Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie :) Dorotko, bardzo się cieszę, że będziesz mogła mi pomóc, bardzo :) Pomyślałam, że napiszę wszystko może w wordzie jakoś na dniach i Ci prześlę, jeszcze dokładnie dowiem się żeby czegoś nie przeoczyć :) Ale już z góry dziękuje ;* ----- Wczorajsza impreza bardzo udana, z grupy było raptem około 10 osób, ale osoby,i super było, wróciłam koło 1, gdyż dzisiaj miałam jeszcze ćwiczenia :) Fotek narobiliśmy, dzisiaj wstawię, nie mogę się oprzeć ich nie wstawieniu :P :)) Więc zadowolona jestem, co prawda, gdy wróciłam to strasznie ręce mnie bolały i takie nerwy mnie opętały troszkę, myślę, że to wszystko wyszło po tej imprezie, bo też jakoś nią sie stresowałam i tymi tłumami, ale dałam radę i to najważniejsze!!! :))) ----- Ewa, naprawdę śliczna ta Twoja chrześnica :)) Buziaki!!
No wesoło to się nie zapowiada ze mną. Dzisiaj wylądowałam w szpitalu, bo trzecia doba bez snu i ten oszmarny ból tak mnie zdołowały, że od siódmej rano dostałam takie ataku płaczu i wycia z bólu, że mąż zawiózł mnie do szpitala. Trafiłam na tego samego neurologa co na początku i powiedział że raczej bez operacji się nie obejdzie. Dał mi dwa zastrzyki w dupkę : tramal 100 i ketonal 100. Jak mnie zakręciło po nich w głowie to leżałam na izbie przyjęć prawie godzinę. Ale ból tylko trochę się przyćmił, ale chodzić i tak nie mogę. Nie wiem jak wytrzymam do środy. Nic nie jem bo na widok jedzenia mnie mdli. Wogóle wszystko do dupy. Buziaczki.
Witajcie! Dzis sobota i u nas cisza. Moja wiki odchorowuje ten angielski,tzn nie moze zasac i wciaz sie martwi. Tysiace pytan typu ,mamo jak dostane trzecia jedynke. Wiecie lekcji w gimnazjum jest max ,jest około 14 przedmiotów ,czasem jak przyjdzie z lekcjami to jej pomagam ,wczoraj robiłam plakat o kasi Nosowskiej ,temat był ulubiona wokalistka,ale tego jest naprawde cała masa. Wiec Małgos dobzre cie rozumiem z tym zakuwaniem do matury . Ale z drugiej strony ,kazdy z nas to przeszedł ,wiec jak mus to mus. Dorota tak sie ciesze ze mama lepiej !!!!! Dzisiaj byłam w Poznaniu mam 20 km do miasta trasa szybkiego ruchu i drzewa maja tearz piękne kolory ,było naprawde super jak jechalismy . Nati ja teraz czytałam *P.S kocham cie * bardzo mi sie super czytało ,teraz musze cos cieższego zeby nie zejsc na psy ..... Miłego odpoczynku!
