Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie dzisiaj od rana chaos odebrałam wyniki wnusia z morfologi i OB 27 limfocyty ponad normę i szybciutko do lekarza wczoraj bylismy i dzisiaj od nowa ale dostał znowu natybiotyk a dopiero 2 tygodnie temu brał antybiotyk co z tym dzieckiem sie dzieje juz nie wiem U mnie dzisiaj jak narazie odpukac bez lękow ale i tak wiem ze to tylko chwilowe no co zrobić trzeba sie juz do tego przyzwyczaić że nie zawsze jest tak jak by się chciało Dorotko U Ewci wszystko dobrze Amelka rośnie już skończyła 2 miesiące tak że już jest z górki oby tak się chowała jak do tej pory Pozdrawiam serdecznie Dziewczynki wszystkich serdecznie Pozdrawiam ściskam was moje kochane
Witam wszystkich nerwusków serdecznie!!! Majkak55....Afobam mnie nie uzależnił odstawiłam go z dnia na dzień....jednak czasami mam dni gorsze jak każdy i biorę do doraźnie,,,,jednak mam 2 letnie dziecko, nie mam rodziców i muszę sama sobie radzic i to jest dla mnie autorytetem, być może to właśnie jest dla mnie cel w walce z nerwicą :) Pozdrawiam wszystkich:)
witam kochani:) u mnie dzien jak co dzien wróciłam z pracy potem razem z mężem poszatkowalismy kapuche i gotuje bigosiktak uwielbiam a dawno nie robiłam, jestem troszkę w strachu znowu mam jakies plamienia i znowu w kolorze bardzo ciemnego brązu z tym ze teraz nic nie boli a miesiączka przecież niedawno sie skonczyła dosłownie kilka dni temu-martwi mnie to okropnie... a reszta po staremu pogoda typowo zimowa mróz odpuscił ale sniegiem sypie jak w zimie stulecia ale przeciez ma do tego prawo wkoncu to zima kurcze opału zabrakło ponad 3 tony węgla i drzewa i juz koncówka i trzeba dokupic dzis była wywiadówka u moich dziewczynek i nawet jestem zadowolona mąż był i wrócił zadowolony wiem ze są bardziej zdolne ale nie wymagam wiedzą ze robia to dla siebie chociaz miło jest jak idzie sie na spotkanie do szkoły i nie ma zastrzeżen. aby tak dalej to może im w zyciu bedzie ciut lepiej w co szczerze wątpie. to tyle u mnie kochani Nat,Dorotko,Robo,Krysiu,Iwonko,Gruszeczko,Frecia,Majkak,Malna i cała reszta pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze spokojnej i cieplutkiej nocy pa kochani
Cze Artur, ja tak jak Ty, boję się wychodzić z domu ze znajomymi, bo od razu jakiś atak będzie - taką mam myśl...;/ Dziewczyny, doszłam do wniosku, że kazdy atak nerwicy nie dzieje sie bez przyczyny, zaczynam ja poznawac na wylot, mam pewne zmartwienie bo znowu niesprawiedliwosc na swiecie goruje i nie moge tego przezyc, mam nadzieje, ze wyjasni sie to niebawem... :( ja tylko tyle, buziale :* Jadę dzisiaj na zakupy, moze mi humorek poprawia, ale cos mnie brzuch boli nie wiem dlaczego..;/
Gość malgorzata28
Cześć.Mam 28 lat Jestem tu nowa.Nerwicę mam chyba od zawsze.Do tego zaburzenia osobowości i zapadamm na depresję.Podejrzewam także napady paniki.Najgorzej jest w pracy.I właśnie utrzymanie pracy jest dla mnie największym problemem.Te wszystkie dolegliwości nie kwalifikują się do uzyskania renty?
