Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwona P....
...Witam kochani))****.. .....U mnie jako tako,ta pogoda chyba ma na mnie zly wplyw,wszystko obolale,nic mi sie nie chce, ,,,Dorotko...wiesz co kochana nie do konca rozumie nasza rozmowe na gg,,wyczulam jakbys miala do mnie jakies pretensje,,zmienilas sie bardzo,ale prosze cie wroc jak dawniej na forum.pozdrawiam.. ...Freciu kochanie jestem myslami z toba,,trzymaj sie,pozdrawiam.. ,,Krysiu kochana ja tez widze,ze to nie jest te forum co kiedys.....pozdrawiam. ,,,Matiiago kochanie jak twoje samopoczucie dzisiaj,jak chlopcy,,,pozdrawiam.. ,,,Elciu kochana a gdzie ty co,urlop???...pozdrawiam.. ,,,Nati kochanie ,,to prosze obiadek na tarasie hmm,,pewnie i maz zrobil ten obiadek co?,,wiesz ,,mam piekny widok z okna na ogrodek,rozkwitly moje niezapominajki....pozdrawiam.. ....Malgosiu akochanie co u ciebie ,,odezwij sie..pozdrawiam.. ,,,Madziu kochana jak u ciebie zdrowko...pozdrawiam.. ,,,,Malenko a ty co porabiasz.pozdrawiam... ,,,,,Wiiola...jak twoje samopoczucie,,pozdrawiam.. ,,,Czarna a gdzie ty???pozdrawiam.. ,,,Gruszko kochanie ty zwolnij z ta praca ...pozdrawiam.. ,,,Majko kochana moze moje okna rowniez umyjesz co??..pozdrawiam... Pozdrawiam nie obecne osoby rowniez,,,,,,,,
Hej Iwonko, ta pogoda i na mnie ma zły wpływ, mam nadzieję, że w końcu zagości na stałe wiosenka, już piątek mam wolny, więc troszkę poodpoczywam w ten długi majowy weekendzik :) A zdrówko, jako tako, dziękuje, że pytasz, buziaki ;* Wiola, a no też zauważyłam, że teraz mniej wszyscy piszą, może dlatego, że to nie zima i nie siedzi się już tak w domku hehe. Nati, co tam u Ciebie?? Pozdrawiam!!!
Witajcie kochani Troche nietypowa pora jak dla mnie, ale w pracy ostatnio mamy taki sajgon, ze nawet nie mam czasu na konkretna przerwe, zeby cos przekasic :( Dlatego pisze teraz mimo, ze moje szczescie do spania jeszcze nie naszykowane. Ale co tam jutro nie idzie do przedszkola wiec moze troche pozniej isc spac. U mnie jakos leci. w sumie nic sie nie zmienia. Dzien do dnia podobny, a kazdy leci jak szalony. Dopiero byl weekend a jutro juz czwartek. Ahhhhhh troche za szybko jak dla mnie. Iwonko kochana, powiem Ci ze troche sie ciesze ze tyle jest pracy, przynajmniej nie siedze przed kompem i na sile nie wyszukuje sobie zajecia. A sami wiemy jak to u nas nerwicowcow jest z wolnym czasem. Madziuniu staram sie nie dac przeziebieniu, ale nie daje za wygrana. Jutro odwolalam wizyte u psychologa. Mialam na 8.15 nie mam sily na tak wczesne wstanie. Tymbardziej ze synek zostaje w domu. Dziewczynki i chlopaki sciskam was mocno. Nie wymieniam kazdego z osobna bo pewnie bym kogos pominela a tego nie chce. Spijcie dobrze. Jak mowie mojemu synkowi, niech wam sie kolorowe misie i aniolki przysnia. Buziole
witajcie skarby u mnie po staremu praca i dom i tak w kółko przez dwa dni byli u mnie rodzice było sympatycznie ale juz dzis pojechali ja teraz wstawiłam pranie i gotuje zupke juz na jutro a takie znowu zmęczenie mnie dopadło ze nie mam sił na nic i nic mi sie nie chce siostra szuka pracy i jeszcze w maju jej córka idzie do komuni pomagam jej jak moge i tez mnie to dołuje reszta po staremu zbieram siły zeby isc zrobic badania hormonalne bo lekarz podejrzewa ze mogę mieć pierwsze oznaki przekwitnia a mam dopiero 33 lata i to w listopadzie skoncze ale objawy są takie jak na to co i tak mnie czeka moze na początku maja sie podejme i je zrobie w koncu:( uciekam kochani i zycze wszystkim spokojnej nocy papa
Gość Iwona P....
