Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dr Mirosław Garlicki

Gość Wiesława Klima

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pacjentka1526
Czy pan doktor Mirosław Garlicki przyjmuje pacjentów? Słyszałam o nim wiele dobrego od osoby, która niestety już nie mieszka w moim mieście i straciłyśmy kontakt, więc nie mogę uzyskać od niej żadnych informacji. Czytałam, że wrócił do Krakowa. Bardzo proszę o pomoc.
Gość pacjentka1526
Dziękuję za odpowiedź. Szpital jest dopiero w budowie. Dowiedziałam się, że do czasu otwarcia szpitala doktor Garlicki nie przyjmuje tam pacjentów, a gdzie przyjmuje i czy przyjmuje nie udzielają informacji. Czytałam w prasie, że prowadzi własny gabinet, ale nie podano gdzie.
prosze sprawdzic WITKOWICE NOWE 53 KRAKÓW 012 415-09-05 (coś takiego wyskoczyło w panoramie firm), a jak jest Pani bardzo zdesperowana zapraszam do sadu rejonowego dla dzielnicy Warszawa Mokotów, przy Ogrodowej, dowiedzieć się kiedy ma rozprawę i próbować sie z nim skontaktować warto bo super SPECJALISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość Ryszard Golnik MD

Zniszczono wybitnego kardiochirurga, niezwykle sprawnego i zręcznego, który podejmował się z powodzeniem najtrudniejszych operacji ku zazdrości wielu znanych i "sławnych" lekarzy -profesorów. Miał swoje wady (kto ich niema), lecz był super zdolny, miał ogromny potencjał zawodowy i zaszedłby bardzo wysoko gdyby nie ludzka zawiść, podłość i głupota (jak to często w naszym Kraju), z wielką szkodą dla pacjentów i nauki ( szczególnie transplantacji). Jako jego kolega z pracy - innej specjalności chirurgicznej -widziałem go w akcji i szczerze podziwiałem .....wielka szkoda i strata !