Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość HIMENA
CALY CZAS JEstem z wami, ale nie moge pisac, cos nacisnelam i wyskakuja mi czfry nie literz trzzmam.....FIN ....TEraz jak do was pisze......a jak nciskam ..z to mi wyskakuje...y.....moze ktos z was wie co to jest bo sama sobie nie poradye pozdrawiam
Gość Pogódka
właśnie wróciłam od lekarza, narazie nie będą mnie kłuli, mam leki przeciw bólowe i 6 antybiotyków dziennie, 3 rano i 3 wieczorem, jeszcze tak nigdy nie miałam, mam nadzieję, że wyzdrowieje, ale co z pracą??? jestem w kropce pozdrawiam PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Witajcie! Pogódko coś z Twoim zdrowiem ostatnio pechowo,współczuje,,,znowu ból..musisz faktycznie chyba odpuścić trochę pracę i dobrze się wykurować żeby już nic nie wracało. Agunia wreszcie spokojna i szczęśliwa bo synek jest juz w domku :) Izabelli ja ostatnio też nie najlepiej sypiam i jestem w dzień coraz bardziej śpiąca...do tego pogoda..ciemno,ponuro co chwile pada,nic tylko wejść z powrotem do łóżka.Jakoś ostatnio czuję napiecie,osłabienie i senność to chyba efekt rozmyślań nad problemami,ale zle nie jest, nastrój nie najgorszy :) Krysiu dzięki do mnie dotarło zdjęcie:)chętnie bym się tam znalazła obok Ciebie,tyle zieleni i .....usmiech na twarzy...a do tego kotek taki jak mój:)Czego chcieć więcej...przyjazna dusza i przyroda... Jocker ja nie mogę mieć przy Tobie gorszego nastroju bo zaraz mnie przywracasz do rzeczywistości..wczoraj wieczorem niezle się posmiałam :) Himeno oby tak klawiatura wróciła do normy bo nic nie wiadomo co u Ciebie...czy samopoczucie lepsze?ostatnio nie było za dobrze... Klaudio jak tylko będą wyniki to napisz. Mam nadzieję,że Aga się dziś pojawi,choć pewnie bedzie zmęczona jazdą do domu,to jednak długa trasa,a ból nadal jest...Na szczęście z każdym dniem bedzie coraz lepiej... Miłego dnia dla wszystkich:) A ...zapomniałam o Ollence,napisz do nas... Nieśmiała , a co u Ciebie? fajnie się z Tobą pisze:))
Teraz zobaczyłam Wasze posty.Himeno nie wiem czy coś to pomoże,ale syn mi podpowiada żebyś nacisnęła równocześnie po lewej stronie Shift i Ctrl... Pogódko faktycznie dostałaś mocne leczenie,to juz musi być skuteczne:) Wyjątkowo nie myśl o pracy tylko o zdrowiu..kuruj się i wypoczywaj
Gość krysia
Ale u mnie dzisiaj*śpiąca* pogoda.Nic tylko spać.Nic mi się nie chce robić.Ledwo cos skleciłam na obiad,a porządki jeszcze mnie czekają. Himeno ja myślę,,ze musisz wymienić klawiaturę,no chyba że masz laptopa to nic nie umiem poradzic. Wiesz Iwonka teraz na działce jest ślicznie bo kwitną jeszcze owocowe drzewka,tak swieżo i zielono ,pachnąco. Agunia już szczęśliwa ze swoim synkiem. a ile lat ma synek?Teraz musi troszkę posiedziec w domku żeby dobrze się wykurował bo pogoda jeszcze taka nieustabilizowana ,żeby nic nie złapał . A Nieśmiała nic nie pisze co u Ciebie ? Pogódko może po prostu potrzebujesz trochę odpoczynku,ciągle tyko praca i praca.Poleniuchuj trochę ,odpocznij. Jokerek króciutko napisała ale na pewno jeszcze coś do nas napisze .Bardzo lubię czytać Twoje posty. Izabello nic nie umiem poradzić na bezsenność ,ja szybko chodzę spać .Czasem te 6 czy 7 godz snu mi wystarcza a czasem jestem nie wyspana tak jak dzisiaj .Zawsze przed snem piję melisę. Klaudio jak Ty się czujesz?Masz śliczną fryzurkę . Aga jeśli możesz to napisz coś do nas .życzę szybkiego powrotu do formy. Miłego dnia życzę .Muszę się jakoś zmobilizować bo odkurzacz już od rana czeka.Papa
Krysiaczku krótko bo latam dziś jak fryga......może wieczorkiem napiszę Smerfety dziś znowu mnie czeka weterynarz!!!!!!!!!!! No,No ja się u takiego nie leczę ha ha Ale Max to chyba mu kaftan założą na 4 łapy i już pewnie coś wyczuwa ,bo jest markotny...A mówią że zwierzęta są głupie....O nie Kochane mądrzejsze niż nie jeden człowiek......Krysiu wciąż nie mam zdjęcia Twojego!!!!! Ja też chce zobaczyć tego kocura opalającego sie w ogrodzie....ha ha dobra znowu lecę......Nieśmiała A Ty co Strajk!!!!!!!!! szybko 2 słowa napisz.....Pogódka przerażają mnie te Twoje ciągłe wypadki.......Ostrożnie Kobieto!!!!!!!!!!!! Chcesz u Aniołków wylądować.....