,,,Zyczenia urodzinowe dla Dorotki.... ,,,,,Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy słonecznych promyków w pochmurne dni lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz by Twoje było a czego pragniesz by się spełniło!Wszystkiego naj..........................:-) -------(--- (---- (--- ( ------ () --() -- () - () -------|| - || - -||--|| -----*~*~*~*~*~} -----@@@@@@@@ -----{~*~*~*~*~*} -----{~*~100lat*~} -----@@@@@@@@ ---------)---------( ---------)---------( --@@@@@@@@@@@ --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~100lat~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( @@@@@@@@@@@@@@ {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {*~*~*1oo lat~**~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} @@@@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( --_____,-----------,____ ---________________|
Witajcie! Dawno mnie nie bylo na forum, tak sie tutaj porobiło ze czasami az mi ręce opadały jak to czytałam. Dorotko wróć na forum, proszę...Nigdy nie byłaś obojetna na moje posty,zawsze o mnie pamiętałaś,także moja prośba,wróć... Dziewczyny czekałam rok i w końcu się doczekałam,wyjeżdzam za dwa dni do Złocieńca do szpitala na oddział nerwic. Pobyt potrwa jakieś 6 tygodni albo trochę dłużej. Laptopa biorę ze sobą także jak będziecie chciały to relację będę zdawać na bieżąco.Szpital jest obok jeziora w lesie, idealne miejsce na spacery i terpaię. Mam tylko obawy , ze to jednak daleko od domu i na tak długo.Jestem już spakowana, dresy, dresy i jeszcze raz dresy, tak mi powiedzieli. dobrze ze tam w piżamach sie nie chodzi. znajomym powiedzialam ze jade do sanatorium,nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze jade do szpitala. Ale mysle ze taki wyjazd przydał by sie kazdemu z Was. Małgosiu jak przygotowania do matury? Freciu najszczersze kondolencje... Poetko co u Ciebie? Iwonko jak samopoczucie? Jak się miewa Twoja psinka? Ja jak wróce to biore kiciusia adoptusia he he he. Urodził sie w sobote ale za jakies dwa miesiące bedzie juz taki fajny odchowany,a ze ja jestem kociara to dla mnie taki kociak to wybawienie dla mojej nerwicy.takze juz nie moge sie doczekac. Madziu masz śliczne fotki na nk, normalnie laska jak nie wiem co :):):) Jak kolokwia? do przodu? pozdrawiam wszystkich
Dzień dobry Kochani u mnie nieszczególnie, zaczęło się byle jak od poniedziałku i tak się ciągnie :( Mam nadzieję, że jak się skończy tydzień to się skończy zła passa. Wczoraj tak się zastanawiałam czy mnie jeszcze spotka w życiu coś fajnego, ale takiego, no wiecie, jakieś wyzwanie, coś innego niż na co dzień. Coś, co bym robiła z zapartym tchem, żebym miała radość * tworzenia *. Bo tak to praca-dom, dom-praca, itd. Nie wiem, może przesadzam, może powinnam się cieszyć z tego co mam, może szukam dziury w całym, a może to jakiś nastrój depresyjny się wkradł, nie daj Boże depresja się zaczyna:( A może już czuję, że najlepsze lata są za mną i dalej to już nic, ech....... Przepraszam, że zaśmiecam forum swoimi problemami ale może jak postukam sobie w klawiaturę i wyrzucę emocje to mi będzie lżej...... No, już nie jęczę, zbieram się do pracy, którą naprawdę lubię, tylko, uwierzcie mi, czasami status * szefowej* mnie męczy, fajniej było by mieć w pracy koleżanki niz tylko podwładne, a niestety nie da się tego połączyć, próbowałam :( Kochani, życzę Wam wszystkim miłego dnia, słoneczka i uśmiechu przez cały dzień na buźkach. Freciu, myślę o Tobie....... Ewa, proszę pisz , zdawaj nam relację z pobytu w tym uzdrowisku :) Wszystkim posyłam buziaki.
