Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Prośba o wypełnienie ankiety

Gość EWA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam ogromną prośbę skierowaną do osób leczących się kardiologicznie o wypełnienie ankiety, która jest mi potrzebna do napisania pracy licencjackiej. Niestety w obecnej sytuacji nie mogę przeprowadzić ankiet w poradni kardiologicznej. Poniżej link do ankiety. Ankieta jest anonimowa.

Z góry dziękuję za wypełnienie!

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka!

https://docs.google.com/forms/d/1RR_o_TZasI4FAzXAzU5BZ3QlxGMSl0joUHhqbZmQNY0/edit

Ankieta wypełniona 🙂

Jednakże aby solidnie odpowiedzieć na pytania brakuje pośrednich odpowiedzi (pyt. 7 np. renta, inne- bo obecnie jest dużo różnych statusów zawodowych) i podpowiedzi np. ile to jest 100 gram w przeliczeniu na owoc czy warzywo/jego część. Myślę, że ludzie rzadko ważą produkty a nie wszyscy mają zmysł wagi w dłoni 😉

Nie każda choroba kardiologiczna pozwala na stosowanie tej samej uproszczonej diety profilaktycznej, chociażby ze względu na przyjmowane leki. W ankiecie warto by było dodać miejsce na uwagi lub pytanie np. co przeszkadza w stosowaniu diety profilaktycznej. 

Pozdrawiam