Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Xetanor na nerwicę

plamkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość chorypacjent

Witam Biorę ten lek od ponad 1 roku. Wstyd się przyznać, cierpię na przedwczesny wytrysk. Ostatnio zauważyłem dużą poprawę po tym leku, lecz niestety jakiekolwiek próby odstawienia, kończą się u Mnie zawrotami głowy, zaburzeniami równowagi. Ludzie kochani boję się że się uzależniłem, jak przestanę brać to mogę się pożegnać z pracą:( Chyba że powiem szefowej na co cierpię:) Kurwa każdy ma w życiu przejebane Pozdrawiam Was wszystkich i życzę Wesołych i Zdrowych Świąt Kuba

Nie da się tego odstawić. Na początku nie kojarzyłem tych objawów z lekiem xetanor( pulsowanie w głowie, zawroty głowy przy poruszaniu nią, nudności, jakaś dziwna biegunka, zawiasy:-) Jeżeli ktoś zna sprawdzony sposób na odstawienie tego shitu, to proszę o kontakt na zbijszybe@interia.pl Pozdrawiam.

Ja biore juz Xetonar 2 lata z pół roczną przerwą od 3 miesiecy biore od nowa bo czasem zaczynam sie czuć dziwnie to znaczy tak jak na początku choroby tyle ze nie z takim nasileiniem powiedziałbym ze 10 % tego co było na początku . powiem wam ze jak chcecie to odstawić to w kazdym tygodniu bierzcie coraz mniej tabletki poprostu tnijcie ją nożem na coraz mniejsze części a potem jak ja podzielicie na ćwiartkę to w ostatnim tygodniu bierzcie ją co 2 dni a potem co 3 dni a potem wcale dużo daje własna mobilizacja ze nie chcecie brać i koniec trzeba sie przeciwstawić i nie myslec o tym wszystkim . Ale lek jak naj bardziej pomaga i nie sugerujcie sie jakimiś debilami co piszą mam juz troche doświadczenia w tym . Pozdrawiam wszystkich oryginalnych takich jak my :)