Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Toleczka, mi np. bardzo pomagają słodycze przed wiekszym stresem, czekolada dziala uspokajająco, duzo czytalam na ten temat i do mnie tak się ma...;-) Więc myślę, że na każdego coś innego działa :-) pozdrowionka. Małgoś, może irokeza zrób? Ja miałam na dwóch weselach, fajnie włosy podniesione, ładnie wygląda, a i żywego kwiatka miałam doczepionego, na Studniówce też, ładny efekt dodaje dobrany kolorystycznie pod kolorek sukienki, ale to już wedle gustu, kto jak lubi :-)
witajcie moje słoneczka ! przepraszam ze tak dawno sie nie odzywałam ale jak zwykle nie mam czasu prca i ciągle cos ale daje rady... zdrowie jakos ok chociaz ostatnio dawał mi znowu kręgosłup ale to norma seria zastrzyków i na jakis czas spokój ale kiedys trzeba bedzie poddac sie operacji :( ale na razie póki chodze to walczę reszta po staremu Iwonko pytałas jak z zimą u mnie oj przyszła jak bym sie nie spodziewała sniegu ze 2 metry miejscami i mróz do dego ale dobrze ze jest niech wymrozi te wirusy i bakterie brrrrr az mam ciarki ale upałów tez nie lubie za to uwielbiam wiosne wtedy żyje najgorsze to to ze zapowiadaja pod koniec stycznia 35 stopni mrozu w nocy a 25 w dzien wtedy kupuje sobie kalesonki i podkoszulek i to taki gruby na wacie i bede ruszała sie jak bulinek:))) hihi ale sie nie poddam pozdrawiam Was wszystkich kochani bez wyjątku buziaki dla Was do nastepnego razu
Gość Małgosia1990
summer kurde Ty serio masz straszne kompleksy. No aż Ci współczuję. Daj mu spokój. Gdybyś była chłopakiem to bym się nie dziwiła, no zazdrosny, że ktoś ma lepiej. Ale kobieta?? Szok Madziu no właśnie tak myślałam nad czymś podobnym ale bez kawiatka we włosach bo nie lubię, takich dodatków:D No chyba że koronę:P hehehe
Gość krystyna 3
Witam jeszcze raz SUMMER Nie nazywaj mnie adwokatką bo nią nie jestem Denerwują mnie tylko takie osoby które wchodzą na forum nie po to żeby podzielić się swoim problemem zdrowotnym tylko przyczepić się do jednej lub więcej osób i starają się za wszelką cenę wyprowadzić kogoś z równowagi Dziewczyno daj już spokój nie prowokuj do nieprzyjemnej atmosfery na forum Mimo wszystko Pozdrawiam
....Witam serdecznie))**... ..Ja dzis bardzo pozno,,nie dawno wrocilismy do domu,bylismy u znajomych,,,jestem bardzo spiaca ,wiec nie rozpisuje sie za duzo,,,,u mnie humorek dopisuje,samopoczucie jak na razie tez,,,caluski dla was i pozdrawiam..dobranoc......