Witajcie nerwuski U mnie jak na razie ok.Ale tej pogody mam już dość . Witam nowych nerwusków przykro mi tylko że tacy młodzi a już musicie walczyć z tą chorobą.Piszcie bo to pomaga ja jestem na tym forum dopiero od 2 miesięcy i mam wrażenie że tu odnalazlam największe wsparcie.Bo jeżeli chodzi o naszą chorobę to trudno o zrozumienie ze strony naszych bliskich . malgorzato 28 na nasza chorobe podejrzewam że nawet l4 nie dostaniesz .Gdy u mnie powstała diagnoza że mam nerwice lekową powiedzieli że jestem zdrowa i zapisali psychotropy Pozdrawiam wszystkich cieplutko ; )
,,,,,,,,Witam serdecznie)***... ,,,,Wczoraj nie pisalam juz wieczorem,poniewaz pozno wrocilismy ja piernicze jakie zaspy byly ,,wietrzysko,,Boze dawno takiej pogody nie bylo..Dzisiaj siedze w domku ,,moi panowie jada na zakupy do Netto ja nie mam ochoty,,jakos dzis samopoczucie nie bardzo,,,ale bez lękow ,,,na 19.00 ide do sasiadki na pokaz poscieli,,posiedze w milym gronie i wypije herbatke i poczusia,,,sasiadka robila swojskie ,,mniam,,mniam,,, ...Krysiu no kurde ,,,Patrus nie dawno dostal antybiotyk i kolejny??,,ale jesli lekarz zadecydowal,,,ciesze sie ,ze Amelka tak cudownie sie chowa,,,usciskaj slodziaki mocno ode mnie.. ...cholera nici z pisania dalej,,,mam gosciiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,,yyyyyyyyyyyyyyyy...buziole dla was,,,
Witajcie! Robo bedzie okey . Kurcze wiecie mam juz dosc łopaty do odśnieżania ,sniegu i zimna ,to było fajne ale na krótko. Kochani dzisiaj mialAM lzejszy dzien ,dziewczynki były w kinie i było naprawde cicho i spokojnie. Nefri odezwij sie . Iwonko u mnie tez zaspy . Teraz 6 lutego mam urodziny dziewczynek ,musze zamówic torty i prezenty wymyslec.A tu kiepsko z kasą ,a urodzinki musza byc. Madziu co cie trapi ,napisz w wolnej chwili . Dobra kochani ide ogladac reczna . Miłego wieczorka.
,,,Dobry wieczor kochane moje iskiereczki,))****...... ......U mnie idzie odwilrz ,hmmm,,juz jest w plusie,,chlapa jak cholera..i jak tu miec dobre samopoczucie ,,Bylam na pokazie poscieli zdrowotnych,,ale nie na moja kieszen,ja mam tylko dwie poduszki jak narazie,,moze kiedys w przyszlosci zbogace sie o wiecej.. ,,,, ,,,,Frecia moj Seba ma tez urodziny w lutym,,,Irek moj od grudnia siedzi w domu,wiec zyjemy z taty emerytury i mojej renty,,,jest nie wiele ,ale w pomoc do nikogo nie pojde,,,zamrazarki mam jak narazie zaopatrzone na zime,,gorzej z oplatami,ale jakos idzie, ...Dorotko pytalas sie o mojego tate,,otoz jest nadal w szpitalu,nie wiem jak dlugo??,,,poki co jestem spokojna ,,on tez czuje sie zancznie lepiej,chociaz ma jeszcze te urojenia ..uzdrawiania,,,Tobie skarbie zycze powrotu do zdrowia,,,napisz jak tam dzisiejszy wyjazd.. ,,,Malenko twoje dziewczyny sa w Seby wieku tak?? 14 lat,,,czy zgodza sie razem,,,moj jest sam ,ale czacha mi dymi,,,,,ma czytac Krzyzakow,i jakos nie idzie mu to,,brak mi slow juz... ...Robo bedzie dobrze,,,trzymam kciuki,,, ...Nati kochana ,,co ta fryzierka ci zle zrobila co???,,,ojjj ,,, ,,,,Madziu i Malgos co u was??? ,,,Matiiago jak zdrowko,,czujesz sie juz lepiej??? ...Gruszko,,,Majko,,,Izo,,,buski dla was,,,, ide sie wykapac,ale jeszcze do was zawitam,,,,buzioki,,,,,,
,,,,,,, ,,,,,Freciu kochanie ,ale zaszalalas z postami,,,,zapas na jutro co???.. .....Malgosiu 28,,,witaj,,,nie sa mi zanne te leki,ale jesli pomoga to musisz brac,,,co do tego vczy na nerwice dostac mozna rente????...nie wiem kochana,napisz wiecej o sobie ,,gdzie mieszkasz,,,,,,,,jaka masz prace,ze czujesz ze masz depresje,,,pozdrawiam.. ,,
