Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

...Witam;; ,,,,,Madziu dziekuje za mile slowa,wiem jak bardzo sie wspieramy .ale mimo to nie potrafie myslec pozytywnie za bardzo zranil m,nie ojciec,wiesz co zrobil???,,otoz,,,wczoraj mial emeryture (1160zl_ ) i tak wojowal ,ze on zabiera wszystko i zabral ,,jak tylko poszedl o 9.00 rano to jeszcze go nie ma,postanowilam jedno,ze ja mu napewno nie dam skibki chleba,nie chce go znac,nie obchodzi mnie to, czy bedzie bral leki i co porabia,nadejdzie taki dzien,ze nie wytrzymie i zadzwonie po pogotowie i zabiora ga tam gdzie byl,,,za dobra bylam,ten rozdzial juz zamknelam zwiazany z nim,nie nawidze go.............Boje sie tylko o mnie,zeby choroba nie nawrocila sie ,,,,boje sie tych okropnych lękow i atakow paniki,
witajcie kochani u mnie dzis szał sprzątania wiosenne i smutek bo papuga jedna nam zdechła(samczyk) nie wiemy dlaczego rano było ok wysprzatały dziewczyny klatke i po jakiejs chwili mówie ze je wypuscimy zeby sobie pofruwały i poszły dziewczynki otworzyły klatke i wyszły z pokoju a po 10 minutach poszły sprawdzic czy wyszły a tam jedna fruwa po pokoju a druga lezy juz martwa w klatce nie wiem co sie stało..... teraz pieke ciasto a potem biore sie za drugie sałatke juz zrobiłam bo wieczorem spodziewam sie gosci ma przyjsc moja siostra z rozina i kolezanka ma mnie odwiedzic uciekam kochani pa
Krysiu kochanie zdrówka ,zdrówka ,zdrowka z calego serca z okazji imeinin Ci zycze. Witam wszystkie nowe osoby ,ja mam 37lat i tak jak wy walcze . iwonko kochanie ,wiem takie pisanie dasz rade nic nie da,ale ja wierze w ciebie ! Bo ty jestes naprawde dzielna ,tyle przeszłas i co poddasz sie nerwicy!!!!!!! To co przechodzisz z tata jest straszne i bardzo ci współczuje ,ale to sie kiedys skonczy ,a ty masz dac rade !!! Calą resztę pozdrawiam i zycze milej niedzieli
Witam wszystkich! Tak jak wielu z was również moi rodzice z którymi jeszcze mieszkam nie rozumieją mojego problemu i mówią żebym się nad sobą nie użalał dlatego lubię zaglądać na te forum bo tu tak na prawdę nikt cię nie wyśmieje i nie będzie dawał głupich rad typu weź się w garść. Również chciałbym się dołączyć do życzeń imieninowych dużo zdrówka oraz szczęścia życzę :) Gosiaczek fajnie napisałaś wcześniej że w dniu urodzin ktoś chyba wziął sobie wolne tam na górze też sobie tak często myślę skoro teoretycznie jestem zdrowy skoro badania są dobre to czemu tak fatalnie się czuję. dlaczego tak jestem czemu muszę się z tym męczyć. Chciałbym podać stronkę na temat działania miodu może komuś się przyda http://resmedica.pl/archiwum/zdart19912.html Pozdrawiam wszystkich 3majcie się i nie poddawajcie się :)
Witam kochani Iwonko, ja wiem, że to co przechodzisz z tatą jest bardzo trudne, ciężkie i powodujące wiele stresu, a Ty jesteś dobrą wrażliwą osobą i na pewno to odbija się na Twoim zdrowiu. Ale kochana, nie poddawaj się za bardzo emocjom, trudno, co się stało to się nie odstanie, teraz pomyśl tylko o sobie, żeby znów nie wróciły lęki. Ja wiem, że to łatwo się mówi, ale Iwonko musisz być silna i nie pozwól wrócić chorobie, wierzę w Ciebie kochana. Dasz radę, a los Ci kiedyś to wszystko wynagrodzi, zobaczysz :) Bużka Iwonko. Witam nowe osoby na forum, aż żal się robi ile ludzi cierpi na tą chorobę