Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady szybkiego bicia serca i złe samopoczucie

Gość Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli ktos ma problemy kardiologiczne to pierwsze co należy to zgłosic sie do lekarza i tam wyjaśniać tego powody ale  jeżeli wyniki badan wychodzą dobrze a ktos ma złe samopoczucie i napady szybkiego bicia serca to warto pomyslec tez czy to nie jest taka przyczyna jak długie przebywanie w polu elektromagnetycznym.Wiem że moze to wydawac sie dla niektórych osob bzdura ale u mnie dwa razy to wywołało juz ze pozniej przez kilka tygodni miałem te dziwne napady.Szkodzi tu najbardziej długi czas przebywania i bliska odległość bo pole elektromagnetyczne słabnie wraz z odległoscia.W moim przypadku było to kilka tygodni srednio po kilkanascie godzin dziennie wśród urzadzen o łacznym poborze mocy około 800Wat.Podejrzewam że najgorzej zaszkodził mi duży tv który był ustawiony tuż przy łózku i był właczony prawie non stop.Sam bym w to nie uwierzył że jakies urzadzenia elektryczne moga zle wpływac na ludzki organizm dopóki nie odczułem tego na własnym zdrowiu i pisze to wszystko żeby może pomóc komus kto miał podobne problemy i lekarz nie mógł dosc przyczyny bo wyniki badan wychodziły dobrze.

•  
55 minut temu, Gość Tomek napisał:

Możliwe że tak jednak warto coś poczytać więcej na temat wpływu pola elektromagnetycznego na ludzki organizm bo sam uważałem to za bzdurę dopóki mi to nie zaszkodziło.

Dokładnie tak jest byłam w pobliżu masztu czułam przyspieszony puls po powrocie do domu puls 150 zabrało mnie pogotowie tachykardia dostałam lek na obniżenie więc coś w tym jest .

Godzinę temu, Gość Sandra napisał:

Dokładnie tak jest byłam w pobliżu masztu czułam przyspieszony puls po powrocie do domu puls 150 zabrało mnie pogotowie tachykardia dostałam lek na obniżenie więc coś w tym jest .

Ja akurat nie mieszkam w pobliżu masztu więc nie miałem okazji tego sprawdzić ale faktycznie jak się podejdzie bliżej to i pole elektromagnetyczne jest dużo większe więc mogło to źle wpłynąć na serce.  Jednak jak ktoś mieszka z kilometr od masztu to raczej nie powinien mieć z tego powodu jakiś problemów bo wraz z odległością siła takiego pola bardzo szybko maleje.