Witam kochani Freciu, ale się rozpisałaś......... 5 postów na raz, he he he :)) A uroków zimy też mam dość, chcę wiosny !!!!! Iwonko, to u Ciebie odwilż ?? U mnie było -8 i do tego wiało i wieje dalej, okropna pogoda :(( Ja będę pączusie smażyć jutro :)) Zapraszam :) Krysiu, biedny wnusiu, ale to tak bywa u dzieci chodzących do przedszkola, moja córka jak poszła do przedszkola to mi ręce opadały, ledwo z jednej choroby wyszła już nastepna, nawet leki uodparniające brała. Jedno dziecko zaraża się od drugiego..... A Ty jak się czujesz Krystynko ? Konwalio, ja nie brałam żadnego z tych leków więc Ci nie odpowiem. Przykro mi, że wróciła znów ta choroba do Ciebie, ale to taka wredota, niestety. Oby leki pomogły , pozdrawiam. Madziu, jak zakupy się udały ? Humor poprawiony troszkę ? Dorotko jak zdrówko, lepiej ? Dzisiaj mało nie dostałam zawału, jak zobaczyłam moją córkę. Moja Hania dzisiaj była na kuligu, wróciła bez sanek, ale za to ze spuchniętą o 2 rozmiary większą, i skaleczoną wargą , podrapaną do krwi brodą, pod nosem starta skóra. Ale co tam, było cuuudownie !! - to jej słowa. Nieważne, że sanki pękły na pół i poszły na opał do ogniska, nieważne, że wygląda jak by stoczyła ostrą walkę, ważne, że było super. I to jest własnie optymizm :) Pozdrawiam wszystkich optymistycznie.
,,,,,,,,,Zyczenia urodzinowe dla naszej kochanej Malgosi 1990..... ....*•.¸_¸.•*?¦?*•.¸_¸.•*?¦?*•.¸ _W DNIU URODZIN ŻYCZĘ TOBIE: *•.¸_¸.•*?¦?*•.¸_¸.•*?¦?*•.¸ Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni i każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez cale życie!!! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° …………… ( …… ( ……( …… ( …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________ *”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°•. °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° (•?•°*”˜ ˜”*°•?•°*”˜ ˜”*°•?•*.*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ZA TWOJE .•´,•*´¨)¸.•*¨) ZDROWIE ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°:::: ::::::::°::::°:::::::::o::°::::°:::::: ::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°:::: ...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ......./******........./****.....
Hej Kochane. Freciu, dokładnie, napisze co mi lezy, to mi ulzy... Nie moge z taką niesprawiedliwoscia, chodzi o moja babke dokladniej od przedmiotu pedagogika spoleczna. Zrobila nam zerowke (czyli przed egzamin, jak ktos zaliczy, to egzaminu nie musi pisac), bylam pewna, ze dostane 4 minimum, okazuje sie, ze nie zaliczylam, nie mam pojecia jakim sposobem........ Takim tez sposobem nie zaliczyla polowa roku tej zerowki i dokladnie to samo co u mnie, napisali tyle sie i nie zaliczyla, niektorzy nawet nasciagali i nie zaliczyla. Warto wspomniec, ze babka byla kiedys sprzataczka, a teraz wszystkie rozumy postradala i wielka pani mgr. No i zszokowana bylam, ze nie zaliczylam, ale ok, mysle egzamin ustny, bedzie to nawet lepiej i od razu ocene bede znala. Przychodzi sroda (ta miniona) i dzien egzamu, przychodzimy, a ta zszokowana, ze tyle ludzi na egzamin (jakby nie wiedziala ilu osobom nie zaliczyla zerowki) i mowi w takim razie piszemy. Egzamin mial byc od 10 do 14, stwierdzila w ostatniej chwili, ze pisemny, bo nie ma czasu pytac bo cos tam. Zalosne.... jak tak mozna, zmieniac i jest czas, a ona gada tak, 4 godziny, to duzo, a ja juz po 12 bylam w domu, no i napisalam co wiem, ale czuje ze bedzie zle, gdyz dla niej swoimi slowami jest zle, z ksiazki zle, nie wiadomo czego chce. Mam dobre oceny, a takie cos spsuje mi oceny i znajac zycie, bede miala pierwsza w zyciu poprawke ;((( Ta kobieta nawet na zajeciach jak cos ktos powiedzial swoimi slowami, to mowila, ze zle, przeczytala z ksiazki, a i tak na to samo wychodzilo, wyklady prowadzila czytajac ksiazke, bo sama nic nie umie... no sorry bardzo, jak tak mozna, taka niesprawiedliwosc, w srode juz wrocilam do domu takie nerwy, ze rozwylam sie mamie, no po prostu nie moge przebolec jacy sa ludzie... i przez takie cos jeszcze