Himeno jeśli piszesz samymi dużymi literami wciśnij Caps Lock powinno pomóc.. Małgosiu pewnie ,że niekiedy zaglądam czy u Ciebie wszystko dobrze:) Aga juz w domku :) Szkoda,że jesteśmy tak rozrzucone po Polsce...pomyslcie siedzieć sobie teraz na działce u Krysi wśród kwitnących drzewek.... Jocker jak zazwyczaj tryska energią...ja to zasypiam nawet w czasie prasowania:)ale napięcie minęło to już coś.
Gość Agunia
Witaj Małgosiu oczywiście że o Tobie pamiętamy,pisz częsciej będzie nam bardzo miło. Pogódko no to niezle się urządziłaś ze zdrowiem,skąd nagle takie osłabienie organizmu,może za mało wypoczywasz i śpisz i organizm jest osłabiony,nie ma kiedy się zregenerować.Musisz zadbać o siebie,bo będę krzyczeć zobaczysz ;) Iwonko to dobrze że Aga już w domku jak odpocznie może sama coś do nas skrobnie.Dziękujemy za informacje. Himenko cały czas myślę o tej Twojej klawiaturze,coż to zrobić zeby zadziałała dobrze.Może coś wymyślimy.Ale najważniejsze że jesteś i piszesz choć troszkę. Pozdrawiam Cię serdecznie. Nieśmiała czekamy na Ciebie,napisz jak się czujesz. Krysiu mój synek ma 7 lat,ale takie choróbska go męczą że ostatnio wygląda na mniej,schudł trochę i blady jest bardzo. Jokerku Ty jesteś jak żywioł,jak dobrze poczytać Twoje posty,jesteś przesympatyczną osóbką i cieszę się ze jesteś taka pogodna mimo choroby. Cieszę się że tyle osób pisze u nas,jest weselej kiedy coś się dzieje.
Czesc Wszystkim.Wrocilam dzisiaj z zakopca,wczoraj mnie wypisali ze szpitala.Operacje mialam 29 kwietnia czyli dokladnie tydzien temu i juz jestem w domu.Oczwiscie boli ale nie ma jak to w domu.Droga oczywiscie z poduszkami bo jakby inaczej.Dokladnie mi zmiezyli st skrzywienia i wyszedl 52 st w skali coola czy jakos tak zostalo mi po operacji 22 st.Kontrole mam na 8 sierpnia.Bylam krojona sposobem od przodu,naruszyli mi zebra,oplucna i jaeszcze troche rzeczy wiec boli.Ogolnie gdybym to ja miala bybierac wolalabym normalnie krojony kregoslup z tylu bo i tak mam taka sama duza blizne a duzobardziej boli.Mam narazie dretwiejaca prawa noge od biodra do kolana ale powiedzieli ze powinno minac,zobaczymy.Drenaz oplucny jest okropny,a boli jak djabli bo wyciagaja na zywca nie przejmujac sie niczym a to rulka grugosci malego palca wiec jest spora.Cale szczecie bol jest tylko chwilowy przy szarpnieciu.Jak to mowia *cierp cialo co chcialo*Teraz zamkneli 2 oddzial tam gdzie ja bylam i remontuja go,ale klinika dziala na innych pietrach+w szkole gdzie przeniesli 2 oddzial na czas remontu.Lekarze w zakopcu sa wyborowi wszyscy,pielegniarki bombowe przynajmniej na 2 oddziale,oiom bez zarzutu,rehebilitanci moga byc.Ogolnie klinika jest na 5,polecam wszystkim zakopane jesli chodzi o takie sprawy.Juz na 2 dzien op opeacji chodzilam na ojomie,ciezko bylo mowie wam,jak to dziwnie na nowo uczyc sie chodzic.
