Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was kochani Dzisiejszy dzień mam bardzo pracowity.Od samego rana prasuję , gotuję i troszkę grzebię w ogrodzie. Na urodzinki przygotowałam już krokiety z pieczarkami i serem , gołąbki,klopsiki w occie ,golonkę w galarecie i dorsza w occie a resztę będę robiła jutro i w sobotę rano aby mi się to jedzonko w ten upał nie popsuło. Za ciasta zabieram się jutro z samego rana bo w ciągu dnia to byłaby masakra z nagrzanym piekarnikiem w taki skwar. Zmykam teraz na małą drzemkę Odezwę się wieczorkiem
Witajcie kochani, tylko mnie nie bylo pzrez chwilke a tu tyle poscikow ;-). Ewciu weisz kochana mysle ze to chyba przez to ;-/, normalnie bylo, biegalam na zakupki, mysalm co i jak, chcialam dobzre wypasc bo to nasza 1 taka impreza powzniejsza i tez chcialam aby im sie podobalo, wtedy jak z bata, lek pzred przelykaniem w dniu imprezy, a jak siedzilam na grilu to az chcialam uciekac, weircilam sie z boku na bok ;-(, takie duszenie w swoim ciele, cche sie nagle wyc!! . Po piwku 1 i jakos pzrelknieciu kilku lukow ustalo ;-), pozniej juz zapomnialam ;-), po grilu pzreprowadzka do nas ;-) az do 4 imprezka ;-), ogolnie jestem zadwolona, fajnie bylo a i jedzonko szybciutko zeszlo ;-), wazne ze im sie podobalo, a moj mezczyzna podziekowal mi za moj wklad w impreze, ogolnie pomoc w calym jedzonku ;-), to bardzo mile ;-) eh. Dzis mam wolne, obolalam jetsem okropnie, no ten kregoslup cos doskweira i ten ciagly bol plecow eh. ale juz nie marudze ;). Gruszeczko dziekuje za smsa ;-) pomogl mi, bo bilam sie sama z myslami ;-), dorotko w tak w kosteczke ;-) pokroic ;-), ewciu masz tu racje wyszedl stres jak wyjdzie ta impreza ;-/. Majeczko ciesze sie ze sie odezwalaj bo brak tu bylo Ceibie na forum ;(, Dzieki kochani za kazde posty i poamiec o mnie, dziekuje, ledwo przyszlam i odrazu siadlam do kompa sprawdzic co u Was i odrazu zdac relacje z imprezki ;-). pozdrawiam kochani zarowno stalych forumowiczow i nowych ;-* papa, ide odespac ;-)
Melduje wykonanie zadanie dwa pokoje pomalowane na ciepłe kakao ,zajeło mi to od 8 do 15 łacznie z oknami (mycie) ,zrobieniem dzieciom obiadu i wykąpaniem psa. Ale jak usiadłam o 15.30 po kąpieli to bylam szczęsliwa ze koniec. Pogoda fatalna ,duszno pewnie sie szykuje jakas burza. Aga to super ,ze impreza wypadła dobrze no i facet docenil ... Dzisiaj jestem sama z Wika ,bartek z martyna pojechali do Kluczborka zagrac ostatnie mecze. Dorotko wiesz ja ostatnio tez praktykuje drzemki . Miłego dnia .