Dorotko z kazji twego swieta ,duzo zdrowia,siły do walki z przeciwnosciami i usmiechu na kazdy dzien . Ewa 26 tobie tez siły do walki ,zycze powrotu w pełnym zdrowiu i troche zazdroszcze ciszy ,lasu i jeziora. Nati jestes wspaniała i to sobie powtarzaj codziennie rozkaz!!!! Wiązanka juz zamówiona ze słoneczników ,mam taka wspaniła kwiaciarke która przełamuje stereotypy i zaproponowała słoneczniki . Miłego dnia.
witajcie kochani, wiecie ja w poniedzialaek mailam takiego strasznego dola ze az sie przestraszylam, nie wiem czy wspominalam wczesniej skleroza hehe ale mam takie hustawki ostre z anstrojem, albo wesola albo skrajny dol zastanawiam sie jak to wywazyc ;-) a tak to ogolnie jakos tam leci, z jedzeniem roznie ale narazie zajmuje sie czyms dodatkowym i ciutke zapominam choc na chwilke, chodze i kukam na fajnie niedrogie ciuszki dla dzieci, zajmuje sei rybkami, ciagle im cos zmieniam, kochane sa, to pgadam z chlopakiem, afirmuje i padam na pyszczek , a w pracy duzo ludzi i wczoraj ostra klutnie mialam z klientem a wczesniej z chlopakiem ale luzik przezylam ;-). pozdrowka kochani, jutro biore wolne bo zmeczona jestem a trzeba z pita sie rozliczyc, chce cos na raty wziac poszukam po sklepach.Dzis ide neisety prywatnie do lekarza bo coz pod zgieciem na nodze mi uroslo, i ma plyn, boli wczoraj nie moglam chodzic,pozdrawiam
Ewa. Dziękuje za miłe słowo ;) Ja z wielką chęcią będę czytac na bieżąco jak Twój pobyt będzie przebiegal, bo szczerze mowiac nie slyszalam nigdy o szpitalu takim i widze, ze polozonym w cudownym miejscu, bede trzymala kciuki aby wszystko sie udalo i zebys wrocila jak nowo narodzona, ale zdawaj co raz relacje jak jest, co robisz, buziakunie ;* Aaa kolokwia na razie do przodu, ale po majowce juz rozpoczyna sie szalenizna, 2-3 kolokwia na tydzien, na szczescie wszelkie prace zaliczeniowe juz porobilam i pozdawalam, wiec co do tego mam luz juz. Dorotko, jeszcze raz wszystkiego najlepszego ;-) Nati. A ja mysle, ze jeszcze spadnie na Ciebie takie wyzwanie, mloda kobietka z Ciebie, ale rozumiem, ze dopadaja takie mysli, ktore trudno odgonic... Aga, u mojego tata z kolei na rece wyskoczyla taka kulka i wlasnie wczoraj jezdzil do hirurga i scigali mu ten plyn, az w dwie strzykawki, straszne ;/;/ ale nie boli go nic na szczescie.