Oj Malgoniu,tak to juz jest po operacji kregoslupa.Masz naruszone miesnie kosci i jeszcze obce rzeczy w srodku typu prety i sruby,organizm musi sie przyzwyczaic,zaakceptowac,wszystko na nowo dlatego jak staniesz na nogi po operacji musisz sie uczyc przy chodziku,no i nie ma sie sily to kolejna sprawa.
Niełatwy teraz okres przed Tobą Aguś,ale pocieszające jest to,że każdy dzień bedzie lepszy...aż mi się wierzyć nie chce ,że już po operacji...w końcu zapomniałam spytać teraz o kolano... Pogódko,a Ty leż,wypoczywaj żebyś całkiem wyzdrowiała i mogła się zająć przyjemniejszymi,prywatnymi sprawami.. U mnie wreszcie słonko,może na dłużej :)
Witaj Aguś!!! wiem co przeszłaś i jak sie możesz czuć mój ojciec tez na nowo musiał chodzić ale i tak ma w 3 miejscach pęknięte kręgi więc nie może chodzić a on na przekór chodzi jak garbaty dziadziuś z dopalaczem ślimaka ale najważniejsze jest to że Go rozśmieszam i choć na trochę zapomina o bólu ...No niestety rak postępuje ale najważniejsze że przeżył choć jeszcze jeden dzionek a ja mam tyle wiary że jeszcze najbliższe lata -no chociaż 100- przeżyje w takiej atmosferze......Aga masz tyle siły że tobie daję 200 latek.....Pogódko dlaczego jesteś wystraszona Rybko ja tylko martwię się żebyś kiedyś sobie krzywdy nie zrobiła przez te wypadki.......Wiesz że lubię żartować ale kiedy jest czas na powagę to ja sie również dostosowuję.....Krysiu Ty mi nie pitol bo ja nie dostałam Twojego zdjęcia!!! Pies zaszczepiony dziś bez cyrków...Był bardzo grzeczny...ale jak dostał zastrzyk to spierdzielał aż się kurzyło....Reszta niewiast -buziaki i i jeszcze jeden dzień bez lęku.....Nieśmiała oj nafruwałam się...Dobry był pączuś? To co Anielice do juterka to spadam......Pa.
Gość Klaudia
Witajcie przed chwila wrocilam do domu....bylam w pracy-pomalu wracam........ Ludzie mamy bardzo duzo....Wynik mam odebralam wczoraj ale z lekazrewm bede sie widzial w piatek czyli to tak jakby jutro hehe(szybko ucieka mi czas)....Jak wroce od lekarza to sie odezwe napewno-ciekawe jak wyszly-ale jak sie okarze ze jestem jzu zdrowa to nie wiem co zrobie bede skakala z radosci............
No ,no...Jocker o tak póznej porze...jestem w szoku...czy przez to zasne? No widzisz co panikowałaś z pieskiem...dzielnie zaszedł,a ja już sobie wyobrażałam jak Ty się z nim mocujesz i ciągniesz na siłę:)Niekiedy wyobraznia ma swoje dobre strony:) Ja na wieczór jak zwykle ożyłam chyba powinnam prowadzić życie nocne ,a w dzień spać...najważniejsze,że mój kamyk się uspokoił i nie boli...może znowu na dłuższy czas,myślę ,że moje napięcie mogło wynikać ze strachu przed kolką,bo nie powiem...ból jest dość konkretny... Himeno i co z tą klawiaturą? Klaudio...tyle czekania i jutro od nowa :) Małgosiu fajnie,że o mnie pamiętasz:) Miłej nocki dla wszystkich...ze specjalnymi życzeniami dla Izabelli żeby dobrze spała:))