Freciu ---Jestem pod wrażeniem ----Niesamowicie szybko poszło Ci z tym malowaniem, no i jeszcze obiad i kąpanie psa--szok . Chyba masz motorek w pupce albo albo turbo dopalacze jakieś zastosowałaś--hihihih. Aga 28 dzięki za odpowiedż.Składniki do sałatki kupione więc juto wieczorkiem zabiorę się za wykonanie Krysiu no nareszcie doszła do Ciebie wiadomośc na gg. Już myślałam ,ze znowu coś nie tak z tym komunikatorem Odezwę się do Ciebie wieczorkiem albo jutro z rana Pozdrawiam serdecznie Matiiagę---odezwij się plisssss
Jestem jestem czytam Was codziennie, a nawet kilka razy dziennie. Niestety nie miałam ani czasu, ani siły ani wstyd napisać ale chęci pisania. Mam trochę problemów, ale nie będę tu zanudzała. Wczoraj zrobiła RM kegosłupa i dzisiaj mąż przywiózł wynik. Niezbyt optymistyczny oprócz jednego zdania: w porównaniu do poprzedniego RM przepuklina się zmniejszyła. Niestety reszta opisu kiepska. Ale nie zanudzam. U mnie nerwica daje o sobie znać od tygodnia. Jeden dzień był tak krytyczny, że ściągnęłam do siebie teściową, mąż przerwał pracę, bo moje telefony i płacz, że umieram, nie pozwalał mu normalnie pracować. Teraz jest mi głupio że narobiłam takiego zamieszania, ale wtedy było mi obojętne - byłam samolubna i martwiłam się tylko tym, że to już koniec. Zresztą same wiecie jak to jest w mocnym ataku paniki. Ale na razie zastanawiam się nad odwiedzeniem psychologa czy psychiatry. Może przejdzie. Już się napisałam - właśnie zadzwonili żeby odebrać samochód z warsztatu - wreszcie, bo robili go dwa miesiące. Później postaram się odezwać. Buziaczki
Matiaga, jak lęk atakuje to i człowiek rozum wtedy traci, wszystko by zrobił, aby tylko sie od niego uwolnić i poczuć sie lepiej. wiemy jak to jest. Aga, fajnie, że imprezka sie udała, też nie nawidzę męczyć sie we własnej skórze i też mnie to to wnerwia jak dopadnie. A prezencik jakiś był? Tak sobie pomyślałam, że fajnie jest kupić facetowi jakieś bajeranckie, obcisłe gatki. Wtedy to i samemu własne oczy można nacieszyć :). Ja lubie poparzeć jak mój facet chodzi w takich gatkach...bez nich też :). Frecia, u mnie malowaniem zajmuje sie mąż. Lepiej zrobi jak niejeden fachowiecm bo jest dokładny. Ja tylko wybieram kolory. został nam jden pokój do pomalowania. Muszę przysiaść i wybrać te kolory. Dorota W. od tych pyszności, które tu wypisujesz aż mi ślinka cieknie. Pojadło by sie tych smakołyków. Ciasta też lubię, tyle że nie bardzo umiem piec. Oólnie to sie nawet nie rwę do pieczenia. Z gotowaniem to spoko ale z pieczeniem to szkoda gadać. Ale zjeć lubie, jak ktos zrobi :) Majkak55, to od niedzieli tu bierzesz sie za dietę a ja wciągam dres i ruszam truchtem przed siebie :). Pytanie tylko od której niedzieli. :) Wszystkich bardzo pozdrawiam, pa
witajcie kochani, no juz w pacy ale kjestem zamulona ;-/. Pogoda niezbyt, parnota i deszczyk, tak nerwica wtaj *-), cale miesnie mnie bola, na basen nie moge isc bo mam problemy ciagle z drogami moczowymi;-/, chyba zrobie ocos dla siebie i chociaz raz w zyciu wybiore sie na jakis porzadny masaz, rozasuje mi te miesnie karku.Macie cos takiego ze jak tak Was kregoslup boli to az w pewnym momencie az niedobrze sie robi?? ;-(. Nerica teraz moja oczywescie znow problem z jezeniem no i czuje taka pustke w swrodu i uczucie ciagle ze oc zlego sei satnie ;-( eh... ;/. Majeczko kochana fajnie ze napisalas werszcie ;-),Dorotko W kochana ale z Ciebie gospodyni na 102 ;-*, pysznosci pichcisz i szybciutko ;-), Freciu widze ze Ty tez masz powera, tak trzymac!!, Matiago etz zei ciesze zewreszcie sie odezwalas i ze autko juz jest ;-),Reniu30 dasz rade z tym bieganiem ;-),gruszeczko co u Ceibie kochana ;- ) ?, witam Cie Olaaa ;-), biel co tam u Cibie?, Mala gieniu jak sie masz? jak zdrowko?. Madziu co tam? pozdrawiam kochan wszystkch, moze za pare dni mnie pusci, eh dziwne to uczucie niemoznosci przelykania, scisk w gardle i ten niepokoj ale coz ;-*, papa kochani, dzis porobie kolczki jak kregosup mi pozwoli ;-( pa
Witajcie Kochani, czy Was też tak męczą te upały? Ja juz mam ich serdecznie dosc, dopiero od wtorku na wschodzie ochlodzenie, a kiedy jeszcze ten wtorek, losie... Agunia28, hej :) Moze masz pechez przeziebiony? Warto cos z tym zrobic, ja kiedys tak mialam, dlugo mnie trzymalo, ale odpowiednie leki i sie wyleczylo, teraz czasami wraca, gdy zmarzne w stopy.