Witajcie kochani :) U mnie od dzisiaj już taka prawdziwa jesień, ale taka brzydka, pada, zimno, obleciały mi wszystkie liście z winobluszczu a były w takiej pięknej czerwonej barwie. Ale za to róże kwitną jak szalone, nawet sobie nie wyobrażacie, połowa października a u mnie raj różany :) Ale to też tylko kwestia czasu..........i róże też opadną.......och. Freciu ja też czytałam *P.S. Kocham Cię* i byłam na filmie, tym razem się nie zawiodłam, film jest przecudny :) A ja teraz czytam mało ambitną :)) ale za to bardzo ciepłą i pełną humoru książkę polskiej autorki K. Michalak pt * Zachcianek * , pierwsza część to * Poczekajka *. Naprawdę fajnie się czyta ale też mam tak jak Ty, że po takiej lekturze szukam czegoś bardziej *ratującego* mój mózg hi hi hi. A jeżeli chodzi o ogrom nauki w gimnazjum to już to przerabiałam, faktycznie jest tego bardzo dużo. Ale Freciu pocieszę Cię, że to kwestia czasu, przejście z podstawówki do gimnazjum bywa ciężkie ale będzie dobrze, z angielskiego daj ją na korepetycje i podciągnie napewno. Dorotko, dzięki Bogu, że z mamą lepiej. Życzę Ci, żeby już wszystko potoczyło się dobrym torem. I dbaj o siebie :) Krysiu coś nic się nie pokazujez na forum, jak tam zdrówko ? Iwonko Ty też coś nas zaniedbujesz ? Jak tam imprezka osiemnastkowa ? Matiaga wsółczuję Ci, wiem jaki to ból i jak ciężko to się leczy, moja mama na podobne problemy leczy się już 3 miesiące, i konca nie widać :( Zdrowia życzę. Madziu, cieszę się, że udał się wypadzik ze znajomymi :) Och, ale zmarzłam pisząc tego posta ! Wprawdzie napaliłam w kominku ale chyba za późno i się nie nagrzało. Ja chcę lato !! Pozdrowienia dla wszystkich :)
Witam wszystkich i nowe osoby też Ronin i Doda tu będzie wam dobrze. Ewka chętnie bym pogadała na gg ale narazie to mam straszny kocioł Krysiu i Iwonko co u was? Dorotko jesteś super dzielna,a jak panowie już zdrowi?Brawo dla mamci silna z niej kobieta i dzięki Bogu że nie ma poważnych następstw po wylewie.Zyczę wam wszystkiego dobrego. Freciu masz racje te testy i program nauczania są okropne,dzieci mają nie potrzebny stres. Małgosia1990 głowa do góry wszystko będzie ok tylko troche więcej wiary w siebie ;) Madzia1989 widze że ty też na pełnych obrotach,ale to dobrze bo masz myśli zajęte.Trzymam kciuki za Twoją bratową aż sama jestem ciekawa jak jej się będzie rodziło. Żaba przestań gadać głupoty tylko pisz o wszystkim po to jest to forum ;) Matiiaga strasznie mi przykro że tak sie męczysz i cierpisz mam nadzieje że bedzie dobrze i że zaczniesz sie uśmiechać. Pozdrawiam wszystkich. Dlatego jestem żadziej na forum bo dużo mam na głowie i spotkało mnie kilka przykrych sytuacji więc nie zawsze ta wena twórcza jest
Witam serdecznie ;) Jakoś dziś mnie naszło na przeglądanie forum i innych stron poświęconych nerwicy, ach jakos mnie naszło by znalesć cudowny lek na te chorobę ale widzę że wszyscy mamy podobnie ....że nasze życie nie jest idealne...Ja choruje już 12 lat sama nie wiem jak to wytrzymałam i wytrzymuję...mam rózne dni czasem te lepsze kiedy chce sie tańczyć a czasem te kiedy chce się zamknąć i nie pokazywać światu...ale walczę. Dziś jest mi dobrze nawet mogę tańczyć ha ha jutro? nieznane... POZDRAWIAM WAS KOCHANI będe zaglądać :)))
Witajcie kochani Och, coś słabiutka frekwencja, i dzisiaj i wczoraj, chyba będę pisać sama ze sobą hi hi hi. Witaj Ewciu, fajnie, ze napisałaś, i fajnie, że dzisiaj Ci się chce tańczyć, oby częściej były takie dni. Tak to już bywa, że raz jest cudownie, a drugi raz brrr okropnie, a trzeci raz ani fajnie ani źle, tak sobie :) U mnie dzisiaj tak sobie. Elcias pozdrawiam Cię :) No kochane dziewczynki, zaglądnijcie.............no........
