Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

kasiu, kochana, ja wczoraj wieczorkiem lenilam sie z moim m przed telewizorem ;) wlasnie polecial do pracy, wiec wpadlam na chwilke, zanim sie poloze. jakie tak rybki...? ;P nie braly!!! :D zreszta umowilismy sie, ze nawet jakby byly, to ma oddac koledze, bo ja nie lubie wymyslac, co z nimi zrobic ;) jakos po tym paromerck*u nie mam na nic apetytu ... ;( przez caly dzien chodze z gula w zoladku, a nachodzi mnie na zarcie poznym wieczorem. okropnosc ;) nati, kochana!!!!! absolutnie nie miej zadnych wyrzutow!!! za kazdym razem, gdy tylko poczujesz sie gorzej, smialo pisz! w koncu od tego siebie mamy nawzajem :) ja tez nie raz bede w potrzebie. pytalam cie jeszcze na gg, skad jestes, ale pewnie juz sie wylaczylas... mi tez doskwiera samotnosc. niby tylu ludzi wsrod nas, a czasem czuje sie jakbym nie miala nikogo... kochane, caluje mocno. kasiu, nati, krysiu, freciu, malgosiu, magdziu, dorotko, iwonko, maiiaga, gabi i cala reszto, ktorej nie jestem w stanie spamietac ;)
Witam, dzieki dziewczyny, powiem Wam po cichu, ze mam nadzieje, ze chrzestna bede :) U mnie tako, jakos nie najlepiej sie ostatnimi czasy czuje, nogi mnie pobolewaja, ze czasami ciezko chodzic, wiec moja doktorka oprocz pramolanu kazala mi tez brac witaminy B. Ale nie wiem od czego to... niby nie denerwuje sie, a tu o...;/ No bylo lepiej, ale widocznie nie caly czas moze byc az tak oki. Nati, strasznie Ci współczuje, smutno, wiadomo, że przyjaciółka to oparcie, można się wygadać i w ogóle, a na odległość, to już nie to samo...;/ Trzymaj się Kochana, mam nadzieje, ze minie smutek i pojawi sie usmiech. Krysiu, to teraz Ty czekasz, fajnie, fajnie, teraz wnusia będzie mmm :)) Freciu, zdrówka dla Córki!! Dorotko... TRZYMAJ SIĘ, TRZYMAJ SIĘ, TRZYMAJ SIĘ!!! MAM NADZIEJE, ZE W KONCU WYJDZIE SLONECZKO... Małgosia, mam nadzieje, ze jak najszybciej ten stan minie...:(
Witam serdecznie_))** U mnie nadal wszystko ok...chociaz boli mnie oko,hmmmm,,pewnie jeczmien mi sie zrobi,,mezus zakropil mi oczko,ale nadal boli,,,uczucie jakbym piasem miala w srodku,, ,,,,dzisiaj nic ciekawego nie robilam caly dzien,,obijalam sie poprostu,,,wczoraj zaduzo mialam do zrobienia ,hmm,,i dzis len,haaaa,,popoludniu odwiedzila mnie kolezanka,,posiedzialysmy przy kawce ,,bylo wesolo.. ,,,,,Dorotko.... ^^^^^^^^^^^^^^^^ kochanie ,,tak bardzo ci wspolczuje tylu zmartwien,,,wiem ,ze dajesz rade ,ale to jest meczace,,,wszystko sie ulozy i wroci do normy,,,trzymam kciuki..poki co odpoczywaj skarbie..pozdrawiam,,buziolek.. ,,,,Krysiu,,, ^^^^^^^^^^^^^^ kochana super wyszlas na fociach,,ten jesienny spacerek duzo pomaga zapomniec o nerwiczce,,,ciesze sie bardzo,ze dajesz sobie rade ,,,,,tak trzymac,,pozdrawiam,,buska... ,,,,,Nati,,,, ^^^^^^^^^^^ kochanie nie smuc sie z powodu kolezanki,ona cie nie opuszcza napewno na stale,,,bedziecie miec napewno jakis kontakt,,,glowa do gory skarbie nie poddawaj sie tej naszej ,,psiapsiolce(nerwica)...pozdrawiam,,buska... ,,,,Madziu,,,, ^^^^^^^^^^^^^^^^ kochana gratuluje bratanka,,,pewnie slodziaczek z niego co???,,jak ja kocham takie male cukiereczki,,byc ciocia to ogromny zaszczyt,,,pozdrawiam..buska.. ,,,,,,,Malgosia..,,,, ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ kochanie ,,dlaczego takie zle samopoczucie u ciebie,,co sie wydarzylo ???,,,bylo juz tak fajowo,,,,czy chodzi o milosc...pozdrawiam,,,busska.. ,,,,,,,Just,,,,,, ^^^^^^^^^^^^^^^ kochana,,tak byc moze dziala ten nowy twoj lek,,ze nie masz apetytu,,ale pozniej wraca wszystko do normy i apetyt rosnie,,ja po tym nowym psychotropie mam wilczy apetyt,,tyle,ze nie siegam za kazdym razem do lodowki jak czuje glow,nie uwleklabym sie hiiiiii,,,pozdrawiam,,buska.. ,,,,,,Frecia,,,, ^^^^^^^^^^^^^^^ kochanie ,ale mnie rozbawilas ta ,,nutelka***,,przypomnialam sobie jak wcinalam opakowanie przed kompem,,,,haaaaaaaaa,,,ale nie powiem,ze jakbym miala ja ,to mniam,mniam,,,,trzymam kciuki za piatek(podwyzka) zdrowko dla coruni,,,,aha masz nazwe tej herbatki,,,,,La Karnita--BIO--ACTIVE,,,Wyciszenie,,,Melisa+Chmiel+Lawenda...polecam dobry smak i dziala super na spanie...pozdrawiam,,buska.. ,,,,,Katarzynko,,,, ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^kochanie ,,no prosze jaka kompozycja na stole,,pozazdroscic tylko,ja mam winka az 32 buteki,,truskawkowo-porzeczkowe,zlewalam do butelek w poniedzialek,,zapraszam do mnie ha,,,mam racje co do samopoczucia przy takiej pogodzie deszcowej,,tylko lezaczkowac mozna,,pozdrawiam..buska... ,,,,,Gabi,,,, ^^^^^^^^^^^^ kochana ,,,piszesz o rezonansie,to tak jakbym siebie tam widziala,,dokladnie tak samo siie zachowalam jak ty,,,,,,,moj maz byl ze mna i ja krzyczalam ,zeby szybko ze mna wyjechala z tej maszyny,tez ma fobie,,to straszne,ze nie dalam wtedy rade,,musze byc jedynie uspiona lub przy otwartej przeszczeni,,,,hnnnnnnmmmmm..no nie wiem sama,,,jak to bedzie,poki co narazie dam spokoj temu,,,,,pozdrawiam ,,buska,, Nie moge dalej pisac kochani,tam nie rwie te oko,,a przy jedym zdrowym oku nie bardzo sie pisze,,,ide sie polozyc,,pa..dobranoc,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,pozdrawiam pozostale osoby.........
