Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani witajcie Przepraszam ,że nie pisałam ale dopadły mnie problemy i sporo załatwiania z tym miałam Może w wielkim skrócie opowiem Wam co się stało: Sobotnie dożynki rozpoczęły się mszą św. o godzinie 15-tej. Ja na miejscu byłam już grubo przed południem aby dopracować szczegóły związane z dekoracjami. Sama impreza byłam rewelacyjna. Przybyłych gości było niesamowicie dużo--co niektórzy liczą ,ze na wet ponad 3 tysiące .Jak na zwykłe gminne dożynki to niesamowicie dużo osób. Program samej imprezy --rewelacja. Walki rycerskie, Jazda konno,wesołe miasteczko,harleyowcy ze swoimi maszynami ,którzy przewozili chętnych,różne konkursy,super nagrody. Wszystko to działo się do godziny 21-ej a następnie rozpoczęto zabawę taneczną pod gołym niebem. Pojechałam się przebrać do domu no i dotarłam razem z mężem na tą potańcówkę. Około godziny 24-tej. ,jeden z uczestników zabawy zasłabł.Przyjechało pogotowie,zrobiło się zamieszanie no i najprawdopodobniej w tym czasie pozbyłam się torebki---a właściwie jej zawartości. Torebka wisiała na swoim miejscu więc nic nie podejrzewając bawiłam się dalej. Gdybym wiedziała ,ze skradziono mi cenne rzeczy to zgłosiłabym to natychmiast policji ,ponieważ. było ich na terenie imprezy sporo i dyżurowali do 4 rano. Po powrocie do domu gdzieś około 3 rano wzięłam kąpiel i cała zadowolona położyłam się spać. Rano obudziłam się dośc wcześnie ,wypiłam herbatę aby na czczo nie brac leków.Leki miałam w torebce więc chcąc nie chcąc sięgnęłam po nią i dosnałam szoku. Został w niej tylko parasol ,notes ,jakieś pierdoły mało istotne i kosmetyczka. Zabrakło natomiast ,portfela ,aparatu cyfrowego z kamerą i perfum. W portfelu miałam zaledwie 90 zł , dowód osobisty, kartę mastercard i fakturę za zakupy w black red white dla klientki. Sam aparat kosztował około półtora tysiąca a w dodatku był mojego syna. W niedzielę z samego rana pojechaliśmy szukać zguby .Na boisku było sporo ludzi ,którzy porządkowali teren po imprezie ,sami znajomi ale nikt niestety nie widział tych rzeczy. Mało tego ,zgłosiły się jeszcze kolejne osoby pokrzywdzone w ten sam sposób co ja a w rowie na terenie gdzie była zabawa znaleziono pusty portfel lecz nie mój.Podejrzewamy ,ze złodziej go opróżnił i wyrzucił . Zaraz potem pojechałam na policję.Siedziałam ponad 4 godziny. Resztę już sobie możecie wyobrazić. Kupę nerwów i straszny żal,że akurat mnie to spotkało. Dzisiaj jadę na komisariat tylko nie wiem po co bo wczoraj po południu dostałam tel. ,ze mam się zgłosić osobiści. Kochani na razie tyle. Nie przeczytałam postów ale je nadrobię. Sciskam Was mocno Buziaczki:))
Do Krystynki Z okazji urodzin życzę ci aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach, były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy, nie zakryły chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, radość i i miłość były przeznaczeniem Twych dni! Buziaczki:))
