Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle i uczucie rozpierania w klatce piersiowej a nerwica

adrian20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczow jestem nowy na tym foru.. a przywialo mnie dowas z nastepujacych powodow jestem sportowcem altualnie popwracam do jednego sportu czyli kulturystyki za jakis czas planuje powrucic ropwneiz do teakwondo pisze powrucic bo zlapalem kontuzje 8 miesecy temy i na 8 miesecy bylem zaeiesony w sporcie:(( wczesniej mialem nerwice bralem troche hydroxyzyne ale nei dlugo poradzilem sobie bez tego bo nie lubie brac lekow, pilem ziola ktore mi pomogly ....dodam jeszcze ze inetresuje zdrowiem i itd ogulnie bardzo jestem za medycyna naturalna i nie inwazyjna dlatego tez znam sie troche na irydologi i tu zaczyna sie moj problem bo kiedy podaczas kompieli ciekwosci zajrzalem sobie w oko, zajrzalem dlatego iz mialem straszne dziwne bole wklatce piersowej a nasilily sie one od czasu kiedy zaczolem trenowac ,i zobaczylem tam strasznie dziwny kod ktorego niechial bym zobaczyc wiemz e samemu nie powinno sie ogladac bo mozna duzo zeczy wykolorowac...:(((:(:(:(: boje sie ze to moze byc powieksznei lewej komory ale zarazem mam tez nadzieje ze to tylko nerwica podam wam swoje objawy i dolegliwosci mozeby wy byscie jakos to z interpretowali bardziej optymistycznie bo ja juz nie iwem co mam myslec bol w klatce pierssowej podczas chodzenia umiejscawia sie w mostuczasami na dole lekko w lewo a czasami wyrzej, jest to strasznei dziwny bol tak jak by bylo mi tam ciasno strasznie nie komfortowo sie wtedy czuje
ucielo pol wypowiedzi wrrrrrrrrr dodamz e boli mnie glowa czesto bol niknie kiedy robei trening nasila sie po treningu wrrr chcoiaz dzisaj troche bolalo mnei na treningu nisko w mostu lekko po lewo tylko tym raezem nie byl to bol rozpychajacy tyl;ko zwykly bol poprostu bol nasila sie rowniez jak chodze czasami jak ide to musze masowac klatke nei wiem taki odruch ale jakby troche pomagalo czuje w srodku takei straszne napiecie ale to nie nerwy bo tetno mam niskie wypowidedz cie sie co o tym myslicie :(:(:(
czesc Adrian Ja rowniez mam bole w klatce i klucie serca.Mialam robione badanie EKG,EKODIAGRAM i zalozony holter na 24 godziny.Pare dni temu okazalo sie ze mam szmery w sercu,plus jakies inne problemy a nawet i moge miec mala dziorke w sercu z ktora parwdopodobnie sie urodzilam.Chcialm polecic Tobie abys jak najszybciej udal sie do lekarza poniewaz nigdy nic nie wiadomo.Teraz bede miala robione specjalne badanie ktore sie nazywa ECHO BUBBLE STUDY i ECHO STRESS test ( to nazwy z angielskiego poniewaz mieszkam w stanach od 2 lat) W Polsce zrobili mi tylko raz w zyciu EKG ktore nic nie stwierdzilo i odeslali do domu!. Niewiedzialam nic przez 26 lat a zawsze bylam bardzo slaba i szybko sie meczylam.Polecam Ci zrobic jak najszybciej badania i nie daj sie odeslac po EKG do domu poniewaz czasami trezba bardziej specjalistycznych badan zeby cos zauwazyc tak jak u mnie. Co do glowy to lekarz pytal mnie czy mnie boli.Mnie akorat nie boli ale glowa ma cos w spolnego z sercem,dokladnie nie zrozumialam :) ale bede miec specjalne badanie glowy czyli MRI BRAIN z GAD.Poniewaz moze byc to wszystko razem powiazane.Radzilabym Ci rowniez nie wysilac sie dopoki nie sprawdzisz co jest tak naprawde z grane,moze to byc tylko stres ale lepiej jest sprawdzic jak najwczesniej! Pozdrawiam i zycze zdrowia!
dzisaj mam zamiar isc do lekarza ...:(( ni elubie do nich chodzic bo zawsze wychoze i tak z zerowa wiedza na temat mojego stanu zdrowia wrrr jezeli pujde i lekarz mi stwierdzi z e jest wszystko okej to go chyba w tym gabinecie roznicose bo chyba nie jest okej skoro mam takie akcje prawda??a nei sadze zeby to byla nerwica wrrr