wi tajcie kochani pisze do was pierwszy raz lecze nerwice juz drugi raz w zyciu pierwszy raz 15 lat temu a teraz od lutego tego roku z roznym skutkiem lipiec sierpien mnie puscilo zato teraz czuje sie bardzo zle dzisiaj ide do lekarza boje sie tych lekow choc chce czuc sie zdrowo nie pisalam wczesniej bo poprostu nie umialam corka mnie przeszkolila chcialabym abyscie mnie przyjeli do siebie mam na imie maria
Dzień Dobry! KOCHANI! ;* Dorotko, ja tak sobie myślę i myślę... i jakoś głupio mi jest, że masz tyle teraz na głowie, a ja Cię jeszcze obarczam tą pracą...:( Ale zyczę Ci jak najlepiej, aby w końcu wszystko się unormowało i było jak najlepiej i abyśmy wszyscy zobaczyli znowu radosne posty, tak jak kiedyś... ------------------------------------ Miłego Dnia Wszystkim!! ;*
a tak wogole to witajcie dziewuszki mnie dopadla grypka zolodkowa wiec nie musze wam chyba mowic jak ja spedzilam noc i mam zamiar spedzic dzien:), oczywiscie do pracy nie ide, majeczkop witaj u nas w rodzince(mamy dziewuszki nowa siostre) milego dnia wam zycze buziaczki dla wszystkich p.s iwonko to ktory wieczor rezerwujemy dla nas tzn na winko chetnych zaparszamy :)
Witam Kochani:):* Długo mnie nie było;/ Widze , że nowe osóbki są z nami:) Witam serdecznie :):* Jak u Was z samopoczuciem? i ta pogoda;/ Jdenym słowem przechlapane:/ U mnie raz lepiej raz gorzej:) Jeśli chodzi o zdrowie to nie najlepiej;/ Powiem Wam kochani , że ost spac nie moge budze sie mam jakies leki... chociaz tabletki biore na spanie i tak nie pomagaja;/ boje sie ze cos mi sie stanie... nie wiem leki dziwne powaracaja;/ A juz bylo ok:) Kurcze sama nie wiem czemu tak jest jak sie wali to wszystko! Poza tym juz nie pracuje;/ Zostałam zwolniona! Poniewaz moj szef stwierdzil , że nic nie umiem itd.... Wiecie nie mial wymowki wiec cos trzeba bylo wymyslec! No ale coz juz sie przyzwyczailam! Przykro mi bylo troche no ale co zrobic... Wogole ekipe w pracy mialm beznadziejna kazdy tylko patrzyl na kzdego wrogo i wogole kablowanie itd.... Tak ze z jednej strony sie ciesze ze juz tam nie pracuje ale z drugiej kasa....;/ Studia jeszcze mam... i wogóle;/ No ale co zrobić jak się wali to wszystko! U pawła mojego też nie najlepiej pracuje narazie ale do jutra a potem nic;/ Mowie Wam ze nie jest najlepiej;/ Ale wiem ze niektorzy maja wieksze problemy ode mnie więc jakos musze sobie znimi tez poradzic! :) A co u Was kochani? Zaraz poczytam posty:) Bo mam duyze zaległości:) Pozdrawiam wszystkich buziaki:):*
Cześć wszystkim i tym nowym też !!! U mnie ogólnie kiepsko , i samopoczucie i sytuacja . Wybaczcie , ale nie chce mi się o wszystkim pisać , bo jak zagłębiam się w te wszystkie myśli to jescze większego pier...ca dostaje . Wszystko dotyczy raczej tego samego co zawsze . Gdyby nie dzieci to poszłabym w świat . Pozdrawiam mocno i przepraszam że rzadko pisze .
Witam moje dzielne dziewczynki U mnie dzisiaj troszkę zachwiało równowagą ale tylko na trochę te zawroty dały się odczuć ale po godzinie minęło Witam Majko Albo po prostu Mario na forum Nie przejmuj się ja też kiedyś byłam zielona co do komputera i też córka mnie nauczyła pisz i czuj się jak w rodzinnym gronie jeszcze raz witam Ja dopiero niedawno wróciłam od córci bo dzisiaj cały dzień sama Iwonko Może to jakiś stan zapalny robi Ci się w tym oku musisz iść do lekarza jak nie przejdzie Pozdrawiam Katarzyno No to nie mało Ci się już co przyplątać tylko takie paskudztwo współczuję ci kochana Pozdrawiam Nefrii 77 Co się dzieje kochana napisz będzie Ci lżej Pozdrawiam Dorotko Tak mało ostatnio piszesz napisz jak mamusia się czuje i jak dajesz sobie rade z tym wszystkim na pewno jest ci ciężko z tym wszystkim trzymam Podziwiam Cię Dorotko Pozdrawiam Gosiu 1963 Co u Ciebie ?????????? To na tyle kochani idę jakąs kolacje zjeść Pozdrawiam wszystkich serdecznie Magdziu 1989 Jak tam maleństwo bratowej widzialaś już maluszka ? pewnie jest słodki Pozdrawiam Dagmarko Fajnie że się odezwałaś a pracą się nie martw napewno coś znajdziesz Pozdrawiam
Witajcie !* Iwonko tez mam jeczmien ,hihi ,moze przez telefon cie zaraziłam . posłuchajcie dzis moja szefowa przyszła i oznajmiła ze od nowego miesiaca pomysli co z ta wieksza kwota za utargi . Ja zapytałam sie dlaczego ie od tego miesiaca i usłyszłam , ze jestem beszczelan ,ze 400 zł utargu to nie jest dobry uterg ze za siedzenie i czytanie 30 zł na dzien to i tak duzo ze wiedzialam gdzie ide za jak ona widzi jak czytam ksiazki ( w przerwie to ja szlag trafia) ze nie mam prawa dyktowac jej kiey jest dobry utarg. Kochne moje ide tam jurto bo boje sie ze jak bede zime w domu to wszystko wróci ,zreszta lubie tam chodzic , Trzy sklepiki w moim 400zl utargu ,nieiwme jak w innych ,ale jak uslyszalam jak jejciezko.... Szkoda za niemam duzej szafy schowala bym sie do niej . Witam nowe dziewczynki ,buziaki . Iwonko co na ten jeczmien ?