Gość krystyna 3
Witam w niedzielny poranek U mnie jakoś dziwnie się porobiło z samopoczuciem sama nie wiem jak to nazwać nic mi się nie chce wszystko mnie denerwuje Chodzę z kąta w kąt i płacz mam na końcu nosa tylko nie wiem dlaczego najchętniej przespałabym cały ten podły nastrój robie wszystko na siłę szkoda gadać Iwonko dobrze że Cię humorek nie odpuszcza tak trzymaj Pozdrawiam Gruszko Nie ma się co denerwować Panią S Pozdrawiam serdecznie Freciu Gratulacje dla Martynki zdolna dziewczyna na prawdę Pozdrawiam To na razie tyle kochani życzę wam miłej niedzieli Pozdrawiam
witam wszystkich w niedzielny poranek z samopoczuciem umnie nie najlepiej tez jak KRYSIA robie na sile gotuje rosol ladnie pachnie a mnie ten zapach przeszkadzaboli mnie brzuch zoladek mdli mnie ijeszcze bola miesnie temperatury nie mam chyba po niedzieli zapisze sie do psychologa juz z nia rozmawialam przez telefon w kazdej chwili moze sie ze mna umowic tylko to tak daleko trzeba jechac ale co tam byle cos pomoglo NATI ROBO trzymam kciuki a gdzie jestes DOROTKO CALA RESZTE SCISKAM I PRZESYLAM ZYCZENIA MILEJ NIEDZIELI
witam kochane.ciekawe czy któras mnie pamięta? walczyłam z tym swiństwem i wygrałam a w sercu miałam cel chce miec dziecko i udało sie byłam w ciąży ale Bóg zdecydował inaczej i poroniłam. Teraz straciłam juz siły,na dalsze zycie mam dość. DLACZEGO ... nie wiem przyczyna niby toxoplazmoza. ale dlaczego tyle lat walki ,tyle czekania na oczyszczenie organizmu i na ciąże i taki cios....zycie jest okrutne. POZDRAWIAM was wszystkie i zycze pokonania tej paskudy.
,,,Witajcie)** ,,U mnie zima na calego,bylam z mezem odgarniac snieg,pada caly wieczor,,,samopoczucie roznie,,wczoraj rowniez bylam w lidlu na zakupach,owszem do koszyka nawkladalam towar,ale do kasy mezus stal,,czulam niepokoj wewnetrzny ,wiec wolalam wyjsc do samochodu,,pozniej bylismy u znajomych i sobota w milym gronie zleciala,dzisiaj caly dzien bylismy w domku,ja tylko poszlam do cioci obok, ...od jutra remoncik w domu,hmmmmmmmmm,,,jak ja nie lubie malowania,,,Seby zalozymy nowa wykladzine dywanowa,,i na jakis czas bedzie przyjemnie, ..pozdrawiam,,,buziolki...paaaaaaa...dobranoc...
Witajcie Kochani. Jak po weekendzie? U mnie musze powiedziec, ze beznadzieja. Dopada mnie chyba jakas depresja. Caly czas chce mi sie plakac, nie mam na nic ochoty, najchetniej siedzialabym sama w domu. Chodze nabuzowana, czepiam sie wszystkiego, nawet najmniejszej pierdoly. Juz mam dosc. Szkoda mi moich panow bo cala ta zlos, bezradnosc wylewam na nich:(a pozniej po chwili zasatnowienia dopadaja mnie wyrzuty sumienia, bo oni przeciez nie sa winni temu, ze czuje sie tak podle. Wrecz przeciwnie. To dzieki nim jeszcze jakos sie trzymam. Najgorsze jest to, ze to ja powinnam pocieszac meza i byc dla niego podpora, ale nie moge, nie mam na to sily:( Jeszcze do tego w pracy ludzie wyprowadzaja mnie z rownowagi. To jakis koszmar!!! Majusia bardzo Ci współczuję. Pozdrawiam wszystkich. Buziaczki
witajcie kochani u mnie ciag dalszy czekania na poprawe w piatek minal miasiac jak biore nowe leki i chyba powinno cos ruszyc czy jeszcze troche czekac a jak bylo uwas czy myslicie ze to jeszcze za szybko na poprawe zapisalam sie na 26 stycznia do psychologa teraz jest na szkoleniu u mnie pogoda beznadziejna na plusie 2 stopnie caly snieg z dachu spadl zatarasowal wejscie do domu maz walczy z szufla i taczkami wywozi ten snieg odwilz na calego a nawet siapi deszcz a jak to zamarznie to dopiero bedzie katastrofa pozdrawiam wszystkich gdzie jestescie KRYSIU I DOROTKO a co uciebie ROBO i ROLNIKU zajrze jeszcze na wieczor moze ktos mi odpowie na temat brania lekow po jakim czasie poprawa czy ktos bierze velaxin i spamilan
Pani Bożeno, czy urządzenie o którym Pani piszę dotyczy nerwicy? Bo pierwsze słyszę, albo po raz pierwszy spotkałam się z takim czymś, myślę, że nerwica to choroba wewnętrzna, która z kolei pokazuje swoje pazurki na zewnątrz, że tak powiem. A może ma Pani na myśli inne choroby? Gdyż nie zrozumiałam szczerze mówiąc... urządzenie na nerwicę?? Hmm przepraszam, ale powątpiewam, albo faktycznie jestem w tej kwestii niedoinformowana... pozdrawiam!