i to takie młode osoby............ech, szkoda. Ale życzę wszystkim, i nowym i * starym * forumowiczom, żeby jak najszybciej się pozbyli tej wrednej, podstepnej choroby. Freciu, przeczytałam niedawno fajną książkę, polecam * Chichot losu * , nie jest może jakaś bardzo ambitna ( przeczytałam w jeden wieczór ) ale intrygująca :) Novamatic, rozumiem Cię, że jest Ci przykro, że rodzice nie rozumieja problemu, pewnie nie są świadomi tej choroby i dlatego..... Ja już dawno przestałam o niej mówić, nawet nie potrafię, tylko tutaj na forum o niej piszę. Ale np. moja kosmetyczka, do której chodzę już od lat, cierpi również na tą chorobę, opowiada o niej, nawet obraca w żart niektóre sprawy związane z tą chorobą. Ale każdy człowiek jest inny, ja nie potrafię sie na tyle otworzyć. Mnie odwiedziła znów moja dobra znajoma, zasiedziała się i pobyła w mojej głowie, tym razem * tylko * dwa dni, piszę tutaj o migrenie :( W tej chwili już jest w miarę dobrze, ale wczoraj............ech, szkoda pisać. Mam nadzieję, że jutro będzie zupełnie dobrze, musi być :)) Wszystkich bardzo seredcznie pozdrawiam, miłej niedzieli.
witajcie kochani u mnie nerwy siostra była u mnie wypiłysmy po piwku a jak goscie poszły to po jakiejs chwili zadzwonił telefon do meza bo zepsuł sie autobus az za Piła i pogotowie przyjechało po niego i mi go zabrali napewno na noc nie wróci a ja tek nie lubie byc sama tak mi przykro a on tez stał taki smutny oparty o sciane w korytarzu i mówił Boze tak mi sie nie chce a najgorsze jest to ze jak wychodził to pocałował mnie i powiedział pa kwiatku-zawsze tak do mnie mówi a ja juz sobie wyobraźiłam ostatnie pozegnanie i poryczałam sie i nie wiem czy przespie tą noc ide zobacze moze jakis film fajny jest to sie położe i swiatła nie zgasze bo sie juz boje i tak bede czekała na niego pa kochani jutro sie odezwe
Gość Elcias10
czesc kochani u mnie zima na calego.Snieg zimno a do tego wieje mocny wiatr wiec nawet nie chce sie nigdzie wychodzic z domu. Novamatic nie tylko ty masz problem z tym ze cie ktos nie rozumie nasze spoleczenstwo choc w uni jest zacofane pod wzgledem nerwic i nie tylko.Poza tym ten glupi stereotyp panuje nadal jesli chodzisz do psychiatry to jestes swirem......... Krysiu buziaczek i duzo zdrowka ci zycze Iwonka glowa do gory wiem ze takie osoby jak ty sa skarbem bo inny na twoim miejscu juz dawno wyslalby tate nie wiadomo gdzie.Powiedz tak szczeze czy masz czasem choc troche czasu dla siebie ,zeby odpoczac i sie zrelaksowac?Czy masz czas na swoje przyjemnosci? Malenka no i jak ci noc minela?Maz juz wrocil? kochani mimo zlej pogody zycze wam w sercu wiele radosci i slonca ;)
Witajcie! Mam chwilke z rana rodzinka w kosciele. Iwonko Nati tak ładnie napisała do ciebie ,ja sie tylko moge pod tym podpisac. Elcia u ciebie snieg ,u mnie na szczescie deszcz ,zimno ale juz nie sypie. Wiesz Nati ja nigdy nie mialam problemu zeby mówic o mojej chorobie ,jedyny problem moze smieszny to wstydze sie kupowac leki w aptece (no te moje) kilka razy mnie tak zmierzono ,ze teraz kupuje tylko w mojej i nigdzie indziej. Dorotko ty juz w kraju??? Dzis u mnie niedziela na sportowo rano pójde z kijkami ,a potem same mecze w tv ,a ze rodzinka sportowa to ogladamy . Zycze wiosny ,jesli nie na dworze to w serduchach!