witajcie kochani Frecia3 ja tez weszłam tylko po to na kompa zeby poskarzyc sie wam co dzis odkryłam za kazdym razem jak szefowa idzie do domu to robi sie oikropnie zimno i doszłam to tego ze wyłącza ogrzewanie a to jest gazowe chciałam na te dwie godziny sama sobie podkrecic ale nie umiem tego włączyc a portem beda pretensje jak ktoras naprawde powaznie zachoruje juz jedna była na zwolnieniu lekarskim bo nerki ja bolały a mi przeszedł ból ucha ale zaraz powróci nogi mi skostniały ze jest mi do tej pory tak zimno ze ide zaraz pod kołdre nie moge sie rozgrzac i co robic powiedziec jej o tym? reszta po staremu pozdrawiam wszystkich i witam nowe osoby
Hej kochani:):* Ale pogoda;/ az sie nie chce z domu wychodzic:) Dzis mam rozmowe o prace ale i tak wiem , że nic z tego nie bedzie:) No ale trzymajcie kciuki:) Krysiu jak sie czujesz? Wiesz te zawroty to pewnie w jakimś stopniu są spowodowane tez tą pogodą;/ Mam nadzieje kochna a, że dzis jest lepiej:) Małgosia co to za jakieś sprawy miłosne? Co się stało kochana? Wiesz co Ci powiem , że ja tez juz troche przeszłam i raz juz miałam taki wielki zawód miłosny, że myślałam , że juz nikogho nie pokocham .... słuchja jak chcesz pogadac służe pomocą:) to moje gg 9259533 :) nefri to prawda wygadaj się napewno to w jakiś sposób Ci pomoże:) Iwonko współczuje Ci tego jęczmienia Kurcze może złoto sobie przyłóz na niego Ja tak robiłam...i mi pomogło:) Frecia wiesz co Ci powiem , że nie przejmuj się może miała po prostu Twoja szefowa zły dzień:) Nie dziiwe Ci się tez bykm poszła to bhuyle jakiej pracy byle w domu nie siedziec:) melnka ciekawe , kiurcze może rzeczuywiscie to jej pomysł ztym skrecaniem ogrzewania, wiesz co nie wiem ale ja bym poczekala jeszcze teroche a jak nadal tak bedzie to bym powiedzila delikatnie ze jest zimno i czy mozna byloby troszke to ogrzewanie przykrecic :) tak ze trzymam kciuki za Ciebie:) Madzia a to nie wiedziałam, że dzidzia macie:) Takie szkraby są kochane:) pozdarwiam wszytskich:):*
Witam :) Daguś, a tak, bratowa we wtorek urodziła niunia :)) Krysiu, jeszcze nie widziałam, bo bratowa rodziła w Lublinie, czyli tak do 2 godzin drogi ode mnie i nie miałam jak pojechać, dzisiaj bracia pojechali :) No i niunio dostał żołtaczki, stad tez przedluza sie ich pobyt tam... Kochani, bylam wczoraj u znahorki, glownie z nerwica oczywiscie, nie wiem czy dobrze zrobilam, od dawna chcialam isc, tato tez byl, niesamowita kobieta, na czwratek mam znowu, bo weszlam to zapytala czy okres mam od razu, a ja, ze tak, i wiele mi nie zrobila, tylko plecy mi tak rekami jakby masowala nie wiem i glowa mi machala tak jakby, ze koscie strzelaly i stwierdzila, ze bez czapki chodzilam, to prawda w czapce zaczelam chodzic dopiero w tamtym roku ;/ tak to kaptur jedynie. Wiecie co, moi znajomi maja podzielne zdania