Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was dziewczynki. Dzisiaj pogoda piękna i w końcu ciepło.Ja na chwilkę do Was zajrzałam,bo mam mały remoncik w domku.Malujemy pokój dla synka.A więc będę dopiero wieczorkiem,az się trochę ogarne ze wszystkim.Bo bałagan sie zrobił jak nie wiem co. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka :))
Joker Ty jak napiszesz to taka szczerość,żartobliwość /w dobrym znaczeniu/bije z Twoich postow.A na mnie *ponuraczka* to bardzo dobrze wpływa.Szukałam na *naszej klasie* swoich znajomych ale okazuje się,ze nikt jeszcze się nie wpisał i to w kilku szkołach ,które skończyłam.Nikt nie jest tym zainteresowany i tyle. Nieśmiała jestem rannym ptaszkiem i sama nawet nie rozumiem tego ,ze tak wcześnie wstaję.Żadnych obowiązków nie mam i mogłabym spac i spać,ale jak mąż wybiera sie do pracy to ja wolę wstać i sprawdzic czy wszystko ze mną jest ok.taki mam lęk.Jeszcze mi się nie zdarzyło odkąd mam tą nerwicę żebym sobie spokojnie spała będąc sama w domu. U mnie niestety pogoda zdecydowanie w dól.pada. No to na razie trzymajcie się i kto może niech korzysta ze słoneczka.papa
Cho cho Krysiu smutek smutkiem a co sobie będę żałować humoru zwłaszcza tego pozytywnego......zwłaszcza że zaliczasz się do grona pozytywnie nastawionych....ha ha tylko jeszcze o tym nie wiesz Ty *ponuraku* O Agunia remont....to może wpadnę I ci pomogę ....na jaki kolor....A Iwonka śpi?...Nie, nie jesteśmy gospodynie pracujące Gotuję dziś lekką strawkę ...rosołek... dobry dla Agi ...tylko lepszy niż szpitalny.....Bujam się na turbo szczocie może któraś dołączy....Nieśmiała w piekle ? Też dobrze tam popracować no ,no na drugim etacie zwłaszcza że teraz nie mam pracy...ha ha
Gość nieśmiała
Joker, mam umowę do 31 maja, ale chyba firma mnie będzie potrzebowała tylko do końca kwietnia ponieważ wraca dziewczyna (z macierzyńskiego) którą zastępowałam. Szukam sobie czegoś innego, ale nieśmiałym osobą w dzisiejszych czasach trudno jest się przebić przez rynek pracy :( . Nie tracę jednak nadziei, że znajdę się wśród ludzi bardziej życzliwych, bo przecież w pracy spędzamy kilka godzin i czasem cieżko jest wytrzymać z bufonami, które uważają się za najmądrzejsze z całego świata. Dziwne tu panują zwyczaje: np. jeśli ktoś czegos nie wie to nie można mu podpowiedzieć... i nie chodzi tu tylko o mnie...... Muszę jednak tu wytrwać ile się da, gdyż ... wiadomo z czegoś trzeba żyć...
U mnie remont na całego.Joker kolorek będzie żołty,jak chcesz to wpadaj na malowanko :) Narazie mam chwilkę,bo kolega maluje akurat.A Wam jak dzionek mija.Gdzie reszta dziewczyn? Nieśmiała witam Cię kochana,nie trać nadziei wszystko będzie ok,po co pracować z bufonami,znajdziesz inną pracę,życzę powodzenia.
jestem Agunia...już zajrzę na *naszą klasę*..Nieśmiała w zupełności masz rację...dużo czasu spędzamy w pracy i każdy by chciał w jak najmilszej atmosferze spędzić ten czas......Szkoda że nie możemy wszyscy wspólnie pracować ale praca by szła!!!!!!!!!!!Kociaczki mam komp włączony i zaglądam pomiędzy pracami domowymi....
Witajcie! jasne ,że nie śpię tylko od rana zabiegana.Musiałam iść z dzieckiem do szczepienia,potem zakupy,nastawić obiad..proza życia...Aguś ale super niespodzianka z tym komputerem!daj znać kiedy będziesz może uda się pogadać w kurniku na priwie:)Aguniu! aż Ci zazdroszcze..wyobraz sobie,że ja bardzo lubię malować:)właśnie w maju mam wymalować u mamy kuchnię i łazienkę i to dla mnie frajda...Pogoda u mnie beznadziejna...7st,ponuro i lodowaty wiatr..doprawdy ta wiosna mogłaby się ustabilizować...Nieśmiała tylko podziwiać...ja chyba nie pokonam lęku przed pracą,obcym środowiskiem...na samą myśl podświadomie uruchamiam objawy nerwicowe...a może jednak kiedyś się uda? ale przestałam się zadręczać tym,na razie cieszę się ,że dobrze się czuję..Krysiu! ja długo tak miałam ...nie mogłam zostawać sama w domu bez lęku,ale jakoś mi przeszło,może i u Ciebie minie..Jocker jak zwykle mnie rozbawiasz ja przy Tobie po prostu muszę mieć dobry nastrój :) Himeno,Pogódko,Izabello co u Was? inny jacek też się dawno nie odzywał...
Agunia zaproszę tylko poczekaj niech Cię znajdę......ludzie ile Klaudia ma znajomych....Ja bym się w tym tłumie pogubiła..ha ha ...Ale jetem pod wielkim wrażeniem.....i nie mówiłam że my tu wszystkie LASKI...kurcze i jak tu mieć depresje przy takich ludziskach......