jakas poprawka zapewne. Co lepsze jest, ja to umiem! super to umiem, tyle razy co juz czytalam to i ooo... masakra jednym slowem, sni mi sie juz to po nocach i poprzez to nerwica szaleje, jak to moja doktor mowi czlowiek wrazliwy nie moze przebolec ze cos jest niesprawiedliwego... i tak u mnie jest. W poniedzialek wynik, ale watpie... watpie... A co smieszniejsze, dziewczyna jedna byla zbulwersowana, ze jak to ona nie zaliczyla zerowki i ta babka z kartka tej dziewczyny z zerowki - sprawdzala w glos jej i mowila co zle, a patrzylam w notatkach, ze zgadzalo sie wiele, wiec ta dziewczyna wyszla, walnela drzwiami, a tej az tak sie glupio zrobilo.... Moja kolezanka, jednego dnia miala ocene z tej zerowki 4, a nastepnego znizona na 3 i o co chodzi pyta tej, a ta mowi, ze ona sama nie wie, ale to nic, ja pani 3 wstawie... ale sie wnerwila, rany. Co za ludzie zyja na tym swiecie.....
Nati, to teraz do Ciebie, zakupy udane, bardzo :)) Kupilam dzinsy i taka tunike rozową dluzsza jakby koszulowa z takim zabocikiem i paskiem, fajniutka i upolowalam tanio dwie fajne apaszki, jedna taka ciemna niebieska, ostatnio bardzo lubie ten kolor, a druga ze srebrna nitka, tez ciekawa, tak, ze troszke mi to humor poprawilo :-) Ja też chcę wiosnyyyy!! Moj kolega ostatnio wstawial zdjecia z wiosny, lata na nasza klase i stwierdzil, ze moze takim sposobem szybciej wiosna przyjdzie... he he. No to ladnie Hania sie bawila, he he he, ale swoja droga co mozna myslec jak sie zobaczylo Ją poobijaną, jakas walke stoczyla z kims czy co...:D Co prawda dzisiaj cieplej, ale snieg co raz sypie, chyba jeszcze dlugo trzeba bedzie chodzic w cieplych ubrankach...:( Iwonka, no wlasnie, taka posciel to zapewne droga, mowisz, ze to posciel zdrowotna, to hmm tak sobie mysle czy dzieki niej lepiej sie spi czy jak... swoja droga musi miec cos w sobie takiego pewnie, bo to nawet pod wzgledem ceny widac na pewno. Małgosia, jeszcze raz 100 lat! :* Dorotko, czy zdrowko juz lepiej?? Robo, pozdrawiam Cie, trzymaj sie tam!!
witajcie MALGOSIU wszystkiego najlepszego z okazji urodzin FRECIU3 TO MASZ SPOKOJ NA PARE DNI wczoraj bylam u lekarza mam zwiekszona dawke leku przy zwiekszeniu dawki to chyba tez nie za dobrze sie czuje kazala mi brac afobam dla uspokojenia tej dawki a do tego dostalam okresu ktory tez mnie wykancza jak sobie radzicie w te dni ? a do tego dostalam strasznych zakwasow bo wczoraj szlam do przystanku pieszo bo takie zaspy i potem do lekarza dosc daleko nie nauczona jestem chodzic bo zawsze maz albo corka mnie zawozili a wczoraj nie mogli tak wiec dzis wszystko sie nalozylo i czuje sie okropnie ROBO pozdrawiac cie trzymaj sie dzielnie MAGDA 1989 pamietam o takiej niesprawiedliwosci jak moja corka studiowala w sumie tez MAGDA czesto miala zal o oceny i traktowanie uczyla sie na politechnice a tam niektorzy wykladowcy nie uwarzali dziewczyn DOROTKO jak sie czujesz KRYSIU gdzie jestes pozdrawiam swieci sloneczko i pada snieg
witam wszystkich .5 lat temu dopadla mnie nerwica. nie bralam zadnych lekow tylko bylam pod opieka psychologa. zle mi bylo bardzo wtedy i udezyla mocno w me jedzenie. nie moglam jesc.koszmar ciagle myslalm o tym zjem czy nie i tak w kolko wiem to takie nakrecanie ale nie moglam zaprzestac.jakos wylazlam z tego okropne to bylo ale teraz czuje ze znow jest wrocila.Mam prace fajna ale stresujaca, z ludzmi ale ja lubie .Wszystkim sie przejmowalam bralam do siebie i znow wrocila.Czy ktos tez ma takie objawy podobne prosze niech ktos odpisze bo ja juz nie moge. poprostu rosnie mi w gardle nie moge tego zjesc i oczywiscie mnostwo do tego lękow doszlo ze sie zbrzydze ze jem na sile itd. Prosze neich ktos odpisze bo ja chyba wariuje.nie jem obiadow kolacji ciezko mi z tym i boje sie. jpodchodze do jedzena z wielka panika.