Krysiu! wszystkiego najlepszego :))) duzo zdrowka, pociechy z pociech i spelnienia wszystkich marzen! juz sie nie moge doczekac, az te leki zaczna dzialac, jak powinny... bo wlaz kiepsko, a tu miesiac juz zaraz bedzie. freciu :D no u mnie z ubieraniem faktycznie latwiej, cwlopaki z powodu sporej roznicy wieku raczej sie nie tluka, ale tez przysparzaja sporo uciechy! ;) małgosiu ... hehe ... a co? ;P dorotko - wpoczlczuje ... :( nie dosc, ze strata materialna, to jeszcze zalatwianie i do tego swiadomosc, ze ktos ma nasze rzeczy przyprawia o dreszcze ;( brrr... caluje. pozdrowienia dla wszystkich! :)
DLA KRYSIEŃKI _____________ ´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶ ´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶ ´´´´ ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´´´´´´´´´¶¶¶¶ ´´¶´´´´´´´´´¶¶¶ ´´¶¶¶´´´´´´´´¶ ´´´¶¶¶¶´´´´´´¶ ´´´´¶¶¶¶¶´´´´´¶ ´´´´´´´´´¶´´´´¶ ´´´´´¶¶¶´¶´¶´¶ ´´´´¶¶¶¶¶´´¶´¶ ´´´¶¶¶¶¶¶´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶ ´´´´¶¶¶¶´´´´¶´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶ ´´´´´¶¶´´´´¶´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶¶ ´´´´´´¶´´´¶´¶¶´´´´´´´¶¶¶¶ ´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´¶¶¶ ´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶ ´´´´´´´´´¶´´´´´ ´´´´´´´´¶´´´´´ ´´´´´´´´¶ ´´´´´´´¶´´´¶¶¶¶ ´´´´´´¶´´¶¶´¶¶¶¶¶ ´´´´´¶´¶¶´´¶¶¶¶¶ ´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶ ´´´´´¶´´´´´´¶¶¶ ´´´´¶´´´´´´´´¶ ´´´´¶ Krysiu moja najdroższa W dniu Twojego święta składam Ci najserdeczniejsze życzenia: * Zdrówka * Radości * Ciepła rodzinnego. * Miłości * Spełnienia marzeń * Uśmiechu na twarzy * I tego wszystkiego ,czego pragniesz Całuję Cię mocno ----bardzo żałuję ,ze nie mogę tego zrobić osobiście Kocham Cię ___ Dorota
Gość Gosia 1963
Krysiu dla Ciebie ------)----)-----)----) -------(--- (---- (--- ( ------ () --() -- () - () -------|| - || - -||--|| -----*~*~*~*~*~} -----@@@@@@@@ -----{~*~*~*~*~*} -----{~*~100lat*~} -----@@@@@@@@ ---------)---------( ---------)---------( --@@@@@@@@@@@ --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~100lat~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( @@@@@@@@@@@@@@ {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {*~*~*1oo lat~**~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} @@@@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( --_____,-----------,____ ---________________| Niech ten radosny, wspaniały dzień Na zawsze Twe troski odsunie w cień I niech się śmieje do Ciebie świat Blaskiem szczęśliwych i długich lat
Zyczenia urodzinowe dla Krysi..... ,,,,--------)----)-----)----) ------- (--- (---- (--- ( ------- () --() -- () - () --------|| - || - -||--|| ------{*~*~*~*~*~} ------@@@@@@@@ -----{~*~*~*~*~*~} -----{~*~*~*~*~*~} -----@@@@@@@@ ---------)---------( ---------)---------( --@@@@@@@@@@@ --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( @@@@@@@@@@@@@@ {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} @@@@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( --_____,-----------,____ --I________________| Wszystkiego naj..., najlepszego z okazji urodzin,100 Lat,100 Lat,100 lat...;)
Hej kochani Muszę Wam napisać, że odstawiłam juz leki. Brałam 14 miesięcy i postanowiłam, oczywiście po skonsultowaniu z lekarzem, odstawić, stopniowo zmniejszając dawkę. I właśnie wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę. Ale muszę się też przyznać, że bardzo się boję :( Kochani powiedzcie, że będzie dobrze.........