Witajcie! U mnie przyznam trochę się pogorszyło, tak jak już wcześniej wspominałam mój problem najbardziej wiąże się ze snem i ciągłym napięciem w ciągu dnia. Wczorajszej nocy ciągle się budziłam i śniły mi się koszmary, dzisiaj już w nocy dostałam drżeń... ale wiecie co... jakoś zasnęłam... ;) Udało się: po prostu powtarzałam sobie- że to minie, ze to tylko chwilowe i ze jak nie prześpię tej nocy to trudno... W jakiś taki minimalny sposób mi się udało:) Nerwica u mnie była taką zmianą o 360 stopni... staram się ciagle uświadamiać jakie błędy popełniłam, ze to się stało... Co było nie tak w moim myśleniu... Gdy już sobie uświadomiłam, ze ją mam cała konstrukcja runęła. Konstrukcja, którą budowałam całe swoje życie. W czwartek kolejna rozmowa z psychologiem, tym razem innym. Mam nadzieje,z e ta rozmowa pójdzie lepiej... Póki co mam nadzieje, że tej nocy zasnę w miarę normalnie:) Fajnie mieć takie forum, mnie też rodzina nie rozumie. Niektórzy mają mnie już a wariatke jakaś... ale przyznam,z e jakoś zawsze uważali mnie za taką czarną owce, więc się tym zbytnio nie przejmuje:) 3 majcie się ciepło... od 21 podobno ma być wiosna prawdziwa:)
Gość krystyna 3
Witam kochani Z całego serca dziękuję za życzenia tu na forum i na g g Imprezka udała się choć na parę godzin nie myślałam o lękach U mnie w dalszym ciągu zima zimno wieje wiatr żeby jak najszybciej ta zima się skończyła Pozdrawiam was wszystkich kochani życzę miłej spokojnej niedzieli
Gość poetka30
Witam wszystkich.eh pogoda paskudna .W krakowie teraz leje i straszne bloto do tego wiatr .na spacerze z psami naprawde zmarzlam . ...mam stacje pogodowa na balkonie to powiem wam ze wahania cisnienia sa takie ze nic dziwnego ze wiele osob ma pogorszenia . ...probuje diety makrobiotycznej czy ktos to przerabial?ziarno moge skubac jak kura ale nic slodkiego zero cukru***nie wiem czy dam rade . ....Krysiu ,fajnie ze milo ci bylo choc troszke na te imieniny. ...malenka ....ja to nawet nie mma za kim tesknic .mam tylko takich w notesie na sex....jak mnie cisnie to zadzwonie i jak pizza z dostawa do domu /straszne/ ....iwona p....nie wiem dokladnie o co chodzi ale domyslam sie ze ojciec naduzywa alkoholu .moj byl alkoholikiem tyle ze nieszkodliwym ,zmarl w wieku 50 lat z powodu powiklan poalkoholowych .normanie w domu trezwial i dostal zawalu domyslam sie ze twoj chyba jednak jest toxyczny .ale nie wiem wiec nie chce urazic.jedno wiem czlowiek musi dbac tez o siebie wiec i ty powinnas zastanowic sie co zrobic zeby dla ciebie bylo jak najlepiej . ....novamantic ..choroba ta dotyka zarowno kobiety jak i mezczyzn w ostatnich latach coraz wiecej mlodych mezczyzn .mowila mi to moja psychiatra ktor jest przerazona faktem ze mlodzi wyrosnieci mezczyzni maja az takie problemy .niech wiec fakt ze jestes facetem nie wywiera na tobie presji ze masz byc mamutem wszystkim zyczonka oby nowy tydzien byl lepszy.