witajcie kochni dawno mnie tu nie było bo miałam remont całego mieszkania i musiałam odłączyc wszystko czyli komp tez był gdzies w kartonie ale juz go mam dzis wracam do pracy ide na 12 do 20 tak mi sie nie chce a jeszcze nie mogłam spac do 3 nad rnem a o 6 juz byłam na nogach tak ze moze 2 godziny spałam jestem zmeczona cholernie. narazie u mnie po staremu postanowiłam isc na ta wizyte do psychiatry 14 pazdziernika mam zadzwonic moze to ze nie moge spac tez jest tego przyczyna i moze faktycznie nerwica powraca do mnie ide niech juz dzieje sie co chce.:( uciekam kochani odezwe sie napewno nie długo pozdrawiam wszystkich i zycze miłego dnia bez deszczu bo u mnie niestety pada papa
Witajcie :) u mnie pada i zimno brrr, zaraz muszę wyjśc po dziecko do szkoły,... Dzis czuję sie nijak sama nie wiem czy bedzie to dobry dzień czy znowu mnie cos najdzie..tak bardzo chciałabym nie skupiać sie na sobie..niby tyle roboty dookoła a ja tylko myślę żeby nie chwyciła mnie ta nerwica i pewnie tak ją wywołuje...czasem czuje sie jak stara babcia której wszystko dolega i wszystko boli...tak bardzo chciałabym być zdrowa. I znowu dziś spotkanie w kościele ma córa a ja od rana wymyslam kto z nią pójdzie bo ja? nie potrafię... pozdrawiam kochani miłego i spokojnego dnia :*
Witam kochani Nie było mnie kilka dni na forum bo samopoczucie nie najlepsze wszystko zganian na to przesilenie jesienno------- zimowe zresztą już sama nie wiem Wszystko mnie denerwuje jestem jakaś taka do dupy nawet do komputera nie chce mi się usiąść nosi mnie sama nie wiem czego chce nawet małżonkowi się obrywa o głupstwa Ale mam nadzieje że to wszystko minie Oby Pozdrawiam was kochani Posty przeczytam jak mi troszke minie to coś sama nie wiem co Buziaczki dla wszystkich
Witam ponownie...dzień jakoś mija obiad ugotowany itd. jeszcze chętnie bym się zmęćzyła jakimś spacerem bo to rzeczywiście dobrze robi przy nerwicy...ale tak leje i wieje od morza brrrr mam pytanie czy też czujecie sie tak strasznie zle już tydzień przed okresem bo ja jestem niedowytrzymania nosi mnie, mam zawroty głowy, uderzenia gorąca normalnie menopauza ha ha ale na to mam jeszcze dużo czasu itp może macie jakiś sposób na lepsze samopoczucie . Z nerwicą cięzko ale z napięciem przed miesiączka i nerwica to już niedowyrzymania . pozdrawiam popołudniowo :)
Witajcie! krysiu te złe dni ,mina i bedzie okey! Elcia ja na 7 dni przed okres po pierwsze wciaz jem..... Po drugi mam tez gorsze samopoczucie ,własnie jestem w takim momencie i po pracy wszyscy dostali ochrzan. Dorotko co u ciebie. Pogoda u nas tez fatalna ,a tydzien ma byc jeszcze gorszy. Nati drugi odcinek podobal mi sie bardziej . Malenka teraz masz juz pięknie w domku,mozesz odpoczywac.