witam was wszystkich kiedys goscilam na tym forum i szukam kontaktu z **krysia waw** prywatnie gosia bardzo mi zalezy na tym kontakcie poniewaz ta osobka wiele dla mnie znaczy gdyz dzieki niej zwalczylam wszelkie leki i dzis jestem zdrowa prosze o odpowiedz ;) pozdrawiam wszystkich
witajcie kochani ja przezyłam kilkanaście minut temu szok zadzwoniła moja mama ze jej siostry córka 10 letnia dziewczynka spadła z konia głowa rozcięta na 11cm i lezy nie przytomna w szpitalu Boze telefon wypadł mi z rąk i nie mogłam złapac powietrza az przewróciłam sie na segment w kuchni mąz nie wiedział co sie stało bo wszedł do domu z kotłowni a ja juz nie mogłm nic powiedziec ani złapac powietrza i chyba teraz jak mnie pusciło to mam gorączke Boże jak sie wystraszyłam a na dodatek tata tej dziewczynki -mojej kuzynki jest za granicą i zona nie chciała do niego dzwonic to zrobił to ktos ze znajomych teraz martwimy sie o niego bo on jezdzi tirem zeby nie stało sie jakies nieszczescie jak bedzie wracał to jego ukochana córka:(((( bardzo sie martwie i nie moge o niczym innym narazie myslec odezwe sie moze jutro pa kochani
Wtajcie kochani. Wpadlam, zeby wam pozyczyc dobrej nocy. Moze jutro uda mi sie wreszcie cos do Was napisac konkretnego, a powiem Wam, ze troce sie dzieje u mnie. Pamietam o Was. Dorota sto lat! Moze juz wrocisz. Nie daj sie dluzej prosic. Malenka to straszne kurcze, biedna dziewczynka. Mam nadzieje, ze wszstko zakonczy sie pomyslnie. Nati nawet tak nie mysl. Jestes super babeczka i na pewno nie jednym wyczynem nas zaskoczysz. Madzia to czeka Cie ostre zakuwanie, ale wiem, ze dasz rade. Robo udanego pobytu na ojczystej ziemi. Malgosiu sciskam Cie. Aga a co takiego sobie zamierzasz kupic na raty?? Frecia jak Ty sie czujesz?? Krysienko gdzie sie podziewasz? Majkak buziaki. Tego sloneczka to i dla mnie troche nalap bo ja jakos nie mam na nic czasu :) Poetka i jak tam w tym szpitalu. Daj znac. Ewa. z ciekawoscia bede czekala na relacje z pobytu w tym osrodku. Kurcze nawet nie mialam pojecia, ze cos takiego jest. Iwonko lepszego nastroju Ci zycze. Jak zwykle nie wymienilam wszystkich, ale padam juz wiec uciekam spac. Sciskam wszystkich. Buzka.
Witajcie kochani ;-) jak sie ciesze ze wzielam dzis wolne, rano wysprzatalam wszystko, rybki zadowolone bo tez porzadeczki im zrobilam taka fajna moja gromadka ;-), zalatwilam ze skarbowka wszystko a tak mi sie nie chcialo stac w kolejce ale luzik mowie do siebie spokoj ucz sie cierpliwosci hehe i az 3 zl musialam zwrocic do kasy skarbowki no na czekolade bym juz miala hehe, polazilam po sklepach i ciucholandach, dziewczyny w pracy odwiedzilam ;-) Troche lepiej mi z jedzeniem ;-), codziennie afirmuje ;-) to chyba tez mnie ratuje ;-). Gruszeczko kochana a chialam wziac wieze na raty ;-) taka wypasiona ;-). Wczoraj wyskoczylam z moim mezczyzna na spacer, pogadalismy i do domciu ;-) ale ogolnie znosnie u mnie jak narazie ;-). Pozdraiwam goraca Wszystkich!!!!!!!! Pani Jadwigo duzo zdroweczka zycze, wiekszej wiary w Siebie i spelnienia marzen tych duzych i malych, pozdrawiam ;-)