Gość Małgosia1990
Just_y hmm powiedzmy mocne rozkojarzenie i zaćmienie mózgu:P Dorotko kurcze ale Ci się przytrafiło;/ No mniejmy nadzieję że nasi kochani funkcjonariusze coś z tym zrobią chociaż szczerze mówiąc oni nie portafią zabójcy znaleźć a vo dopiero czyjejś własności
Nati będzie dobrze!!!! Dasz radę, wiem to!!! Trzymam kciuki ;)) Dziękuje za milutkie komentarze na nk :) Miły ten mój dzisiejszy dzień, byłyśmy z koleżanką w Naszym starym liceum, porozmawiałyśmy z nauczycielami ;) Potem na plotki i na placyku posiedziałyśmy, a teraz koleżanka wyjeżdża do Poznania na studia, więc nie szybko się znowu zobaczymy, a tak już od 1 klasy liceum zgadałyśmy się, że razem siedzimy i tak zostało - zakumulowałyśmy się, spośród niezgranej klasy najlepszy kontakt mam z nią, no miły dzień :))))) I tak się dobrze czułam, teraz już średnio, ale dumna z siebie jestem, taki dłuższy wypad...:)) Dorotko, straszne straty, złodzieje celowo idą na takie większe imprezy, aby coś ukraść, jeju... Dla mnie się w głowie takie rzeczy nie mieszczą, bo wiem, że ja nie potrafiłabym czegoś takiego zrobić, nie dość, że człowiek dużo pracuję aby coś kupić, bo przecież za darmo nikt nie da, to później od tak sobie ktoś to odbiera, jak to mówią żal.pl co do tych ludzi.
Witajcie ponownie:) Byłam na komisariacie do południa no i ...... Znalazł się portfel z dowodem osobistym ale nic poza tym.Z jednej strony to się cieszę bo ominą mnie sprawy związane z załatwianiem nowego dokumentu ( biurokracja mnie przerasta) a z drugiej strony to czuję żal ,ze akurat mnie to spotkało. Nie dość ,ze poświęciłam swój czas aby na tych dożynkach było pięknie i kolorowo to jeszcze na mnie musiało takie coś trafić. Policjant który spisywał zeznania nie dał mi nawet cienia szansy aby pozostałe rzeczy się odnalazły. No cóż trudno --mam nauczkę ,ze na takie duże imprezy nie należy zabierać kosztownego sprzętu albo nosić go cały czas przy dupce. Jutro jadę kupić Przemkowi podobny aparat---ostatecznie to jego prezent gwiazdkowy więc nie mogę schować głowy w piasek!!! Nati witaj:) Cieszę się ,że zaczynasz życie bez leków.Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki za to abyś sobie poradziła Dasz radę!!!!!!!!!!!! Napisałyście tak dużo postów ,ze już się pogubiłam w tym wszystkim. Od niedzieli jestem jakaś niekumata ale to chyba skutek dodatkowych leków uspokajających. Wybaczcie ,ze nie będę pisała do każdej i każdego z osobna ----pozdrowię i prześlę całuski dla wszystkich z tego forum --tak będzie najlepiej.
Gość Małgosia1990
Madziu no niestety BP odpada, z tego powodu że tam nie znajdę pracy,żeby utrzymać siebie i zapłacić za studia. Nie wiem co to będzie za rok aż boje się myśleć. Moja mama dostała dzisiaj wyniki morfologii...i wyniki chyba nie są zbyt dobre. Szukałyśmy w necie ale tylko strachu się najadłam czytając...tam napisane było,że to może być nowotwór:( A niestety mojej mamy rodzice oboje zmarli na raka, no i brat też:(
Nati - trzymam kciuki !!!! :) musi być dobrze, nie ma w ogóle innej opcji. daj nam dobry przykład, że można tego potwora pokonać ;) małgosiu .... nie myśl na razie o najgorszym :( czasem takie wstępne badania wskazują na coś błędnego i właśnie człowiek tylko naje się niepotrzebnie strachu... pozdrowienia dla wszystkich!