na ten temat, ale to nie wrozka, ja jestem wierzaca i z tego co wiem, to księża mowia, ze do wrozek nie powinno sie chodzic, nawet w wieczornej modlitwie przeprosilam Boga ze bylam i, ze jeszcze raz pojde, ale ja chce wszystkiego sprobowac, moze sie uwolnic :( Dowiedzialam sie tez, ze od pramolanu nerki moga mi wysiasc i mowila, ze powinnam brac lek, cholerka zpaomnialam nazwy i nast. razem zapytam o ten lek i brac go na noc... Nie jest tak, ze ja tak wierze w to wszystko ogolnie, ale wiem, ze tak moze byc i troszke w kropce jestem. A ten pramolan buiore, a i tak go nie oczuwam, wczoraj wrocilam w lux humorze, taka opanowana, ze Wam mowie, ale wieczorem nerwy wyszly, bo stresowalam sie chyba ta wizyta. Tato wszedl i od razu powiedziala, ze Jego wszystkie dolegliwosci to od chorej nerki i to prawda, bo tak jest, bo mial badania... no duzo by opowiadac, co sadzicie o tym, czy tez kiedys probowaliscie? Ja mysle, ze takim znahorom, to Bog dal taki dar, slyszalam o wielu chorobach, dolegliwosciach, ktore ta Pani wyleczyla, nawet kamienie ktos potrafil zwymiotowac... to prawdziwe historie, b o Taty kolezanka Nam ją polecila, a ta Pani jest Bialorusinką i ponoc pracuje przy lekarzach tam u niej wlasnie. Niektore rzeczy stwierdzala tak, jakby mnie znala... naprawde bylam zaskoczona, nie wiem, czy moze wyleczyc moje nerwy, ale moze warto probowac... Co sadzicie?
Gość Małgosia1990
Witam. No kochane dzisiaj troszkę więcej do Was popiszę bo ostatnio opuściłam się w pisaniu. No ale to raz z braku nastroju a dwa z braku czas, ale cały czas o Was myślę. W końcu weekend bo już dość miałam tej durnej szkoły. Tego co wymyślił tyle materiału w programie nauczania udusiłabym chętnie gołymi rękami:D No ale z drugiej strony w weekend święto zmarłych i szczerze mówiąc bardzo nie lubię tego święta. Na temat moich rozterek sercowych nie będę się wypowiadała bo to brak słów. Mam pecha w miłości i tyle. Madziu ja jak pamiętasz kiedyś byłam u bioenergoterapeuty i oni jakby czytają w myślach. Bo on powiedział wtedy do mnie że mimo,że nie wierzę w jego dar to kiedyś uwierzę. I wogóle zaskakiwał mnie tym co mówił a ja właśnie tak myślałam. Nie wiem może telepatia:P Maleńka mogę Cię pocieszyć, że moja siostra pracuje w małej kwiaciarni. I szefowej szkoda na założenie ogrzewania i zresztą na większy grzejnik to siedzą pracownice przy małym grzejniku. A teraz w taką zimnice na dworze za kwiaciarnią robią wiązanki od rana do wieczora bo w środku nie ma miejsca a zresztą w sumie w środku nie jest o wiele cieplej. W zimę to para z buzi leci jak się stoi w tej kwiaciarni. Dagmarko no ja niestety mam bardzo wielkiego pecha w miłości. Nie wiem może kiedyś los się do mnie uśmiechnie. A na gg na pewno napiszę do Ciebie:) Dorotko co u Ciebie?? Jak Przemek?? Krysiu kochana buziaczki;*