Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość goniaas

Rekomendowane odpowiedzi

Coś wam powiem wszystkie te zabiegi guzik dają może czasami komuś się uda ale nie 80-90 procent ,może 30 procent to tak ,wiem co piszę bo jestem po trzech ablacjach i jest gorzej jak przed zabiegiem żałuję że się zgodziłem na te zabiegi,ale tonący brzytwy się chwyta.

Witajcie, mam się zgłosić na konsultację przed zabiegiem do Asklepiosa i z tego co tu czytam i się dowiaduję, chciałabym do dr Steca i w związku z tym mam pytanie, czy w tym Asklepiosie te zabiegi wykonuje tylko ten lekarz? Czy trzeba zaznaczać, że chce się do niego właśnie? Pozdrawiam Wszystkich przed i po :)

Od mojej ablacji w szpitalu Grochowskim przy ul. Grenadierów minęły dwa dni, dzień po zabiegu wyszłam już do domu. Zabieg przeprowadzał dr Stec, potwierdzam wcześniejsze opinie, że wspaniały lekarz i naprawde nie ma się czego bać! Zabieg bezbolesny, jedynie przypalanie trochę boli, ale nic strasznego. Gdybym wcześniej wiedziała, że tak zabieg będzie wyglądał nie zastanawiałabym się nawet przez sekundę !

Po pierwsze: dr Stec nie jest z Rzeszowa :) ale to najmniej ważne, po drugie od jakiegoś dłuższego czasu dr Stec już u nas w Rzeszowie nie wykonuje ablacji. Ktoś wspomniał o dr Kułakowskim i to by się zgadzało wszystko :) Jestem po trzech ablacjach: 2 pierwsze nieudane (wykonywał je WSPANIAŁY dr Stec) :) a trzecia odbyła się w Warszawie na Grenadierów (tam mieli troszkę inny sprzęt). Tam właśnie dr Stec towarzyszył dr Kułakowskiemu, być może teraz to on wykonuje ablacje w Rzeszowie. Jeden i drugi wspaniały wspaniały człowiek i specjalista. Co do mnie jestem jak wspomniałam po 3 blisko czterogodzinnych ablacjach ale ta trzecia owocna. Właśnie minęły 3 lata od ostatniej i częstoskurcze nie wróciły. Dodam że w międzyczasie urodziłam siłami natury synka. Oczywiście serce mam słabe, w złej formie i kondycji (męczy mnie nawet mówienie) ale to z racji *zapuszczenia się* :) Ciężko było mi się ruszać miewając wcześniejsze dolegliwości, teraz doszły nadprogramowe kilogramy po ciąży stąd mój niesamowity wysiłek przy każdej czynności. Jestem pewna, że jak wezmę się za siebie to serce będzie chodzić jak zegarek :D Wam też polecam POZDRAWIAM

Gość kristofs

Witam ma 29 lat i nigdy nie mialem problemu ze zdrowiem a tym bardziej z sercem. od roku zaczely sie sypac stawy( niszczy sie wszyskto w strawach jestem po artroskopii kolana i czekaja mnie 2 kolejne na ktore sie nie zgodzilem bo trzeba walczyc z przycyzna. potem byly zaburzenia czucia konczynach i problemy z sercem potem zmiany w mozgu i juz wiekszosc stawow zniszczonych. z powodu braku diagnozy sam zaczalem kombinowac i wyszla borelioza ale IGG (przebyte albo pozne przewlekla choroba) oczywiscie lekarze uznaja ze przebyte. lecze sie juz rok bez rezultatu natybiotyki ziola itp. Teraz stacilem wydolnosc i puls mi strasznie skacze,dusi w klatce,boli.lekarze wykryli mi nagle zespol WPW i kieruja na ablacje twierdza ze to wrodzona wada i trzeba to zrobic. ja sie boje bo z reszta tez tak bylo ze to tak samo sie dzieje a teraz wiem ze nie. Nigdy wczesniej problemu z sercem nie bylo do tej choroby. Moje pytanie bo jest coraz gorzej gdzie ta ablacje wykonac w rzeszowie? i u kogo na dzien dzisiejszy bo troche sie zmienilo od tamtych postow moze . Czy to wogóle robic?? Slyszalem o doktorze Romanku z szpitala na lwowskiej w rzeszowie ze jest dobry? zyje bez blokerow do tej pory. moze polecicie kogos innego kto najlepszy?

Jestem miesiąc po ablacji w klinice świętego józefa i czuję się dobrze, w przyszłym tygodniu mam wizytę kontrolną u doktora futymy i zobaczymy co powie ale chyba skoro jest poprawa to jestem dobrej myśli. sam pobyt w klinice wspominam bardzo miło jesli mozna tak określić temat w którym ktoś wprowadza przez nogę sondy do serca ;) ekipa miła, pielęgniarki ładne, pierogi na obiad lepsze jadłem tylko w domu. minus BRAK INTERNETU dla pacjentów choć lekarze mieli tablety więc jakaś sieć musi tam być chyba że latają na 3G, myślę że w takiej klinice powinien to być standard, dziękuję panu grzegorzowi za udostępnienie sieci może to kiedyś przeczyta ;) ale to szczegóły ja sie cieszę że już po zabiegu i jest zdecydowanie lepiej a nie gorzej bo jak się forum poczyta to ludzie różnie piszą. pozdrawiam migaczy róbcie ablacje

Gość TakaSytuacjaZeAblacja

Dzien dobry, lata mijaja i miejsca przyjmowania doktora Sebastiana Steca rowniez. Z tego, co znalazlam aktualnie, doktor Stec przyjmuje w Krasnem pod Rzeszowem. Czy ktos z Panstwa zna jakies inne aktualne lokalizacje?

W dniu 18.02.2013 o 22:55, Gość molly5 napisał(a):

Po pierwsze: dr Stec nie jest z Rzeszowa 🙂 ale to najmniej ważne, po drugie od jakiegoś dłuższego czasu dr Stec już u nas w Rzeszowie nie wykonuje ablacji. Ktoś wspomniał o dr Kułakowskim i to by się zgadzało wszystko 🙂 Jestem po trzech ablacjach: 2 pierwsze nieudane (wykonywał je WSPANIAŁY dr Stec) 🙂 a trzecia odbyła się w Warszawie na Grenadierów (tam mieli troszkę inny sprzęt). Tam właśnie dr Stec towarzyszył dr Kułakowskiemu, być może teraz to on wykonuje ablacje w Rzeszowie. Jeden i drugi wspaniały wspaniały człowiek i specjalista. Co do mnie jestem jak wspomniałam po 3 blisko czterogodzinnych ablacjach ale ta trzecia owocna. Właśnie minęły 3 lata od ostatniej i częstoskurcze nie wróciły. Dodam że w międzyczasie urodziłam siłami natury synka. Oczywiście serce mam słabe, w złej formie i kondycji (męczy mnie nawet mówienie) ale to z racji *zapuszczenia się* 🙂 Ciężko było mi się ruszać miewając wcześniejsze dolegliwości, teraz doszły nadprogramowe kilogramy po ciąży stąd mój niesamowity wysiłek przy każdej czynności. Jestem pewna, że jak wezmę się za siebie to serce będzie chodzić jak zegarek 😄 Wam też polecam POZDRAWIAM

Hej Molly 5 jestem właśnie po ablacji ,powiedz dlaczego 2 pierwsze były nieudane ?jak się o tym dowiedziałaś po jakim czasie ,że były nieudane ?pozdrawiam !