Witajcie kochani :) Powolutku dochodzę do siebie.Nerwy zaczynają ustępować i jest coraz lepiej. Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku ,że w zyciu człowieka są gorsze zdarzenia niż kradzież rzeczy osobiste. Trudno ,co się stało to się nie odstanie a szkoda mojego zdrowia aby się tym zamartwiać. Więc ......Zycie musi toczyć się dalej. Pogoda u mnie piękna od samego rana. Zabrałam się za porządki bo na dobrą sprawę nie mam nic innego do roboty. Jeszcze dziesięć dni i zaczynam dalej swoja pracę. Miesiąc urlopu( odpoczynku) to stanowczo za dużo jak dla mnie! Jutro cały dzień będę miała zawalony ale o tym napisze Wam w kolejnych postach. Małgosiu nie masz za co mi dziękować. Najważniejsze ,ze cała sprawa nie wygląda żle. Kochani jak u Was dzisiaj z samopoczuciem? Co porabiacie? No i co z naszą Iwonką się dzieje? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka. Całuski:)
Witam kochani 5012590 mój nowy nr gg, jeżeli ktoś ma ochotę to proszę zapisać. Moi Kochani z całego serca dziękuję za miłe slowa wsparcia, od razu lepiej na sercu i duszy :) Jesteście super !!!! Przepraszam, ale się spieszę, napiszę później posta. Życzę wszystkim miłego dnia :) Dorotko dziękuję, miłe to było, całusek mua !!
Dzień Dobry! Kochani, u mnie dobrze jak na razie, jakoś te dwa dni, kiedy widziałam się z koleżankami dały mi dużo uśmiechu :) Dzisiaj byłam znowu na mieście kupiłam sobie bluzkę, a to oczywiście najbardziej poprawia kobiecie humor, a jutro znowu muszę bo do lekarza, jeju... wiecie jak mnie bolą te sumy pieniędzy, 70 zł wizyta i leki... a zawsze więcej leków już mi przepisuje, chciałabym, aby mi w ogóle dużo leków przepisała, abym nie musiała szybko znowu iść do niej, bo tak rozmawiałam z mamą, że w razie jakby coś się działo, to znowu bym poszła, strasznie bolą mnie te sumy, tym bardziej, że rodzice muszą mi dawać, a też nie jesteśmy jacyś bogaci :( Ale zdrowie najważniejsze, takie też jest zdanie rodziców, nie pieniądze, ale zdrowie, bo sami wszyscy wiemy, że jak zdrowia nie ma, to i nic już nie cieszy... Dorotko masz rację, stało się i już, nie ma co sobie psuć nerwów, było, minęło, no niestety...;/ trzeba jakoś funkcjonować, tak samo sobie tłumaczyłam po tej sytuacji, jak mojego brata pobili. Nati, zostawiłam Ci swoje gg ;) Pozdrawiam! Just y co tam u Ciebie dzisiaj, jak się miewasz?? ;))
Witajcie! Miesiac wrzesien ,to chyba najgorszy miesiac jesli chodzi o wydatki,cały vczas cos w szkole ,a martyny klasowe 18 zł co miesiac ,(byłam w szoku) .Do tego martyne bolał zab ,mateusz ma imieniny ,siostra rocznice slubu ......nie no masakra. W szkole u wiki widze juz ze poziom wyższy ,anielski musze poszukac korepetycji ,matma kosmos (ale tu mam do pomocy Bartka) ,polski niby ja moge pomóc ,ale ostatni temat ..Przeprowadz wywiad z czescią mowy ..(juz bym wolała z kosmitą) Do tego zestawu jeszcze czeka mnie zakup butów i 15 rocznica slubu w pazdzierniku (musze cos do Bartka wykombinowac),Jemu by najbardziej posował talon do studia tatuażu . Dorotko ty sie juz nie zamartwiaj . Krysiu masz miły głos ,bardzo podobny do głosu mojej cioci (która wciaz dzwoni z innego numeru ,dlatego tak palnęłam),teraz bedziemy w kontakcie. Nati z całego serducha trzymam za ciebie kciuki(Boze mnie to tez kiedys czeka) .Just y myslałam ze masz tylko jedno dziecko ,a ty jzu doswiadczona mamuska jesteś. iwonko odezwij sie ! Madziu ,wiem kasa na lekarzy masakra ,ale nie mamy wyjsciA. Robo a sa tam u was grzyby !!!!U nas nie długo sezon ,a ja uwielbiam zbierac. Dla całej reszty pozdrowienia!