. Jakiekolwiek działanie użytkownika Serwisu nie może naruszać praw osób trzecich oraz być związane z zamieszczaniem treści bezprawnych* Prosze o usuniecie tym samym obraźliwych postów. Liczę na szybką reakcję.

Hej Wszystkim :) biorę czwarty dzien leki za dwa dni zwiększam dawkę i się tego trochę boję, a potem już 12 dnia przechodzę do całej tabletki. Pomagam sobie propranololem, wczoraj o dziwo czułam się w miarę, dzis rano było około godziny źle, ale potem też może być, ja mam w ogóle wielką nadzieję i bardzo wierzę lekarce że niedługo nadejdzie dzień że przyjdę do niej i powiem że w końcu wyszłam z własnego więzięnia:) trzyma mnie to bardzo dlatego z nadzieją i uśmiechem łykam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich walczących z chorobą i moje pomocne koleżanki z forum też serdeczne pozdrowienia

Hej Ja się zgadzam z Renką, że administrator powinien coś z ta zdrową zrobić Najlepiej ją zablokować, żeby nie mogła tu wchodzić. Wiesz co zdrowa ty to jesteś nieźle chora, bo żeby w tym wieku śmiać się z chorych ludzi, którzy bardzo cierpią to trzeba mieć naprawdę niezłe problemy ze sobą i sama powinnaś się leczyć Ja też myślałam, że to jakaś gówniara pisze A ja mam prośbę do tych osób co się zgodziły mi pomóc Nie chciałam WAS popędzać, ale termin oddania projektu mnie goni, więc jak byście mogli mi wysłać te odpowiedzi to będę bardzo wdzięczna A teraz do wszystkich: Uśmiechnijcie się :)

Margo75 ja mam metodę 1000 kroków chyba mam, w lipcu ją dostałam, nie stosowałam się do niej bo mi objawy nie pozwalały, ale jak stanę na nogi to zacznę ją stosować, nie wiem ale trzeba naprawdę mieć w sobie dużo siły, odwagi wytrwałości żeby tylko za pomocą tej metody z tego wyjść, a przede wszystkim nie można mieć aż tak silnej nerwicy jaką ja mam.. chciałabym napisać miałam

ZDROWA a ja uwazam ze to wlasnie ty masz wielki problem ze soba, bardziej niz My tu wszyscy zebrani. po co osoba zdrowa szuka tu pocieszenia? dowartosciowania sie? dreczenia innych? uwazam kobieto ze jestes niezle szurnieta!!!!!!!wstydz sie!!!masz prawie 60 lat a sie zachowujesz jak 15latka, wstyd i hanba!!!!!! pytalam cie jakie sa twoje sposoby walki z nerwica a ty co???????/ pokaz mi choc 1 twoja rade no dawaj!!!!1!1 tylko siejesz zamet tu, to dopiero tzreba byc grubianskim, ty nie masz swojego zdania na ten temat, obrazasz weile tu osob ktore sa madzrejsze od ceibie-nerwica to nie schizofrenia!!! naprawde nie masz zajecia???? osoby nawet bez nerwicy by z toba nie wytrzymaly na dluzsza mete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jestes takim typem czloweika i to ty masz problem ze soba, skoro wiekszosc tu osob jakos cie nie przyjelo bo tylko obrazasz ludzi to co tu jeszce robisz??? miej honor i spadaj stad!!!!!!!skoro uwaszasz sie za zdrowa to wracaj do swiata wlasnie takich ludzi!!!!!!!!!!!!!!Skoro tyle osob tak samo cie odbiera to wlasnie z toba jest cos nie tak!!!! kobieto!!!!!!!!!!!!!!!

Asie,ja jak kiedyś pierwszy raz po lekach poczułam spokój w klatce piersiowej to myślałam,że umieram!Ze moje serce nie bije!Wcześniej zawsze je słyszałam,krew w tętnicach i w głowie kiedy kładłam się spać.....aż tu pewnego dnia coś się zmieniło,wszystko ucichło.Ja zawsze myślałam,że każdy człowiek słyszy swoje serce,bo ja słyszała odkąd pamiętam,aż pytała znajomych czy słyszą,okazało się,że zdrowy nie słyszy.......tak więc wszystko na dobrej drodze,a ranki są zawsze ciężkie,ale przyjdzie taki ranek ,że poczujesz,że jest wszystko ok.Życzę Ci ,żeby to nastąpiło szybko!!!

Aga , co Ty taka nerwowa , Ciebie też prawda denerwuje.Przeczytajcie wszyscy ,którzy piszą na mój temat ile brutalności jest w waszych wypowiedzieć , ile nienawiści macie do drugiego człowieka i co Wy możecie , moje posty to jest pikuś w stosunku do tego co ja napisałam.Z takim podejściem do drugiego człowieku i nastawieniem to będzie Wam bardzo ciężko wyjść z nerwicy- macie w Sobie bardzo dużo agresji i złych emocji.Zobaczymy co Was spotka w moim wieku.