Witam Oj Poetko, oby się spełniło życzenie i ten tydzień, żeby był lepszy. Już mam dość tego przedwiośnia, ni to zima ni wiosna ( zrymowało się niechcący ) , szaro, mokro, wieje, zacina deszczem i w ogóle byle jak :( Moje samopoczucie odzwierciedla dokładnie pogodę za oknem, nie dość, że wymęczyła mnie migrena, teraz jeszcze mam okres, córka chora i ta beznadziejna pogoda..........:( Zjadłam przed chwilą całą wielką paczkę groszków czekoladowych, to tak na osłodę zycia :) Podobno czekolada zawiera endorfiny :) Jak na razie to jest mi niedobrze. Miłego wieczoru.
witam wszystkich w niedzielne popoludnie u mnie pada deszcz ,zimny wiatr ,ponuro ,szaro ,samopoczucie nawet w miare, w tym tygodniu musze isc po leki bo juz koncowka .IWONKO jestesmy z TOBA nie daj sie skarbie wiem ze ciezko ale dasz rade ,dzisiaj kupilam sobie 3 kwitnace krzewy bedzie pieknie .Zycze wszystkim milego popoludnia i spokojnej nocy
witajcie kochani mąż wrócił przed 4 nad ranem ucieszyłam sie jak bym go nie widziała kilka tygodni conajmniej niedziela mineła nam bardzo szybko a teraz mam inne zmartwienie od jakiegos czasu bardzo pobolewa mnie prawa pięta i dzis wyczułam zgrubienie w jednym miejscu zadzwoniłam do mamy i ona powiedziała ze to ostroga bo ona tez mam z tym problem boli okropnie i piecze musze sie wybrac do lekarza na jakies rehabilitacje wiem ze to potrwa ale co robic reszta u mnie po staremu ide zaraz wstawic obiad na jutro potem kąpiel i jak co dzien szykowac sie do pracy pozdrawiam wszystkich i życze spokojnej nocy
Kochani u mnie teraz snieg juz jest go kilka cm ,rano niewiem co bedzie. Tak wszyscy juz mamy tego dosyć ,ale kochani chyba ta gorsza czesc za nami jestesmy juz blizej konca tej zimy .wiec musimy jeszcze troche czasu przeczekac.Ale kiedy patrze za okno to szlag mnie trafia . Nati ja dzis cały zcas czytałam ksiazke ,poczatek byl kiepski ale ,mnie wciagneło.I niedziela minęla .
Gość poetka30
no leje i wieje ze lab chce urwac ale ja jak co wieczor o 22 iej godzine spacerowalam ,choc slota ,i palpitongi ja uprawiam samodyscypline niczym w wojsku godzina ma byc to jest mam taka dobra kurtke ze nie rusza mnie ale wiecie wygladamw niej jak mamuci plemnik..... ....nati jak masz migrene przed okresem to znaczy ze hormony zaburzone ja na to uzywam kremu progesteron i o dziwo od 3 miesiecy mam regularnie i bez tego bolu lba .polecam jesli chodzi o te sprawy. .....jeszce siedze na solarium troszke sie rozgrzeje piszac i spadam tez do spania .jutro odbieram wyniki z tomografii.... .....dobranoc przyjaciele .....niechej wam sie snia sny pogodne i spokojne
Gość matiiaga
Właśnie wróciłam z dworu. Byłam odśnieżyć samochody i jest już prawie cm śniegu w stolicy. Mierzyłam:) Kurcze jutro przymusowe siedzenie w domku. Ciekawe jak ludzie samochodami do pracy powyjeżdżają. A przy okazji odśnieżyłam schody do bloku bo dozorca jest na dochodnym, a ja w zarządzie wspólnoty i jutro bym słuchała od ludzi. Odśnieżałam szufelką bo łopata zaginęła w bloku. A nasz blok dziesięciopiętrowy:) Wiecie co, stwierdziłam że jak bym codziennie tak odśnieżała to pare kilo bym zgubiła, hihi. Tak więc zima wróciła i to w świetnym stylu:) Życzę Wam jutro a raczej dzisiaj super bałwanków:) PApa.