Witajcie kochani ,Renko30 dieta od tej niedzieli napewno nie ma co dluzej czekac.Dorotko w czasie diety pomysle o Twoich pysznosciach . Gruszeczko zniknelo mi moje gg corka nie dala rady tego odnalesc wiec mam teraz nowe moj nr to 25630816 Twoj nr tez mi przepadl , wiec moze pogadamy na te nowe.Serdecznie Cie pozdrawiam .Pogoda taka sobie zapowiadaja upal i slonce a tu teraz pada deszczyk i nie jest goraco,jest czym oddychac.Nakrojone mam ogoreczki mocza sie a zalewie i czekaja kiedy wloze je do sloikow.Pozdrawiam i caluje was wszystkich kochani papa.
Witajcie! Renka mój maz nie cierpi malowac wrecz chorobowo boi sie pedzla ,no i dlatego ja maluje ale bardzo lubie . Madzia sniałas mi sie dzis ,sprzatałysmy jakies gospodarstwo po powodzi .... Mattiago cokolwiek sie dzieje musimy wierzyc ,ze bedzie lepiej . Rzeczywiscie pogoda nie najlepsza jest tak duszno ,ale mam z jednej strony ogrodu cien i wytrzymuje ,no lepiej niz w domu .
Hej Witajcie w piatek 13 na st 1313 :) U mnie jakos leci. Strasznie goraco jest i nic mi sie nie chce. Majkak dzieki za namiary. Juz do Ciebie pisze:) Buziaczki ogromne Agus wyspalas sie juz?? Musimy sie wspierac ;) Madziuniu ja nie znosze takiej pogody, jakies leki mnie od razu lapia, ale juz niedlugo mysle ze bedzie takie goraco. Matiiaga trzymaj sie kochana. Ola Renka buziaki. Pozdrawiam wszystkich. Nati bylas juz na przeswietleniu??????
pogoda u mnie ladna,o 11 wzielam pieska na spacer... mnie tez lęk dopadł,wzięłąm sie zxa sprzątanie łazienki i jak juz posprzatalam nagle zrobiło mi się słabo,mdłości i dziwny smak wustach...jakis atak lęku pewnie... ale jest lepiej niz bylo:) pozdrawiam wszystkich nerwusow w piatek :)
Witam!!!! wszystkich bez wyjątku ,również tych którzy czytają , a nie piszą. aga 28 ważne że impreza się udała, jak tak długo siedzieliście nie ma wątpliwości że było super. Matiiaga , nerwica nas dopada co jakiś czas , mnie dopadło dzisiaj, miękkie nogi , duszność , ogólne zamulenie i te przeklęte lęki , jechałam samochodem do klienta i modliłam się żeby nie było gorzej. olaaaaa , starzy ludzie zawsze mówili że każdy człowiek ma swoją drugą połówkę na ziemi , więc ...................................................... Dziewczyny siedzę jeszcze w pracy!!!! wyjdę chyba po 20 , więc już nie długo do domku. Moja ciekawość co tam na forum wygrała , więc zajrzałam do was. Mam do was małą prośbę jak coś fajnego upichcicie to napiszcie , ja dostałam przepis na sernik ( nowy) jak wypróbuję to wam napiszę , mam go zamiar jutro upiec.Sałatkę też wypróbuję w przyszłym tygodniu . Dorota W ;chętnie bym coś podjadła z tych twoich pyszności. Ściskam wszystkich
jutro wreszcie weekend:) sama tez chyba cos niedlugo upikę,narobiłyscie mi smaka na te pysznosci jedno postanowienie wiecej:nie denerwowac sie ale ze stoickim spokojem i mina niewinna realizowac swoj plan dokuczyc tym,ktorzy dokuczaj mi,lub uwielbiaj to robić choc w praktyce to trudne,tyle jest bezczelnych ludzi,ktorzy mysla tylko o sobie...