Gość Rolnik1973
Witajcie, Majka cierpliwości, u mnie po 4 latach czułem poprawę, lekarz mówił jak gorzej będzie to się zgłosić to coś zaradzi. I teraz wiem że prawdę mówił że w tydzień nie wyzdrowieję. To leczenie dlugoterminowe. A co słychać to minus 5 mrozu i wieje mało łba nie urwie.
Witam kochani Widzę, że ten styczeń to jakiś kiepski miesiąc :( Oczywiście mam na myśli samopoczucie, ja tez mam dołek totalny. Gruszko, życzę Ci jak najlepiej, żeby Ci minął ten kiepski nastrój, i nie pozwól się złapać depresji w sidła. A mąż na pewno znajdzie jakąs pracę, zobaczysz gruszko będzie dobrze. Dziękuję za kciuki :) Majusia bardzo Ci współczuję, mimo wszystko musisz mieć jeszcze nadzieję, jestes młoda i wszystko się może zdarzyć. Życzę Ci wiele dobrego. Freciu gratulacje dla córeczki, zdolna dziewczynka. Małgosiu nie wiedziałam, ze Ty tez miałas taki problem jak mój mąż.....dziękuję za dobre słowo. Majkak55, powinna już być poprawa, zazwyczaj po miesiącu brania tych leków juz powinno byc lepiej. Chyba, że są źle dobrane......... Kompletnie nie ma żadnej poprawy ? Może chociaż troszeczkę jest lepiej ? Jeżeli nie, to tylko wizyta u lekarza i coś powinien poradzić, trzymaj się kochana. Krysiu Ty też coś nie najlepiej, to chyba wszystko wina tej pogody, ale jeszcze troszkę i będzie więcej słońca, i nam się samopoczucie poprawi. Oby do wiosny Kochana :) Iwonko, ja jestem jakiś chyba dziwak, ale muszę Ci powiedzieć, że bardzo lubię remonty :) Zawsze to jakaś zmiana. Ale będziesz miała ładniutko i czyściutko w domku :) Trzymaj się skarbie i pilnuj robotników. Madziu ucz się spokojnie. Ale też rób przerwy na odpoczynek i wtedy luknij do nas :) Robo, wiem, że się denerwujesz tymi badaniami, ale zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, że ty tylko * zwykła * nerwica. Daj znać jak będziesz miał wynik z TK. Trzymam kciuki. Kurczę, ta zima wzięła się na całego a mi już się tęskni do wiosny, do lata...... Dzisiaj w Tesco były hiacynty w doniczkach........to już prawie jak powiew wiosny....a tam...... szmat czasu jeszcze. Ale pomarzyć można. Kochani mimo zimna , pozdrawiam Was bardzo gorąco.
Witajcie! No to mamy odwilż ,wszedzie mokro i brudno. Moje dziewczynki rozpoczęly ferie bójką o 7.30 !!! Wiki nie chciała wstac z łózka ,a martyna koniecznie chciała je w tej chwili zrobić. No moze jutro zaczniemy dzień lepiej. Robo napisz potem mi jak te badanie brzucha. Nefri jak sobie radzisz? Zaczely sie ferie to z kim zostawialaś dzieci? Dorotko buziak dla ciebie! Nati teraz jak juz masz wyniki za sobą to teraz juz mi sie nie stresuj tylko odpoczywaj. Iwonko u ciebie pewnie tez taka chlapa jak u mnie jeszcze chwila i odplynę.