Rolnik stary ty uwazaj,bo cie sledza ,masz wielbicieli ;0 witam chorych i zdrowych chorym zycze zdrowia a zdrowym choroby ;00; jasne ze zart wszystkim zycze rabatu w tesko ;0 a ja to np mam to w koncowym odcinku przewodu pokarmowego ze mnie nazwa psycholem czy brutalnym agresorem ,jedynym wyjatkiem sa ostatnie slowa wypowiedziane w sypialni przez moja niewiaste ,wtedy drze ...a moze to ona ,niewazne ;0;0 jest mi milo dzielic sie swoimi slabymi chwilami jak i lepszymi momentami zycia z ludzmi ktorzy bez zbednych wyjasnien wiedza co czuje choc w przyblizeniu. ciesze sie ze zyje w dobie inernetu ciesze sie ze jestesmy razem i ze zdrowi nas odwiedzaja i tu kieruje uklony do szanownej 60 tki ,ktora z pewnoscia wyglada na 45 ;0 bo my jestesmy jak ten hobbit ktory pr5agnie skarbu nam ten skarb odebrano ale my go odzyskamy psychole wszystkich krajow laczcie sie

Gość matiiagadomi

Tak Czarna- wiele przeszłyśmy tu, i na poprzednim wątku. Ale ludzie tacy są, że jak w domu nie mają się na kim wyżyć to atakują gdzie się da. Kiedyś się denerwowałam takimi wpisami, ale można się przywyczaić. Zdrowa to pikuś porównując do niektórych kiedyś. Pewnie że damy radę:) A tak na marginesie może próbujez znowu pisać z nami? U mnie cały czas to samo. Domek się buduje w ślimaczym tempie, dzieciaki jak to one, raz dobrze, raz źle. A ja wybieram się do psychologa, bo chyba życie mnie przerasta, albo wiek zaczyna doskwierać:) haha. Ogólnie ok. Buziaczki. Zdrowa1 dziewczyny mają rację - nie zasługujesz na swój wiek, no chyba że jesteś w grupie tych nielicznych starszych, którym z wiekiem coś się pokręciło. Jeśli byłaś taka całe życie to współczuję twoim współtowarzyszom. Pewnie się męczą, ale boją się ci powiedzieć. My tu nie boimy się mówić. Jeśli zostajemy obrażeni to oddajemy. Na innych wątkach się już wykrzyczałaś i teraz tu przyszłaś podokuczać ludziom. Pewnie z nadzieją, że kogoś tak urazisz swoimi wypowiedziami, że odejdzie z forum. A tu klapa. Piszesz że się wyszalałaś i byłaś zdrowa w naszym wieku. A skąd możesz wiedzieć ile mamy lat? Czy również przeżyłaś takie chwile ciężkie jak niektórzy z nas w naszym wieku? Czy wtedy głośno było o nerwicy? - nie, bo jeśli stwierdzono taką chorobę to zakład zamknięty. Poza tym kiedyś nikt tak jawnie nie przyznawał się do choroby bo byłby wykluczony ze środowiska. Obecnie nerwica w różnych formach i odmianach to choroba bardziej rozpowszechniona niż grypa. Tylko nadal sporo ludzi się z tym kryje, bo się boją. A ja im się nie dziwię, bo jak by mieli trafić na taką znieczuloną osobę jak ty to lepiej milczeć. Jestem ciekawa kim tak naprawdę jesteś? Nigdzie nie piszesz nic o sobie. Tylko czychasz na nasze potknięcia. Pomimo wszystko pozdrawiam Cię i jednak proszę o stosowniejsze odzywanie się do wszystkich na forum, a wtedy i my tu wszyscy będziemy się również miło i odpowiednio do ciebie odzywać. Bardzo mocno wszystkich ściskam:) w słoneczny, mroźny ranek w stolicy:)

Gość czarnaczarna

Matiiago może bym i chciała spróbować, ale już to robiłam i ktos starał się, az mnie stąd skutecznie wywalił:) teraz spokojnie sobie czytam, czasem może(może) cos wtrącę... ale musze powiedzieć, że ludzie tu sa fajni i swietnie sie ich czyta co do wdawania sie w forumowe sprzeczki - dałabym sobie spokój, będzie jeszcze pewnie niejedna, po co psuc sobie nerwy buziak matiiago pozdrowionka wszystkim forumowiczom

Matiiagadomi napisałaś:Zdrowa to pikuś porównując do niektórych kiedyś. Dziękuję Ci za komplement ,że są jeszcze gorsi ode mnie.A tak na marginesie ludzie znerwicowani mają bardzo wrażliwą psychikę bo jak się coś nieopacznie powie czy napisze to się strasznie denerwują i Wy tu na tym forum jesteście tego przykładem.Macie typowe zachowania osób znerwicowanych.Jedyna dla Was rada ode mnie to więcej luzu , pogody ducha i spoglądania na innego człowieka nie tylko ze swojej perspektywy.Pozrawiam