Gość krystyna 3
Witam w sobotni poranek Znowu te upały ale u mnie w nocy była okropna burza i dzisiaj troszkę chłodniej Ja cały tydzień jak zwykle zajęcie z wnukami nawet do komputera nie miałam czasu usiąść a i samopoczucie było na bakier dzisiaj zabierają wnusia to jutro troszkę odpocznę i zięć ma 2 dni wolnego to córka nie przyjedzie muszę zregenerować siły na przyszły tydzień Tylko powiem wam że siły coraz mniej ale co zrobić starość nie radość Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku życzę wszystkim spokojnego wypoczynku sobotnio----niedzielnego buziaczki
Witajcie kochani ;-), ja juz od rana nie spie, zabralam sie za sprzatanie bo dzis kuzynka przyjezdza z chlopakiem i rodzinka ogolnie to trzeba ogarnac mieszkanie ;-). U mnie prze zcala noc lalo i to dos mocno, ale otworzylam okno , polozylam sie i zaczelam wsluchiwac w deszcz udezajacy p parapecie , zrobilam cos w stylu relaksacji i zanelam nawet nie weim kiedy ;-).Dzis pedze zaraz po leki, az 60 tabl bede miala spokoj juz ;-), zeszlam do 1 i z moim odczuwaniem swiata zewnetrznego jest znacznie lepiej ;-), powoli mnie zabijala ta dawka 2 tzn zero odczuwnia, jakby ktos nalozyl mi cos tzn owinal mnie jakas folia i jedyne co zostalo z dawnej agi to ioczy kt wszystko odbieraly eh dziwne pzreokropnie ;-( uczucie. z sexem eh szkoda gadac, zero ochoty ;-( i to od dluzszego juz zcsu ;-(, a jak tam u was z tymi sprawami co?? uciazliwe to cholernie. Wzcoraj siadlam i porobilam kolczyki ze szkla weneckiego ;-), zrobilam i robir nada taka partie tylko ze szkla zeobacze co wyjdzie, zabralam sei tez raz za zrobienie naszyjnikow takich prostych ;-), jak zaczne to ni rmoge skonczyc pomysly to az jak z rekawa leca ;-).ogolnie samopoczucie u mnie tak sobie ale nie az tak zle ;-). pozdrawiam kochani, piszcie co u Was ;-), nie byloby dnia zebym nie zagladala tu do was czy to w robocie czy nawet w domku jak robiekolczyki, ale byloby super jakbysmy sie kieys spotkani tak na realu, to moje marzenie ;-* buziolki kohcni.
witam was powiedzcie mi proszę czy macie coś takiego ze jak w jeden dzień wypijecie trochę alkoholu to na drugi dzień czujecie taki niepokój i szybkie uderzenia serca bo ja wczoraj byłam na grillu wypiłam 5 piw i dzisiaj tak właśnie się czuje . i w ogóle nie mam siły. a tak ogólnie to nawet dobrze się czuje poprostu staram sie nie myslec o tej nerwicy pozdrawiam i prosze o odpowiedz dziękuje i pozdrawiam
hej.dawno nie pisałam, ale czytam codziennie.przyjechał mąż na kilka dni i jakoś tak mi czas ucieka,że sama nie wiem kiedy minęły 4 dni.niestety jutro już wyjeżdża i znowu będę się wam wyżalać. jakoś tak to się dziwnie ułożyło mi w życiu że najbliższe memu sercu osoby są ale jakoś daleko.jedyne wsparcie, które mam dostaję od męża i od WAS kochani.mówi się że rodzina jest najważniejsza.dla mnie też jest bardzo ważna, ale nie czuję od niej takiego zrozumienia i wsparcia jak od was.i jakoś już nawet nie czuję żalu do swojej rodziny.czuję się szczęśliwa że WAS znalazłam, a WY mnie przygarnęliście. ach jakoś mi się tak zebrało na zwierzenia... a z innej beczki - aga ja też chętnie bym obejrzała twoje cudeńka.jestem wielką fanką wszelkich kolczyków.można je u ciebie kupić on-line? krysiu, moja babcia zawsze mówiła starość nie radość, młodość nie wieczność,najważniejsze by czuć się szczęśliwym,kochanym i potrzebnym.na pewno jesteś wspaniałą babcią i wnuk docenia taką super oddaną babcię.grunt to być młodym duchem, bo przecież wszystkie mamy 18 lat, prawda? biel,ja niedawno dostałam namiar na stronę www.wielkie-zarcie.pl.tam jest masa przepisów na różne cuda.kilka wypróbowałam i są godne polecenia. no,zmykam bo mnie ponosi z tym pisaniem.pozdrawiam was kochani bardzo gorąco.