Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Usuwanie blizn laserem Gdańsk

Gość Cante

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o informację gdzie mozna zapisać się na usuwanie blizn po trądziku laserem. Najlepiej Gdańsk rzecz jasna ale jeśli jesteście z innych miast, prosze również o informacje o tym jak przebiegł zabieg oraz jakie byly rezultaty. Czytałam trochę o tym zabiegu i ogólnie rekonwalescencja ponoć nie jest taka długa. Ile trzeba czekać aż skóra się zregeneruje?

Usuwałam blizny po trądziku na brodzie w Clinica Cosmetologica, klinika mieści sie na Skłodowskiej (okolice uniwersytetu medycznego w Gdąńsku). Duży ładny gabinet tak wiec na pewno trafisz. Do kliniki trafiłam z aktywnym trądzikiem swego czasu i tam własnie mi ten trądzik wyleczyli tak wiec jestem zachwycona jeśli chodzi o rezultaty. Potem postanowiłam usunąć również i blizny, ktore pozostały mi jeszcze z czasów licealnych, miałam niestety brzydki nawyk wyciskania pryszczy. Miałąm dosłownie dwa zabiegi. Po pierwszym już widziałam znaczne zmniejszenie blizn, drugi usunął ich większość. Mam jeszcze kilka niedoskonałości i zastanawiam się aktualnie czy iść czy nie. Moja mama twierdzi, ze niczego nie widac ale mnie jednak to denerwuje (widać je trochę jak nałożę na siebie podkład do twarzy).

Najlepiej będzie się zapisać na konsultację bo na miejscu powinni Ci ustalić cenę indywidualnie. Wszystko zależy od tego jak dużą okolicę obejmuje laser. Konsultacje w klinice są darmowe, tak wiec najlepiej będzie się tam po prostu wybrać a nie pytać się na forum. Ale ceny zaczynają się tak od 200 zł w górę, im większa okolica, tym cena będzie rzecz jasna wyższa. No i na miejscu powinni Ci doradzić liczbe zabiegów.

Na stronie klniki jest sporo zdjęć pokazujących jak wygladało to przed zabiegiem a jak po. Decyzja należy do Ciebie ale powiem Ci z wlasnego doświadczenia, że praktycznie zadne zabiegi typu peelingi czy inne mikrodermabrazje nie są w stanie dać takiego rezultatu jak laser.

https://gid.volga.news/637148/article/ispolzuem-keramicheskuyu-plitku.html

Ватра Керамика

Керамическая плитка Porcelanosa производства Испания по низкой цене в интернет-магазине «РусПлитка». Телефон в Москве: +7 (495) 229-44-20.