żaba - no u mnie to samo :(( ostatnie dni to jedna wielka masakra... umowilam sie na jutro z psychiatra - przelozylam to z 27 pazdziernika. albo to wlasnie to cholerne przesilenie, albo te cholerne leki nie dzialaja, albo nie wiem juz co... serce mnie pobolewa i tak nierowno bije. czasem tak kilka razy szybciej i mocniej zabije, pozniej sie uspokaja....a mnie to wyprowadza z rownowagi. zezarlam juz caly afobam (opakowanie przez poltora miesiaca) i hydroxyzine i nie dalabym rady czekac na kolejna wizyte. musze chyba zamienic na cos innego ten coaxil, bo nie widze specjalnych efektow :((( nie bede wam tu smecic, bo od wszystkiego chce mi sie ostatnio plakac. w domu tez masakra, on juz chyba dlugo ze mna nie wytrzyma w takim stanie. jak to wszystko w praniu wychodzi. cholerny egoista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katarzynko - dziekuje, ze myslisz o mnie i pamietasz... to naprawde dla mnie taka mala iskierka radnosci. ku...wa, znikad wsparcia :( jakos mi sie tak narobilo w zyciu, ze nie narzekam na nadmiar znajomych... tak mi potrzeba jakiegos ramienia, zeby sie wyplakac i ukoic smutki. podalabym ci jakos swoj numer, bo nie mam sily tu pisac, ale nie wiem jak... wszystkich pozdrawiam bez wyjatku! pa
Hej kochani U mnie też dzisiaj byle jak. Nie dość, że pogoda wredna to jeszcze ciche dni z mężem, żyć nie umierać :( łzy na zawołanie, smutno, i wogóle do niczego........... Ewcia ja mam to samo przed miesiączką, nie lubię tego stanu. Z tego co piszesz, wywnioskowałam, że mieszkasz nad morzem, to faktycznie tam wieje. Ale za to w lecie masz fajnie :) Krysiu współczuję Ci, też tak teraz mam, ale to ta pogoda tak na nas działa. Musimy jakoś przeżyć tą jesień. Trzeba się wspierać na forum i może jakoś damy radę. Trzymaj się słońce :) Freciu, nie oglądałam drugiego odcinka, kurczę, nie mogłam, a tak chciałam. Ani powtórki dzisiaj nie miałam jak, może gdzieś na necie poszukam i oglądnę.... Maleńka ale lubię takie mieszkanko po remoncie i jak już wysprzątane.........super. No a gdzie pozostałe kobitki ?? Zapadłyście w sen zimowy czy co ??
Justynko minęłyśmy się postami. Kurczę, dziewczyno tak mi Cię żal i tak Cię doskonale rozumiem. Dobrze robisz idąc do lekarza, skoro minęło już więcej niż miesiąc i nie ma poprawy to widocznie nie idziesz na ten coaxil. Trzymaj się skarbie, i jak Ci ulży to sobie popłacz, to czasami pomaga. Jak byś chciała pogadać to mój nr gg 5012590 Trzymaj się, pójdziesz do lekarza i napewno coś zaradzi, głowa do góry.
Hej dziewczyny ;) Dzień jakioś minął...a noc to uwielbiam wtedy śpię jak kamień i nie muszę mysleć....taka wtedy jestem wolna... trochę serce mi dziś przyśpiesza ech wzięłam propranolol więć musi byc ok....tak narzekamy a co będziemy robic na starość? czy w waszej rodzinie też były przypadki nerwicy? pozdrawiam i słodkich snów....
Ewcia Tobie to dobrze zazdroszczę Ci morza ,ja mieszkam w górach i nie polecam tych wspaniałych skoków ciśnienia.Góry to tylko dla osób z mocnym sercem.A mnie to kołatanie pompki powoli zaczyna wykańczać.Pozdrawiam wszystkich chorych na tą wredną chorobę.Wyleczymy się !!!!!!!!!!!wiem o tym!!!! 39 letni facet i zamiast zyć pełnią życia to tylko zastanawiam się nad swoimi objawami.Do bani to wszystko.
Dobry wieczor kobitki Jak mowi moj syn Jedyna boska:) justy glowa do gory, a chlopa.... niech idzie na szczaw egoista, a co tym razem mu sie nie podoba? po drugoe juz mam numer gg tak jak mi poradzilas zalozylam i poddam Wam jutro bo wpadlam dzisiaj na chwilke.NIE mam na nic czasuu.moja pracownioca jest w ciazy,wiec ja odwalam cala robote za dwie, w dodatku maly jest chory, maz pracuje a tesciowa nie ma sily zeby zajmowac sie wnukiem;(, jesli chodzi o samopoczucie to na wyjezdzie bylo super, a teraz ta pogoda ehhh, duzo osob na nia narzeka moja kolezanka tez ma bardzo ciezkie dni.Justysku ja mam wiecej czasu w wekend wiec sie zlapiemy jakos, dorotko jak mama sie czuje? pozdrawiam was wsyztskie nati,frecie,gabi i oczywiscie was kochane dorotki i justyski.