Witajcie! Ja pierdziele ile tej Freci!!!! Małgosiu ode mnie tez szczere zyczenia ,zdrowia ,radosci ,usmiechu i zero stresu. Madziu przerypane ,bo człowiek sie uczy wie ze umie ,a tu mu baba wyjeżdza,ale ty jestes silna i rade dasz. Iwonko ja tez juz mysle o wiosnie ,opał mam bo bartek całe lato zwozi ,ale teraz te opłaty naprawde spore ,no cóz musimy przepekać. Kochane zaraz cisne tego posta i mam nadzije ze wpisze sie tylko JEDEN RAZ!!! Nati wiesz niewiem czy nie zabronic moim dzieciom kuligów??
Witam to znowu ja Dolaczam sie do zyczen Wszystkiego najlepszego Gosiu :) Magda ja wlasnie skonczylem studia licencjackie i mniej wiecej wlasnie wtedy zaczely mi sie te dziwne problemy :/ chociaz ja mialem w miare lekko gdyz studiowalem u siebie w miescie ale napewno dasz rade Od poczatku lutego bede zaczynal nowa praca w ktorej bede jezdzil samochodem i nie boje sie tego ze nie dam rady tylko tego czy nie bede mial tych zjeb...nych atakow w czasie pracy Kiedys jazda samochodem byla dla mnie czyms bardzo przyjemnym a teraz przed wejsciem do saochodu wlasnie sie martwie czy nie bede mial ataku. Aga ja czasem jem tylko raz dziennie obiad a z rana nigdy mi sie nie chce bo tez mi rosnie w buzi :/ Pozdrawiam wszystkich 3majcie sie :)
Dzięki za słowa otuchy, zawsze zrozumiecie, podeniesiecie czlowieka na duchu... Novamatic, ja jestem na drugim roku i tez studiuje w moim miescie, a dokladniej mieszkam 7 km od miasta, wiec jest dobrze naprawde. No, ale takiej sytuacji niesprawiedliwej jak z tym babsztylem to jeszcze nie mialam. Co do jazdy samochodem, to mysle, ze powinienes sobie myslec w ten sposob, ze jak cos sie zacznie dziac, to przystaniesz sobie autkiem i juz, a poza tym muzyka na maxa i zagluszy wszystko :-) Ja co prawda prawka nie mam, ale juz powoli mysle o tym, z kolei boje sie jak z moja nerwica bede *wyjezdzala* te godziny samochodem przed egzaminem, ale moze kiedys juz bede w pelni pewna i wtedy zrobie. A z praca dasz rade!!!
Gość Małgosia1990
dziękuję kochani że pamiętaliście o moich urodzinach:* I dziękuję za życzenia:* Nie mam bardzo czasu pisać bo lecę do miasta pokupować ostatnie dodatki na jutrzejszy bal. Chociaż szczerze mówiąc to nie chce mi się tej studniówki;/ Kurcze ta zima też mnie już w kurza, bo nie odśnieżają tylko takie wąskie ścieżki wydeptane, tylko gdzie nie gdzie z grubsza odśnieżone. Jak się tak stanie na takiej wąskiej ścieżce to się człowiek zastanawia czy skakać na jednej nodze czy wrócić się do domu po rower:P